Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 15
raluca2107 spune:
Deci
....asta e subiectul de horror al familiei noastre. Briana a dormit cu noi pana a aparut Sabin, ma rog, cu cateva luni inainte ca sa nu coincida momentul tragic cu aparitia bebelui, motiv real de gelozii pe urma.
Acum nu adoarme pana nu sta cineva cu ea, si de cele mai multe ori noaptea viseaza tampenii si tipa, ne scoala, sotul se duce la ea si doarme jumatate de noapte pe stinghia patului, pe-o dunga.
Am incercat si varianta cu stransul din dinti si lasat copilul sa urle, dar sincer mai mult de o noapte nu am rezistat. Adica, tot s-a trezit noaptea, am mers la ea am linisitit-o, a adormit, ne-am intors in dormitor, si dupa juma de ora, tipa iar.
Daca o intrebi atunci ce a visat, spune, dinozauri, catei si alte animaluri, dar dimineata nu isi mai aminteste mai nimic.
Acum o luna am fost la o manastire la preot, v-am povestit unde facea Sabin mu-mu, ca vazuse vaca pe pereti. Si preotul i-a citit, am lasat acatist, ne-a spus ca parerea lui e ca de la desene animate i se trage, am interzis desenele, calculatorul....tot tipa, nu noapte de noapte, dar periodic.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Nicoleta spune:
Aaa, si-o sa-mi iau si eu acasa oglinzi de-alea ca la C&A si le voi lumina la fel, ca asa frumoasa paream in cabina aia!! 

Si atat de slaaaba! 

(copilul dormea in carut...si parca eram eu acum 10 ani
)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
mi-am luat banii deontati, am dormit o ora, ma apuc de ciorbica
desi nu si-a dat nimeni cu prerea despre noaptea mea, ca sa ma autolinistesc, hai sa zic si ca poaaaate o fi fost vreo masea..
ma duc sa
ca stau sa cada din muntele lor creat...
aa, pe Liv l-au trimis cu forta la un concert
, al ansamblului Ciocarlia, sa fie aplaudac!
o, Doamne, ce tara!!! s-a fofilat de vreo 2 ori de la alte activitati similare, dar de data asta...si urmeaza 1 Decembrie, oare e si pe lista aia?

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Aaa, si-o sa-mi iau si eu acasa oglinzi de-alea ca la C&A si le voi lumina la fel, ca asa frumoasa paream in cabina aia!! ![]() ![]() Si atat de slaaaba! ![]() ![]() (copilul dormea in carut...si parca eram eu acum 10 ani )Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Cand gasesti ia-mi si mie vreo 5

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Luny, s-o fi innecat cu saliva, eu mai patesc si pe urma ma tot tine tusea cateva minute, s-a si speriat probabil.
poze
Olgutzika spune:
Luny,
Iertare, stapana, am gresiiiit!!!! Mie imi place cum vorbim noi, dam diagnostic diferential aici ca in Dr. House. Pot sa fiu eu Cameron, ca sunt aia mai sentimentala 
?
Mai tuseste Ma-teei? Cum e azi? Cand va duceti la dermato?
Nicoleta, m-ai terminat cu shoppingul. Asa sa o tii mereu!!!
Raluca, nu poate fi nasterea fratelui si ea o trauma? Brusc, nu mai e singura, nu va mai are NUMAI pentru ea...Cu dragoste se rezolva toate. Parerea mea 
Plec sa iau pisica mica 

!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
raluca2107 spune:
Olgu, nu e asta cauza, ca plangea si inainte, practic de asta nici nu am mutat-o in camera ei pana acum. Mirel rade ca o sa doarma cu ea si la camin, la facultate (ar vrea el
). Ea e foarte sensibila, plange din orice si eu cred ca din cauza asta viseaza si se sperie noaptea. Ii e frica de furnici, de catei...Ieri a plans ca a impins-o o fetita la dansuri si culmea e ca nu plangea de durere ci pentru ca aia zicea ca e prietena cu ea si cum poate cineva sa-si loveasca prietenul. Si nici nu a ripostat ca nu era frumos sa o vada doamna si sa o certe 

.
poze
Nicoleta spune:
Mimo, http://www.zellamsee-kaprun.com/winter/news/current_offers/en/ .
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei