Puiuti de randunici 2008!! (323)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

I-am luat lui david asta http://www.crazytoys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/VTech-95/8991/Blender-Sorteaza-si-Amesteca.html si asta http://www.crazytoys.ro/jucarii/Sunete-si-Muzica-1055/Fisher-Price-91/9435/Laugh-n-Learn-Carticica-muzicala-in-limba-romana.html si este tare captivat. Inca nu stie sa sorteze formele, ca e prima data cand incearca, dar va invata pana maine.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

mai andru si-a revenit cum am ajuns acasa,ziua v-am zis a dormit de la 11 pana la ora 16.30,noaptea a dormit f bine,a adormit pe la ora 22 si a dormit pana dimineata,a revenit la programul lui ,nu mi-a mai facut probleme...cu siguranta scimbarea mediul nu i-a priit,faptul ca a dormit si alex cu noi,lipsa lui catalin ...el e obisnuit sa adoarma cu mine,si cand e cata cu noi in camera se frichineste si nu are stare...

mimo la mare s-a comportat f bine,a dormit din prima seara,fara frichineli ,fara leganat..baut laptic si somn la greu..la fel si la bunica lui catalin cand am fost,intr-adevar a adormit pe la ora 24 dar a dormit pana dimineata..dar era si ta'su cu noi...am observat ca in catalin gaseste un fel de refugiu,multa multa siguranta atunci cand suntem plecati,.cand mergem la doctor..tot timpul vrea la el...

cristina ii urez si eu la multi ani lui vladutz...sa fie sanatos si sa creasca mare

blanka sa va fie de bine botezulsi sa-ti traiasca flacaii razaciosi

gecko si pe mine mai binedispus si eu as desfinta bucataria si tot ce inseamna munca de femeie casnica

raluca trai pe vatrai nenica cu asa soacra...hmm si eu speram sa am asa ajutor cand m-am mutat cu socrii ,am avut la inceput cand era andru mic,eu proaspat operata dar apoi fiecare si-a vazut de servici iar eu de casa si copil...ma mai ajuta cateodata dar acu' si ea e operata,plus ca merge si la tara sa aiba grija de bunica,plus servici...ce mandar as fi sa am si eu toate toalili calcate la dunga...curat,gatit..socru ar fi bine sa nu-l bagi in seama si sa mearga tot asa...

bubu ai grija cu loviturile..off si mie mi se mai intampla cand sunt grabita,ingandurata

clau poate ar trebui sa o obisnuiesti pe becca cu mancarica de-a voastra...ii mai faci din cand in cand si papica de bebei dar mai rarutz

olga i-auite a falimentat quelle..oauuuu...

ioana si ma bucur ca ati avut o nopate linistita..doamne ajuta sa fie bine

mstela mda tocanita ,sosurile le mananca cu painica..ii pun miez de paine si il pasez cu furculita apoi ii dau cu lingurita..dar incerc sa fie cat mai subtire ca altfel nu mananca..

acu' va las..am facut un picutz de curatenie,acu' ma apuc de calcat pana se trezeste andru..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, uite un articol scris de Gabi Diaconu: http://www. ziarul copiilor.com/?p=1718 Da cautare pe goagal dupa night terrors ( pavorul nocturn in engleza ), exista acest site http://www.nightterrors.org/ si cateva explicatii pe wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Night_terror. Da, eu inteleg ca in somnul non REM apare...dar repet, numai un medic ( Diaconu spune ca nu orice medic!!! ) poate diagnostica asta. Posibil sa fie trauma spitalizarii, a pierderii suzetei, de ce nu?

Fug, ca am treaba! Mai apar..

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tot Ioanei, ca uit: ce ai aruncat? Scriu pentru toata lumea interesata si o rog pe Gudinde sa ma ajute si sa ma corecteze daca gresesc.

1. Sa da bine cu crema hidratanta pe tenul curat ( adica fara portiuni cu piele uscata, cu coji, etc- de asta e importanta exfolierea periodica ). Prin bine inteleg sa intre bine crema in piele, si sa fie uniform intinsa. Surplusul de crema, face sa se stranga fdt pe acea suprafata si sa arate urat, sa faca coji, etc.

2. Se scutura putin fdt in capacul cutiei. Putin!

3. Se inmoaie Kabuki in fdt-ul din capac si apoi se scutura bine pensula. Sa nu fie exces de praf pe ea! Si scutura si se bate bine, sa se raspandeasca uniform praful pe peri ( arata cum intr-unul din filmuletele de pe site ).

4. Se da pe fata cu miscari circulare, de sus in jos. Trebuie sa arata natural, frumos, nu sa se vada masca, asa ca la pudra. Asta e si farmecul, arata mult mai natural decat fondul de ten clasic, e mai sanatos, mai lesne de aplicat si mai uniform.

Acum, e posibil ca voi sa aveti tenul cu exces de sebum in zona T...caz in care va mai trebuie o baza, primer cred ca se numeste, nu stiu prea multe despre asta, ca eu nu am nevoie.

Nu trebuie data o tona de fdt, putin, less is more in cazul asta. Eu am aproape un an de cand tot trag de cutia aia ( nu stiu cate grame are, daca e mai mare decat in kit sau nu ).

Gudinde? Zic bine?

EDIT: sunt tone de tutoriale pe youtube de cum se aplica fondul de ten. mineral make-ul tutorial, sau application...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Helau!
Va mai amintiti de mine?
aproape in viata sunt.
Iinca are febra mare, Surubel inca e bine, sambata plec la Paris!

Pure touch sunt minunate, mi-e rusine sa spun de ce suma am comandat!
Olguta, raman datoare!

Fug ca-i jale in casa si sunt cu galeata de muraturi in mijlocul bucatariei si n-am nici un chef sa le termin!

Am baut o cafea, asa ca sunt mari sanse sa mai apa mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Salutari si de la noi! Suntem in forma toti, din fericire, si speram sa o tinem cat mai mult timp asa.
N-am mai intrat fiindca Matei mai nou are nevoie de noi pana adoarme si normal ca adorm si eu pe la max 22.

Seara asta o sa incerc vechea formula cu pusul in patul lui cu bibe, dar parca vad ca n-o sa mearga. Asta e nasol dupa boala, ca s-a obisnuit sa doarma/ adoarma cu noi. De 3 zile doarme la el, dar adoarme la noi....Scapam noi si de asta..

Sunt foarte fericita ca dupa o saptamana de pauza, a inceput sa manance si el binisor, atat la gradi, cat si acasa...

Valentina cu Matei si 23+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Pupici tuturor!
Sper sa am timp sa vad ce s-a intamplat intre timp..
Sper ca numai lucruri bune...

Valentina cu Matei si 24+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Daca va puteti inchipui... sotul meu nu a venit inca de la serviciu...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nu se poaaaaate. Am scris un cearceaf si l-am pierdut.

Nicoleta aveam impresia ca la Austrieci nu se fac ore suplimentare.

Revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Sa va povestesc saga de ieri, ca mi-am mai revenit din

La aprox 1.5 m de mine .... zbang ... o bucata de tavan Nitel mai spre biroul meu si ajungeam ori la ori la .
Am ajuns acasa cu nervii praf, cu toate incercarile mele de a-mi pastra umorul: inca o ploaie zdravana si ne aranjeaza DD luminator.
Stau un pic pe net, ma relaxez un pic si ma culc ... taaaaar telefonul .... cin' sa fie, cin' sa fie? Bunicu! Ii curge apa din frigider. Ieiiii si ma scol, ma imbrac, ma duc la el ... frigiderul e caput! Asa ca am stat frumusel si-am strans la apa, am spalat, am aranjat pe acolo ... azi eram zombi la servici.
Dupa-amiaza asta cine credeti ca umbla prin oras frigo hunting? Yep, me!
Sunt varza de obosita si imi e o greaaaaata!

Mergi la inceput