Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 11
gudinde spune:
Olguta adevar gaita-i.
Asa-i cu fd minerale.
Eu le aplic de jos in sus, in mici miscari circulare in sensul invers acelor de ceasornic. Dar cred ca se pot oricum atata timp cat se aplica in miscari circulare.
Am trimis si eu un mail la puretouch cu problema mea cu fardurile de ochi, poate au un eye primer sau alta solutie. Am intrebat si de culori pe albastru/bleumarin ca n-am vazut pe site. Sa vad ce-o sa-mi raspunda.![]()
Stela daca vrei acoperire mai mare cu foundationul se poate folosi in varianta uda. In tutoriale vei gasi pulverizarea unui strat subtire de apa cu un spray (gen Avene) pe fata si apoi aplicarea foundation-ului. Eu am zis ca nu voi da atatia bani pe un sptay cu ... apa. Asa ca am alta tehnica: umezesc nitel varful pensulei si apoi aplic foundationul. Si practic se umezeste fata de la pensula.
Asa, daca dai mai multe straturi poti sa te "tencuiesti", sa ai acoperire fffff mare.
Personal prefer lejeritatea data de aplicarea mineralelor pudra.
Folosesc fd minerale inclusiv pt machiajul de seara/ocazie. Anul trecut la nunta vara-mii am fost intrebata de cateva persoane unde m-am dus sa ma machiez.
Acasa!![]()
Nicoleta spune:
A venit, pe la 7... unii sunt la inceput si na, trebuie si suplimentare...
M-ati dat gata cu machiajele... eu sunt zero in domeniu
.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
Blanka sa va fie de bine botezul!
Gecko mai caut! esti haioasa ca intotdeauna!
Bubu nasol cu buba!
Gudinde brr ce zici cu tavanul ala acolo..
Tuchi 
si atat ca nu stiu ce e cu fata mea azi ca nu ma lasa deloc in pace.. urla daca nu fac cum vrea ea azi.. ma dispera.. parca pana acum nu a mai facut asa..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
luny spune:
Tuchi
Ilincoasa sa treaca febra, dar ce a patit?..
mama, Andreea, ce zi pe tine, ieri...![]()
eu inca nu am incercat mineralele..poate maine..ah, maine dupa masa avem programare la dermato, cu Mufa...sa vedem cu bubitele de la putzi si scarpinatul lui etern in cap si incheieturi..
http://www.bucataras.ro/retete/2244/aripioare_cu_masline_si_sos.html..ca idee![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
CristinaGoji spune:
Nico stai linistita, ca nu esti singura ignoranta in ale machiajului. La fel is si eu, cosmeticele mele nu reusesc sa le termin niciodata, nici macar cremele, doar le arunc dupa ce expira. ![]()
Bubulina vai de capul tau! cum esti acum?
Mihutza asa zi a avut si Dariuta mea ieri. Poate-s meteodependenti? ![]()
Mimo am crezut ca a luat sotul ieri de la Cora, dar a uitat. Din ce retin era doar apa si sos de soia in compozitie.
Mai revin, daca imi vine inspiratia ce sa va mai spun.
Edit: am revenit - sanatate multa pentru Ilincuta cu febra si DD ajuta sa nu faca Surubel.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
mihutza11 spune:
Cristina, la noi inca e soare desi s-a mai racit.. eh.. o fi avand o zi mai proasta
..
au inceput desenele ei preferate si am liniste in casa pt jum de ora macar..
edit: apropo ea cand se enerveaza vine si ma ciupeste.. nu stiu de unde a invatat ea treaba asta.. ca noi nu practicam..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
natynic spune:
Salutare!
Sanatate Ilincutei, sa se faca bine pana la plecarea la Paris ca sa fiti linistiti!
Confirm ce zice Olgutza, fardurile astea minerale sunt o chestie diafana; deosebit de fdt clasice, astea NU TREBUIE SA SE VADA si se aplica ff putin. Eu am dezlipit scotch-ul ala de pe gaurele si cum zice Olga, torn putin in capac, bag pensula, o scutur bine si apoi aplic. E incredibil cat de bine rezista si cum imi lumineaza fizionomia...ori poate, nu stiu, unde acum ma fardez zilnic dupa atata pauza...dar nu cred. Cert e ca, am zis, de altceva nici nu mai vreau sa aud.
Cuscra, pavor-nepavor, discutie medicala sau nu, mie din ce zici nu-mi place un lucru. Cum adica nu vrea in biserica? Eu stiu ca in general copiii adora sa fie in biserica, e atat de interesant pt ei! Si, mai cu seama, cum adica sa nu vrea preotul acasa? Pai, nu radeti, dar asta ma face si mai mult sa cred ca are nevoie de Impartasanie si de o slujba. Cat despre traume-cu suzeta zau ca n-as crede-dar la o adica, da-i-o naibii inapoi, vorbesc serios, si vezi daca doarme mai linistit asa! Iar trauma ca a fost odata in spital...pai Iulia cum ar trebui sa se comporte??? Sau Eric al Blankai?! Nu, e altceva care-l deranjeaza si insist sa-i faci coproparazitologic. E ok sa-l tii in frigider pana la 24 de ore, ia si citeste de aici conditiile de recoltare.
Vorbeati de gatit separat sau nu copilului...noi in ultima vreme avem o alta varianta: mancam noi din mancarea copilului
. Ma rog, eu acum daca depasesc ora 14 ma ia foamea rau si mananc la spital la cantina, dar in rest...ciorbita ei, pilaful ei...ma rog, ce-i mai pregateste bona![]()
Si ca principiu, in continuare nu mananca porc DELOC, mezeluri DELOC, prajit-rar i-am mai facut snitele sau chiftelute de pui sau curcan, nu fasole boabe, varza sau ciuperci. Pt ca e mare amatoare de dulciuri ii servesc numai fructe, biscuiti si rar miere, inca evit ciocolata ca si asa e tot mai Duracell si evit si alte chestii cu mult zahar rafinat. In rest insa, orice; la Iulia trebuie cat mai putin pasat, daca se poate sa roada sau sa muste singura totul e perfect. De baut ar bea numai din pahar normal sau din sticla-am mai lasat-o sa-si faca damblaua dar evident ca da totul pe ea
, dar intentia conteaza![]()
Si cu asta ma duc la culcare ca maine o iau iar de coada, v-am pupat cu mare drag! 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
am culcat copiii, am terminat muraturile, ma duc si io la nani ca maine iar plec cu trenul de 6!( de obicei plec cu ala de 7 dar cand am multa treaba prefer sa plec mai devreme de acasa ca sa ma intorc la fel!)
Imi pare rau ca nu mai apuc sa va adresez fiecareia cate o vorba, dar sa stiti ca sunteti mereu in gandurile mele si ma gandesc mereu cu drag la voi!
Multumim pentru urarile se sanatate...nu stiu ce are, o doare gatul rau si febra mare.
De-ale gradinitei.
Sper sa o pun pe picioare pana vineri si sa nu faca Seb nik....( desi la cum se pupa toata ziua ma indoiesc ca va scapa!)
Gata, ca imi pica okii in gura, cu toata cafeau bagata azi!
Daca da Domnul si imi merge maine netul la spital mai arunc pe-aici o privire!
Noapte buna, vise frumoase!
Simo27 spune:
Am citit pe sarite,ca deh,sunt terminata cu astia 2
.L-am luat pe David de la scoala cu Sam:ridica-l,urca-l,etc
,apoi teme la greu,de invatat o poezie,Sam abia a dormit 1 ora ,i-am scos si la plimbare,baie-al meu abia la 9 si a venit acasa...nu mai poci
Gecko,pai 4 sunt baieti.Acum al 5-lea nu stiu ce va fi,dar vor-spera
fata ca asta e si ideea,fac copii pana fac o fata
.Ei sunt baietii care anul trecut mi-au devastat casa,au daramat cartile din biblioteca si le-au pus in cosurile cu jucarii,jucarii care erau prin toata casa,au lipit pe parchet guma
si imi mai aduc aminte ca au baut apa din piscina![]()
,sub privirea aprobatoare a tatalui
.A,unul se apucase sa deseneze pe mobila
,abia am scos desenul
!
Cristina,sa nu ma invidezi
,ca in momentul asta imi vine sa..mai bine nu mai zic.Sa iti dea DD cati copilasi doresti
Olga,Sam asta vara era dus cam o data pe saptamana cu autobuzul.Asta ca David vrea enorm sa mearga cu autobuzul.el este ca si copii aia care nu au masina si vor cu masina
.cand era mai mic ne plimbam la greu cu autobuzele si tramvaiele![]()
Cat despre farduri -cosmetice ma iau de mana
cu Nico si Cristina.Cand ma duc la nunta,botez merg la coafeza mea si ea ma tot bate la cap sa ma machieze
.
Gudinde
,ai o greata de la ce???
Sa fie oare???
Cata ,sanatate Ilincai,spor la muraturi-daca nu le-ai biruit deja si vacanta placuta-minunata la Paris
Ioana,ce jucarii faine,prima imi place tare mult.Poate i-o va aduce Mosul lui Sam![]()
Cuscra,tare frumos ai povestit de Tea cu cartile ei

Luny,buna ,buna mancarica
Nico,ce papuci frumosi.pai daca ai de unde alege?![]()
Clau,sti cumva cand e vacanta????Ca tin minte ca e o vacanata pana de sarbatori dar nu mai stiu in ce perioada
Blanka,abia astept pozele de la botez.Mi-am adus aminte ca Sovi o boteaza sambata ,parca pe Ana!
Vali,vad ca esti cu o saptamana inaintea mea
,desi nastem destul de aproape.
va
pe toate
Simo
23+ cu
,mami de DAVID
si de SAM
Simo27 spune:
Pana am scris eu am vazut ca a aparut Naty
...si eu ma gandeam la aceiasi idee legata de David si biserica,dar m-am gandit ca mai bine tac sa nu se supere Ioana pe mine daca as fi zis ceva...oricum,Naty sa stii ca am mai vazut copii care plang si nu vor sa se impartaseasca.Nu sunt obisnuiti cu biserica,preotul si din cauza asta .dar am vazut si ca a doua oara nu mai plang,ca stiu ca nu li se intampla nimic rau.De-asta ziceam eu ca,ar tb sa mergem des sa ne impartasim copii!
Simo
23+ cu
,mami de DAVID
si de SAM