Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 14
raluca2107 spune:
gata si pozele
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Am vazut jucariile Ioanei, super interesante. Chiar asa, ceva propuneri pentru cadoruile de Craciun? Eu de obicei prin noiembrie fac plinul, randunoiului i-am luat ceva de la Quelle deja, Mimo 
sunt alaturi de tine la aceasta suferinta.
.
Si mai am o durere cu mineralele ca desigur m-am imbarligat si eu. Eu sunt fan haine albe si ma streseaza fardurile care se iau pe bluze, astea se iau , se vad??
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
Olgutzika spune:
Mimo, Raluca, nu plangeti, ca io-te : http://www.newz.ro/stire/94130/quelle-germania-intra-in-faliment.html. Mimu nu va fi fericita, activitatea in Europa Centrala si de Est va continua ![]()
Gecko, Patrick e de-al meu, am zis 
![]()
Raluca, ce trupa formezi tu acolo
! Am vazut si filmuletul de la ziua Brianei, care imi scapase. Ce frumoooos
! Si nu, fdt-ul mineral nu se ia pe haine. E doar un praf ffffff fin. Care sta pe fata, daca e corect aplicat.
Tuchi, sa se faca Ili bine, si voi sa aveti drum lin! Si sa va plimbati pana tociti pingelele si sa va iubiti si sa va dragaliti, ca doar e orasul dragostei
. Sa nu te duci ziua sa urci in turn, ca iti blestemi zilele de cat o sa stai la coada, du-te seara, e si mai frumos Parisul luminat si vazut de sus
. Si sa va plimbati si sa va iubiti, mai zic?
Naty, din pacate, pentru Iulia, spitalele nu au fost ceva iesit din comun, ca prea mult a avut de a face cu ele
David a fost o singura data, nu poti nega ca pentru el poate sa fi fost o trauma. Uite cum ceva amuzant pentru mine, pe Mimo a facut-o sa planga. Aceeasi experienta ne influenteaza in mod diferit. Asa si pe ei. Nu stiu ce poate fi in neregula cu bietul pisoi, dar e clar ca ceva il deranjeaza. Poate fi o suferinta fizica, de ce nu si una sufleteasca? Doar pentru ca noua nu ni se pare verosimil?!? Iar cu biserica...cata vreme David e un timidut si un copil sensibil, reticent la contactul cu adultii, va mira ca nu vrea sa intre in biserica? Nu imi spuneti de pogorarea Duhului Sfant, ca pana sa simta el ceva, vede lume multa ce il priveste, si mirosuri ciudate si gata. Faptul ca majoritatii copiilor nu le displace, nu inseamna ca si lui trebuie sa i se para la fel. Iar, Mimo, cum, ma, sa manipuleze asa?!?! Urland in creierii noptii ca ce? Ca doar tot cu parintii lui in pat era. Deci care sa fie scopul manipularii, ca doar are ce isi doreste, sa doarma cu parintii, nu?
N-am teerminat scrisorica, dar nu mai pot sa stau...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
numeioana spune:
Olgule, ai expus problema exact cum simt/gandesc eu! 
Deja e a doua noapte dormita fff bine, ca inainte, dupa ce i-am dat Nurofen la culcare... Suspicionez si durere de la masea...
Si azi m-am machiat exact dupa filmulete cu hidratare prealabila si arat fff bine! Olgule, am aruncat capacelele alea cu gaurele...de fapt eu le-am scos intentionand sa le pun la loc, dar bona le-a aruncat
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mimonix spune:
Baiii, dar ce-i cu linistea asa aici? hai, hai , mai vioi ca a iesit soarele ![]()
Hai Olgule ca mi-a mai venit inima la loc
Au niste ornamente de Craciun , deja le ochisem
Crezi ca am rezistat sa nu comand si eu un fardutz acolo? Nooo...am comandat un kit, m-am gandit ca e cadoul potrivit pentru o prietena f cocheta care sufera rau pentru ca de la o vreme are alergie la farduri
Sper ca astea sa-i vina la fix
si cu ocazia asta le pipai si eu nitel, poate-poate!
Raluca vino-ti in fire , ca uite ai de unde alege cadouase de Craciun
Nu m-am gandit pana acum la asta, eu sunt din categoria care alearga disperata pe ultima suta de metri, cand e aglomeratia mai mare
Pentru ca traiesc din plin febra sarbatorilor, in magazin trebuie sa cante colinde...altfel n-am inspiratie 
Ioana, Olga eu am grait ca una care n-a avut niciodata probleme cu somnul copiilor, recunosc. Dar zilele trecute am cautat pe net cate ceva despre istericalele copiilor, ca imi ajunsese cutitul la os
Si majoritatea articolelor erau despre tulburarile de somn, istericalele "de noapte".Asa am descoperit ca sfatul psihologului e sa nu cedezi, sa impui o disciplina musai, sa rezisti eroic o noapte-doua-noua pana se da pe brazda. Daca ma intrebati pe mine, eu l-as muta in camera lui, in patutul lui...si as incerca sa rezist eroic
Dar suntem oameni diferiti, adevarat 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Am uitat sa zic ca am vazut trupa de soc de la Bacau
Doamne ce veselie acolo, manca-l-ar mama pe el de dansator 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Mimo, scenariu: ai o suferinta, plangi si vrei la Mimu, el te-ar intelege si te-ar ajuta cel mai bine. Si Mimu zice :"Nuuuu! Pentru binele tau, mai indicat este sa stai singura in aceasta camera si sa te linistesti!" Asa si cu astia mici....e mult de vorbit despre asta...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ioana, Olga eu am grait ca una care n-a avut niciodata probleme cu somnul copiilor, recunosc. Dar zilele trecute am cautat pe net cate ceva despre istericalele copiilor, ca imi ajunsese cutitul la os Dar suntem oameni diferiti, adevarat ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
Mimo, situatia e un pic diferita.
Problemele cu somnul sunt cam de doua feluri.
Prima categorie ar fi copiii ce nu vor sa doarma singuri, vor doar in brate la mama, vor in pat cu mama si astea de obicei sent precipitate de un eveniment...o boala, o eruptie dentara. Cred ca aici s-ar putea aplica ceea ce spui tu. Doar ca aici tine de "taria" parintelui si de cate vorbe intelepte primesti de la bunici, matusi etc gen "nu invata copilul cu tine ca se face rasfatat", "impuna-te ca tu esti adultul si tu faci regulile". Eu am spus, (1) sunt moale si (2) nu cred in metodele de impunere. Asa ca atunci cand situatia mi-a cerut-o am lasat de la mine, l-am adus la noi in dormitor si l-am culcat cu noi. In plus stiti...la mine noaptea se doarme si daca asta inseamna sa ma fac sora cu
atunci pentru 2-3-4 ore de somn linistit ma fac. Am reusit (noroc cu postul CristineiGoji) sa sterg si mustrarile de constiinta ale barbatului si uite asa m-am odihnit noaptea. Si surprinzator ca asta nu l-a facut pe Patrick sa refuze ulterior dormitul in camera lui, in patul lui singur.Dar cate bordeie atatea obiceie si convingeri si stari de oboseala si asa mai departe.
A doua categorie este a copiilor care se trezesc disperat noaptea, urla, se albastresc, au miscari necontrolate (cam cu ce descria Ioana) iar in situatia aia nu stii cum sa zbori mai repede la el si sa-l consolezi si sa-l linistesti. Uiti de ce ai citit pe ici pe colo de formarea bunei rutini, uiti ca trebuie sa te tii rece si altele.
De aia cred ca mamiceala asta e o continua adaptare la cerintele copilului si la situatie. Ce citim pe net/prin carti bagam la cap si adaptam la situatia noastra.
Fug sa mai fugaresc Bestia
gecko spune:
m-a dat pe spate olgutzica cu exemplu
si ca sa va fac asa
trebuie musai sa va zic ca aici deja sunt ornate magazinele. Pana la final de octombrie sigur e impodobit si centrul orasului...
Nicoleta spune:
Salutare.
Eee, am fost si mi-am cumoarat cate ceva de imbracat... sport... C&A....si lu asta micu i-am gasit combinezon!! Toate etichetele, dar TOATE, aveau preturi de Ro pe ele!! Sisunt reduceri de 25% la geci, paltoane. Sa tot colinzi... 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei