Puiuti de randunici 2008!! (323)
Raspunsuri - Pagina 12
natynic spune:
Simo, ai dreptate dar uf, comoditatea bat-o vina, e greu de una singura la biserica cu copil Duracell, lumanare intr-o mana si in jur multe babe care-ti dau sfaturi
.
Si acum chiar ca ma duc la nani...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Ce scrisorica frumoasa a facut Simo, ptiu ptiu sa nu te deochi! Mai poti, mai poti?
Am vorbit cu baiatul ala si zicea ca vineri ar fi gata. Astept un semn de la tine ca sa vedem cum procedam in continuare.
Io vad ca nu-i asa crancen la servici din cate povesteste Naty sau din tonusul lui Clau.Suna incurajator ![]()
Ioana din ce ai povestit tu asa reiese, ca ati cedat atunci cand a fost David in necaz (de mila, de nevoie) si acum speculeaza si pastreaza terenul castigat. Frumoase jucarii, sa se joace sanatos!
Nico ghetele de la Goretex sunt f frumoase si imi seamana mie perfect cu cele de la Naturino ale Sofiei! M-ati convins , asta e modelul pe care il voi urma 
Gudinde tare m-am amuzat, ca doar stii cum sunt eu
D-aia radea si Dudelul dimineata ca mine :ho-ho-ho! In mintea lui cred ca era un fel de "tara arde si baba se piaptana" 
Tuchi vad ca s-a concretizat Parisul , bravo voua! 
Sa va tihneasca, sa va bucurati si sa va iubiti de toti banii 
Imi pare rau ca Ili e in suferinta
dar apreciez mult stapanirea de sine de care dai dovada si tu (si la Gecko am mai observat) in situatii d-astea 
Valentina bine ca si-a revenit grasutul cu mancatul 
Mihutza au si ei zile si zile...sa speram ca-i doar o toana!
Cristina nu-i bai, studiez eu mai atent etichetele...in mintea mea, sosuri gata facute ..cu termen de garantie enorm...care s-au prafuit in rafturi...NU BUN! Dar probabil e doar o retinere imaginara datorita faptului ca n-am mai folosit pana acum.Or fi ei altii care ruleaza stocul ! Eu am mancat la prietena mea in Belgia asa: ceapa, morcovi, ardei gras, ciuperci...toate inabusite un pic in tigaia de teflon si apoi acoperite cu sos de soia
A iesit totul extrem de bun, in viata mea n-am mancat eu sote-uri d-astea dar ala a ramas memorabil....as risca sa incerc !
Luny cum fu? Venira orataniile ? (si nu ma refer la soacra-ta aici
) Am uitat sa-ti spun ca am ras aseara de-am "murit" cand ai descris locul in care are Mufa bube ca fiind locul pe unde intra ciuul
Despre farduri, m-ati innebunit! Voi comanda si eu ca-s curioasa rau rau! Si cu atatea experte in jur, poate-poate intineresc si eu! Ca de la sarcina nu s-a produs minunea 
Noi azi am fost in parc , asa, ca-n good old times
Pe mine ma dispera vremea asta, o sa-mi fie ingrozitor de dor de verdele ala , de soare, de zumzaitul copiilor, de serile tarzii afara
Nu ma bagati in seama...melancolia rimeaza cu Sangria ![]()
Noapte buna tutulor 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Tot am uitat ceva 
Olgulecand am citit de Quelle parca mi-ar fi luat cineva jucaria preferata
Mimu o sa fie fericit 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
gata culcat copchilu'mic,cochilu'mare se uita la meci...
tuchita multa sanatate ilincutei
si plimbare placuta la paris
valentina ma bucur ca sunteti bine
nicoleta nu esti singura si pe mine m-au dat gata cu fardurile astea minerale...eu una de aproape 2 ani daca m-am machiat de 3 ori e bine...sper sa-mi revin cand o sa merg la munca...naspa cu orele suplimentare...
gudinde doamne fereste de ce ti se putea intampla
luny doamne ajuta maine sa doctor si arata f bine papica
mihutza imi pare rau pentru crizele andrei...nu stiu ce au copii astia dar pe zi ce trece devin tot mai rasfatati
si spe rsa-si revina
naty
si vad ca mai ai timp si pentru noi
simo 
mimo si mie o sa-mi fie dor de curtea mea cea verde,ciripitul randunicilor,de soare ,de caldura...nu vreau frigggg nu-mi place...vad ca luny a scapat de oratanii..iacata eu nu scap,imi aduse catalin de la tara 2 pui vii ..maine le vine de hac iar eu tre'sa-i jumol...se simte rau neputinta bunicii,nu duceam lipsa de nimic,primeam totul pe tava,oratanii jumulite ,mancarica gatita,oua,legume proaspete...soacra mea nu prea are chef si timp de oratanii si iacata tre'sa ma ocup eu de ele...dar nu-i bai ca ma descurc...nu sunt experta..am mai jumulit o singura data dar am clocotit apa cam mult si am oparit prea rau puiul de i s-a jumulit si pielea dupa el...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Am citit pe sarite,ca deh,sunt terminata cu astia 2 .L-am luat pe David de la scoala cu Sam:ridica-l,urca-l,etc ,apoi teme la greu,de invatat o poezie,Sam abia a dormit 1 ora ,i-am scos si la plimbare,baie-al meu abia la 9 si a venit acasa...nu mai poci![]() Gecko,pai 4 sunt baieti.Acum al 5-lea nu stiu ce va fi,dar vor-spera Cristina,sa nu ma invidezi ,ca in momentul asta imi vine sa..mai bine nu mai zic.Sa iti dea DD cati copilasi doresti![]() Olga,Sam asta vara era dus cam o data pe saptamana cu autobuzul.Asta ca David vrea enorm sa mearga cu autobuzul.el este ca si copii aia care nu au masina si vor cu masina Cat despre farduri -cosmetice ma iau de mana Gudinde ,ai o greata de la ce???Cata ,sanatate Ilincai,spor la muraturi-daca nu le-ai biruit deja si vacanta placuta-minunata la Paris ![]() Ioana,ce jucarii faine,prima imi place tare mult.Poate i-o va aduce Mosul lui Sam Cuscra,tare frumos ai povestit de Tea cu cartile ei ![]() ![]() Luny,buna ,buna mancarica ![]() Nico,ce papuci frumosi.pai daca ai de unde alege? Clau,sti cumva cand e vacanta????Ca tin minte ca e o vacanata pana de sarbatori dar nu mai stiu in ce perioada Blanka,abia astept pozele de la botez.Mi-am adus aminte ca Sovi o boteaza sambata ,parca pe Ana! Si eu duminica pe Karo Vali,vad ca esti cu o saptamana inaintea mea va pe toateSimo 23+ cu ,mami de DAVID si de SAM |
Nicoleta spune:
Salutare.
De scrisorica nu mai am vlaga... M-a rapus piciul, a dormit in carut de la 3.20 la 5.50... Numa bine sa ma duc prin Mall si sa vad reducerile de la C&A si sa salivez... preturi de preturi!! (Maine cred ca il adorm afara si ma duc sa probez si sa cumpar - nu va ganditi la cine stie ce, eu vreau imbracaminte sport - blugi, tricouri, pulovere... de-astea, ca sunt calare pe drum toata dupa-amiaza!) Si acum, pe seara, la 23.00 a adormit in sfarsit... Mama, greeeu! Retrag ce am spus despre fetita (no3)!!
Mimo, Naturino sigur sunt mai faine decat ce am luat eu, insa eu azi am vazut aici Naturino la 80 si ceva de euro
si no way! Am inteles insa ca in februarie sunt reduceri maaari, cam 50% uneori... oare cu cat creste piciorul unui pici intr-un an?? Sa ma risc? A, ghetele sunt numarul 25!!! Sa mor cand am vazut ce-mi aduce vanzatoarea dupa ce l-a masurat! Asta o sa poarte 44 la 14 ani!
Tuchi, ce bine suna Paris! Sa ai copiii bine si sa nu plecati stresati!
Naty, tonul de azi este cel mai ok din saptamana asta! Incep sa se aseze, asa-i?
Simo, draguta de tine, daca eram prin Brasov si aveam masina pe care sa nu-mi fie frica sa o conduc m-as fi incumetat sa te mai ajut eu cu David, dar asa... Lasa ca va fi bine, Cineva acolo sus va iubeste!
Ramo, eu am oroare de jumulit, nu am facut-o niciodata, dar numai cand ma gandesc... ca sa nu mai spun de intrebarile lui Stefan: De ce omoara oamenii animale/pasari? Nu le doare? ma fac sa ma gandsc uneori la veganism...
Gudinde, ce e cu greturile astea? ![]()
Clodute, sa iasa totul foarte bine la botez iti doresc! Doar atat ne spui?? Ce fac pustii?
Na ca a iesit scrisorica... ma duc sa fac dus si la nani... maine sa vedem, daca o fi frumos ca azi ma duc la shopping (sa pot adormi copilul si sa nu-mi fie teama sa si plec din magazine, din motive de vreme rea...). Daca nu, stau in casa si calc, pun la spalat... poate dau si cu mopul... gatesc cate ceva... Dar cred ca va fi totusi soare
!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Clodute spune:
A mica URLACIOASA..cel mic citeodata vesel citeodata tristut... eh...INCERCAM SA NE FACEM MARI...
Acum fug linga pitica...
Noapte buna tuturor 
gecko spune:
'neata![]()
poftiti cafeaua
si capuccino si ceai si bombocino
si cer senin
si una tufa de trandafiri infloriti din gradina
si una bucata copil tembel
, care nu pricepe ca ciubotele nu se poarta vara
sa o luam cu inceputul...

La Multi Ani
Ralucaspm!!! Cu multa sanatate, bucurii si impliniri!!!

Crestinare plina de har Anei si Karolinei!!! Si parintilor multa putere si sanatate sa le creasca.
Va doresc o zi minunata!!!
natynic spune:
Neata si repejor va las 

Asadar, din tonul meu rezulta ca sunt in rai, nu?
Concluzia mea e una singura: poate ca acasa fiind prea ma invatasem sa ma plang de toate cele. Nu vreti sa stiti in ce conditii se lucreaza intr-un mare spital din Buc in momentul de fata...si nici nu mi-am propus sa va povestesc din astea. Voi acum chiar sunteti oaza mea de liniste si relaxare
Viata e grea dar sa n-o lasam sa treaca degeaba pe langa noi!
O zi buna sa aveti!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
Buna dimineata!
Eu vroiam sa va dau cafea calda de la Ploiesti( sunt deja la spital!) dar mi-au luat-o alte randunici inainte!
Nu-i nimic, va dau un pupic sau o mie, o imbratisare calda si ma apuc de treaba!
Naty, iti cam place la munca, nu?![]()
Gecko, multam de cer senin, de trandafiri si de copil balai!

23+ cu
,mami de DAVID
si de SAM