LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(344)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Yaia, eu inca nu ma obosesc. Si noi servim pampers in fiecare seara plus 2 canute cu lapte. Mi-am propus sa-l dezvat de pampers-ul de peste noapte la primavara, cand vreau sa-i scot si biberonul. Desi Andrei papa cu aceeasi placere atat laptele cat si branza sau iaurturile, imi este teama sa nu patim ca Alexandra. Cand i-am scos biberonul a renuntat sa mai bea lapte. Cu greu am reusit sa o determin sa-l accepte din nou si asta pacalind-o cu nesquik.

Da, dar noi servim scutec non-stop!
Cu laptele asa a patit si a mea sora, nepotul nu a mai pus gura pe lapte DELOC! Mai bine de 2 ani...abia acum, pe la 5 ani, a inceput...dar cu cereale cu cacao.
Si vezi ca iti permiti sa astepti, nu iti bate Bebedoi la...poarta!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Foarte adevarat ce spui, sunt insa stresata si vreau neaparat ca in primavara sa-l pun si pe el in randul lumii, deoarece la toamna va merge la gradi, iar aici daca nu face la WC(nu olita) nu il primeste, ma refer la gradinita de stat. Cu Alex a fost oarecum usor. Am invatat-o sa faca la olita peste noapte cam intr-o saptamana. Adica isi bea lapticul seara la culcare si peste noapte ma trezem in ora in ora si o puneam pe olita,pana s-a invatat si cerea singura. La 3 ani am scapat si de bibe si am avut o jumatate de an relaxanta,pana a venit Andrei si a trebuit sa o iau de la capat cu trezitul in miezul noptii.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cel putin o veste super pe ziua de azi,

Felicitari betty, bun venit brunetelului, sa fie sanatatos, norocos si papacios

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu sunt suparata, nu reusesc sa vad pozele puse de tati de Degetica, nu le pot dezarhiva, spuneti-mi si mie cu ce programel reusesc.
Merge net-ul ca o rasnita...ma rog cred ca nici PC meu nu e mai bun

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

da...cred si eu ca de lapte probabil nu mananca....
am incercat sa ii dau mai putin sau deloc, dar v-am spus, nu reusesc sa o fac sa manance: iese laptele din meniu, dar nu intra nimic in locul lui
si nu reusesc deloc sa o fac sa manance branza, iaurturi, fructe, budinci si alte multe alimente...nici macar nu vrea sa guste, nici nu pune limba....doar cand incerci (prin orice metode) sa ii dai, intoarce capul, se stramba, chiar tzipa "nu viau, nu viau !! nu-mi pace !!"
Mananca doar ciorbe/supe, unele mancaruri "felu' 2", cateodata max jumatate de patrat branza topita Kidiboo, paste (mai mult simple, din cele cu branza sau sub forma de budinca - deloc), smantana ii place, carne de pui (pulpitza de pui la gratar, la cuptor), orez cu lapte...si cam atat...

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutare si de la noi!

In primul rand Betty felicitari si sa fiti fericiti toti 4! Sanatate pt amandoi si refacere rapida!

Eu am lipsit putin de pe aici...cu ceva probleme, contractii si colul moale. Am stat mai mult la pat....acuma sunt un pic mai bine...insa linistita sa mai duc cateva saptamani. Urmez eu dupa Betty... va dati seama?

Despre scutec eu ma declar multumita...ca deja Robert a scapat ziua..a reusit sa faca si caca...va ziceam cu ceva timp in urma ca facea doar pipi. Noaptea daca l-as trezi o data nu face in pampers...insa de nu..cateodata se trezeste el cateodata cand e prea obosit face in pampers. Ar trebui sa il trezesc sa faca...insa acuma cu burta imi e greu...si apoi cu frigul asta deodata la noi...il culc in sac de dormit si mai greu cu scosul in miez de noapte

Cam atat despre noi, multa sanatate Andrei de Nana si Andrei de Rox. Toate sunt cum sunt dar cu bolile la copii e greu. Multa putere mamicilor!

Crishtina 35+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

betty FELICITARI ! Bun venit pe lume micule brunetel !

Yaia , multumim ca te gandesti la noi. Suntem bine sanatoase si in actiune permanenta. Zapaceste pe toata lumea Energia mea ! Si, e fooooooarte cuminte : sterge mobila cu servetele inmuiate-n iaurt, apoi cu aceeasi solutie minune sterge si geamurile, spune oben-unten (sus-jos) si eu cred ca-mi deseneaza ceva si cand colo e tot peretele cu pix desenat, se urca din scaunul ei pe dulap, fura cana mea de cafea si bea, asta in 3 sec cat eu am lipsit din bucatarie, pune apa in prajitorul de paine, darama dulapul cu papuci din hol si apoi cu mainile-n sold (ca taranca) victorioasa-mi zice "So" (un fel de asa sau na), se urca pe scaunel si-mi fura camera video si se plimba cu ea prin casa, se catara pe masa din bucatarie sa se uite la pio-pio (pasarele), bea lichidul pt facut baloane de sapun ( a trebuit sa sunam la centrala pt otravuri sa intrebam ce si cum sa procedem, spre norocul nostru nu a vomitat si nu a fost pericol de ajungere a spumei in plamani, i-am dat Sab Simplex sa faca partzuti la greu :)), il bate, zgarie si ciupeste pe vecinul-prieten, fuge de langa noi prin magazine cum ai intors o secunda capul, cum a disparut, totul incepe cu Ich (eu) la imbracat,mancat ori facut altceva, vrea ea sa faca sg.
Deseneaza cu mare placere, pe orice suprafete dupa cum am spus , prefera acrylul. Canta tot cu mare placere, insa scoala de muzica o cam plictiseste, sa vedem acum dupa vacanta daca pare mai interesata, ca am intrebat profa de au in program si ceva mai "activ".
Vorbeste binisor, dar tot mai mult in germana desi noi vorbim it si ro cu ea. Face niste fraze de ne minunam si noi (" Mami das ist meine, oder nischt?" Mami asta e a mea ori nu?)
E lunga 90cm, cca 12,3kg si 47cm circumf capului. Mananca la fel de "bine" ca inainte dar vad ca a luat mai bine de 1kg de cand am fost in mai internate.
Ce n-am scris o gramada de vreme si acum m-am intins.......

O zi linistita si sananate tuturor bolnaviorilor!

carpatina si nici n-a fost nevoie sa colorezi apa si unde mai pui ca au ramas doar 5 !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sunt tare multumita de aciditatea mea, care m-a ajutat sa-i trimit majoretele lui Betty chiar la tzanc! La minut!
Felicitari Mami frumoasa de doi baietzi cucuietzi! Sa-tzi creasca mari si frumosi si tu sa ai energie pentru ei!
(Ce brunetzel hotarat: decat sa ma ia dorctorul, mai bine ma evacuez singur! A apasat butonul de catapultare si hop, in nici 3 ore era afara!)

Mi-am amintit ca voiam sa-i spun lui Naty ca are o super-fetitza (cred ca mi-a scapat?) si sa nu se mai stresseze cu papa. Lasa, ca vad ca totusi are doua-trei chestii pe care le mananca - si nu-s aiureli (gen cioco) si e un inceput bun. Continua sa-i oferi ce mancati si voi la masa, la al nostru asa "prinde" cate un fel nou. Si el e un mironositz cu papa... Dar si eu eram o slabatura si mofturoasa - de ce sa il condamn!? Al meu e!

Alinkav, multzumim mult!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Adi draga, chiar azi ii spuneam lui Radu, in drum spre banca - am mers sa discutam un credit - ca eu cred ca-ti trebuie macar o saptamana sa te intorci printre noi. Ca ai ajuns acasa si gata, ai intrat in ritm - si-s sigura ca e mai mult decat greu! Respect ca te si gandesti sa-ti reintri in business - eu as sta inca si-as plange! Ce barbata esti, Zoe, ce cool le iei cu baby-blues-ul... Bravo!
Sanatate Lisei, macar es sa te lase sa dormi, ca micul mancacios...
Radu ma intreba daca esti in Sidney sau Brisbane (eu ziceam S) si daca sa te viziteze in inceputul lui Decembrie. I-am spus "doar daca ma iei si pe mine!" Are un drum pe la voi - sa-ti trimit o clatita?

Gabriela, merge si fara urda: cu cascaval ras - si un pic de smantana. Asa, ca de dieta...! Date la cuptor, sa se topeasca cascavalul, unse cu smantana...
Bine ca macar bea Sara lapte - ca era mai rau azi-vara. Oricum, consiliatoarea spunea ca la varsta asta nu mai au nevoie de atata lapte (seara + dimineatza; al meu in continuare bea ca disperatul) - atata vreme cat mai manaca branza, iaurt...
Acuma, de cand cumparam de la tzaran si fierbem (mi-a adus mama oala de aia, dubla - aici nu s-a inventat inca! Si am dat in foooc - pana m-am plictisit; desi aici spune ca trebuie adus doar pana la 70°C. Atat. (?!) Eu tot il fierb. Si-i buuun, si bem si noi.
Apropos de clujeni: Micha e ardelean sadea! Baga la pita...!!! Total atipic pentru aici.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Felicitari Betty !!! Sa-ti traiasca sanatos si fericit bebedoiu brunet !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

noi foarte prinsi, eu mi-am intrat in paine si am creierii aprinsi deja, acasa copilul ma ia de odihnita , asa ca...sper sa ma obisnuiesc repede.
Am vazut aseara tarziu pozele si filmele, eu lacrimam si Adi canta odata cu fondul muzical " a plecat motanul, a plecat golanul" apoi , cand am vazut pozele cu tortul, a inceput sa "multi ani traiasca"`

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput