LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)
Raspunsuri - Pagina 5
Piciulika spune:
Inca una si musai sa ma duc!
Cu Pampersii et. Co - pt Yaia, cu dedicatzie.
(Si sa ma avizezi cand vii incoace, rotunjoaro!
M-as bucura sa vina si Delfinasul, ca macarale rad si la noi in soare si tot ce are roti si aripi...
Deci cu pampersii cum stam - chiar stam, nu progresam! - noi, cashcavalitzii (dar si ciocolatitzii, mereu cerseste desert, dar mai mult baga cascaval.)
Micha are zile cand il amuza teribil sa se ceara la "peteu", fuge incolo, "mama-mama, peteu!", si apoi mai mult nu face!
Ne spune sa iesim, sta si se concentreaza singur, si evtl.! face un pipi. Bucurie, urale.
(Sau nu, si atunci face dupa, in scutec.) Apoi are zile cand subiectul nu-l mai intereseaza.
Sincer, nu ma stressez deloc. Orice carte am citit, totzi spun ca e ca mersul: fiecare are ritmul lui si nu-l poti 'antrena'. (Ma rog, daca il tot pui pe olitza, si-i prinzi momentul.) Dar sa zica el, sa controleze reflexul, e o treaba fiziologica: la unii mai iute, la altzii mai tarziu.
Pentru ai nostri, care fierbeau/albeau scutecele, motivatzia era mare. (Mereu aud, de la bunice, ce minuni faceam noi deja pe vremea asta...) Da, dar si scapam pe langa. Dar asta nu se mai spune! Dar toata lumea sincera si cu amintiri mai recente, neromantzate, au spus ca ai lor, dupa ce erau "uscatzi" de ceva vreme buna, au avut regrese cand nu mai voiau deloc la olitza.
Deci eu il astept pe al meu la cotitura. Asa cum spun psihologii: uneori in 2-3 zile deja s-a produs minunea, se hotarasc ca-s copii mari.
Deci nu ma orientez dupa venirea BB2 - care oricum il va mai bulversa si pe alte planuri, asta-i clar.
Cu biberonul cu lapte: si la noi e parte din ritual, laptele de seara & dimineatza. Nu ma deranjeaza.
Ce as scoate acum ar fi suzeta, cu care inca adoarme. (Peste zi nu o mai vrem de imdiat un an, chiar nu ii trebuie.) Apoi cred ca om renuntza si bibe, just for the sake of it, ca la cat ii place laptele nu cred sa renuntze la drogul alb
nici din canitza.
Ah, daaa... as renuntza la laptele de dimineatza, doar ca sa manace si el ceva la micul dejun. Ca abia la 9-10 evtl. mai ciuguleste ceva. Pai daca e ca un rezervor: baga 280 - 340ml...!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
Piciulika spune:
Erina draga, ai grija cu complexele alea de vinovatzie! Eu cam in saptamanile tare era sa intru in depresie din cauza asta. Toate mamicile, si dr.l, imi spuneau ca al doilea BB nu mai e asa "savurat" si 'consitent intampinat', ca asta-i mersul lucrurilor - dar asta nu ma impiedica sa nu ma simt f culpabila... Hormonii te ajuta si ei. 
Anyway, era sa ajung la psiholog/psihiatru, ca nu reuseam sa ies din stare, o tristetze mare si neagra. A trecut... (Eram si surmenata cu munca: o combinatzie minunata.)
Stiu ca nu te ajuta, dar zic si eu: asa e la al doilea...

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
papanash spune:
Nana, multa sanatate fluturasului, sper sa te intorci repede cu vesti bune de la spital
. Daca ai nevoie de ceva medicamente pe care nu le gasesti acolo, spune-ne, eu ma ofer sa-ti trimit urgent ce ai nevoie. Sper sa fie doar o usoara revenire a febrei, si sa se refaca repede puiul mic !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
apropo de poze si filme, eu recunosc ca am vazut pitici si mamici pe care nu le-am recunoscut
, dar tot ce am vazut mi-a placut mult, sunteti niste mamici frumoase ( Maria, arati bestial ! ), tinere ( Erina, ma supar pe tine, zau asa ! ), radiante ( Teo, esti focoasa rau, mami ! ), sexoase ( Bernixu, mi-ai placut mult in tinuta aia si coafura de scolarita), si tot asa....despre pitici, ce sa mai zic, nu mai sunt deloc pitici, au crescut copiii nostri, sunt petrecareti si jucausi . Sper din tot sufletul sa nu mai ratam nici o petrecere de-acum incolo .
Luy, ai fost de milioane cu organizarea, totul a fost perfect !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Sabina, m-ai dat gata cu minunatul Gh, ce ureche muzicala are!Filmeaza-l, ca peste ani sa nu uiti ce precoce e .
Rox, ma bucur ca sunt mai bine copii.
Slippers, pai n-ai nevoie de ajutor in proiectul ala ?
Marunzika, asa deci, aveti si voi pereti desenati
. Pupici multi Energiei, e o fetita exact pe gustul meu,temperamentul lui Ghighi .
( 02.10.2007 )
papanash spune:
nu mai pot, tre'sa facem baie, apoi nani, as mai fi vrut sa mai raspund, incurajez, inseninez pe cate cineva, o las pe alta data.
O seara minunata, linistita si fara virusi.
pupici de la noi !
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
Cine ma ajuta si pe mine sa vad pozele????????????

Am citit ca discutati de pampers si bibe.........noi am scapat de bibe,a papat soricelul bibele noaptea (ramanea mereu in bibe lapte)pana s-a gaurit de tot si se ineca, e adevarat ca incepusem sa bem din cana lapte cu tasea(cafea - dimineata) si lapte cu cereale seara.Dupa faza cu inecatul cu lapte am mers a doua zi si am luat o cana pentru baut laptic(normala din ceramica cu vestitul ursulet si tigrisorul"doi in fata" asa ii spune el). IMi era si mie frica ca o sa renunte la lapte, dar nu a fost asa, bea in continuare cu placere, chiar isi cere singur portia dimineata(o cana mare) si seara.
Capitolul pampersi a esuat, recunosc ca nici timpul
nu mi-a persmis sa fiu cu ochii pe el si sa-l intreb mereu...de spus nici vorba...asa ca sa termin cu gradul... apoi concentratie maxima pe acest capitol.
La capitolul papat nu papam felul doi sau mancaruri care nu ii sunt cunoscute.......greu il fac sa guste ceva nou, dar nu disper, cand ii este foame cere.....iar daca ii ofer papa, dar nu e prietenul mancarilor gatite(in afara de ciorbe - preferatele lui), prefera carnita goala decat cu garnitura langa........
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Cine ma ajuta si pe mine sa vad pozele???????????? ![]() ![]() ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Iti trebuie winrar-ul pentru a dezarhiva.Il gasesti aici
Trebuie instalat si apoi salvat in calculator fisierul din mail si vei putea vedea pozele.
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Slippers, pai n-ai nevoie de ajutor in proiectul ala ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
He, he, bag seama ca esti cea mai in masura sa aloci timp pentru ajutor
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts