*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

La multi ani, David de Bebecris, sa fii sanatos, norocos si fericit, alaturi de parintii tai!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si noi si noi! inca mai e timp :)

David, la multi ani si muulta multa fericire!! Bebecris, felicitari, ai baiat de un an

mersi de aprecieri, sunteti niste dragute toate si aveti dreptate: nicolu e din cale afara de frumos. inca nu am depistat cu cine seamana - ne tot cautam in neamuri, cu noi nu, asta e clar
laura seamana cu taica-su, macar aici a fost mai usor

lauramiron, chestia aia era budinca cu macaroane, branza, smantana, zahar, oua, coaja de lamaie, stafide si ce se mai pune in budinca. nu a fost designata pentru madam nicole insa purcelul familiei nu putea scapa ocazia. si ca sa raspund la o intrebare anterioara a lui carmen - NU, nu laura mananca mancarea lui nicole ci fix pe dos. laura cand nu mai are chef de mancare vine si ii da sora-sii (o si distreaza ideea ) care sora face ce stie ea mai bine: deschide gura, hapaie si inghite. taica-miu inca se ingrozeste de cat poate ingurgita copilul asta, a avut tot felul de teorii ca o tin nemancata la cresa pana in weekend cand a vazut si el cat mananca pe zi. azi o tipa ma intreba daca e normal. pai si daca nu o fi, io ce sa fac?!

pupici, ma duc la nani, revin maine cu unghiile incarnate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Caterinas ce bine ca s-a intarcat asa usor! Tu cum te-ai descurcat apoi, nu ti s-au facut sanii pietroi?
Eli multumim ca ne-ai detaliat si noua cele doua metode! Nu se stie niciodata cand ne loveste "minunea" si e bine sa stii ce sa faci. Eu am o nelamurire, poate intrebarea e prosteasca, dar o pun: cum se face "v" ul pe unghie? cu baza lui V inspre picior, nu? O fi ora? Multa sanatate, sa dea roade!
Otilia draga de tine, pup o mamica muncitoare! Imi imaginez cat de greu iti va fi pana se va obisnui Elisa fara tine. E bine ca ai incredere in sotul tau si are rabdare.
Ginye multa sanatate lui Stefanut! Ce i-a dat pentru viroza?
Aleinad.g multumesc! Avand deja un adolescent, sigur pot invata o tona de lucruri de la tine. Mi-as dori sa ne povestesti de Bogdan si relatia pe care o aveti.
Bertha ti-am vazut si eu minunile si m-am topit dupa pozele lor! Sunt doi copii reusiti si frumosi! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Madutza_bra multa sanatate! Sa ne tii la curent cand mergi la medic!
Lorellay ce ai facut la doctor?

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

LA MULTI ANI DAVID-ANDREI !
Sa cresti mare si sanatos alaturi de parintii tai !

Lorellay ,Madutza_bra sanatate multa si sa nu fie nimic rau !La mine la 8 luni a renuntat Paula la titi si dupa am tot avut galme mici care nu stiam daca sunt de la lapte ramas sau ce sunt ..acum am uitat de ele sper sa nu mai fie !(evident tre sa ma controlez)
Babyzapi waaaw ce nu spui tu despre Raphael ..ce precoce eee ...ei dar ne vom descurca noi cumva ! asta nu ne sperie
Oceanborn ,Mirtha ati ramas restante cu pozele de la botez !

ps Ramo votat Sara de muulte ori
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cu muulte zile intarziere...

Cristina
Remus
Stefan
Damian
Christian
Eva
David Andrei
La multi ani,cozonacei draguti!
Sa cresteti mari,sanatosi si voiosi!

sant in urma cu tooot,iertare

noi santem bine.sanatosi!Radu s elupta cu o masea afurisita,care nu-i da pace deloc. se vede coltul,dar nu a spart,inca!sper sa fie curand,ca ma duuucccc incet de-a dura.de maine imi intra sotul in concediu,deci...fericire mareee
acum este in faza de alergat,ia curbele cu scartaieturi si la frane patineaza pe locsta intr-un loc si deodata incepe sa fuga in celalalt capatf pasionat de minge,s-ar juca cu ea...mult si bine.mai are si alte jocuri la care sta concentrat si ma mai lasa si pe mine,pt ca de obicei,nimic nu-i fun fara mami langa.nah,stiti si voi...
la sfarsitul saptamanii,vom merge la Bucuresti.stam cca 10 zile.daca stabiliti vreo intalneala,da-ti si la mine un trrr/sms/goarnaOti,ma voi plimba prin morarilor,fara voi
Bertha,
cateva pagini in urma,ti-am admirat comorile,minunati!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Ami ne-a dat ophtamesone pt nasuc si ambroxol pt tuse. Ambele - picaturi.

Dandusa si piciul meu e innebunit dupa minge. Cum o vede incepe sa dea din manute si rade. Abia asteapta sa puna mana pe ea sa o arunce, apoi o ia taras dupa ea si tot asa.

Fetelor, ce le mai gatiti cozonaceilor zilele astea?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Daria bb frumos!

Ami, n-am prea multa baza in el dar incet incet se da pe brazda si el, azi sper ca-i face papica. Ieri a dus-o in dormitor si a lasat-o sa planga pana s-a potolit.
Dandusel, ma voi gandi la voi si de ce nu, poate te intalnesti cu fetele din zona IOR: Leeloo, Bebecris, Fluturasa, Malinas.
Incredibil unde ati ajuns, alergat viteza si masele, chiar ca ai nevoie de concediu pentru sot . banuiesc ca tu o sa fii ocupata cu petrecerile. Faceti doua sau una pentru amandoi? Am si eu dilema asta.

Nu dati cu rosii dar mi s-a luat grav de alaptat. E vorba strict de situatiile cand am altele de facut si de noptile varza. Ca daca ar fi sa alaptez seara la 5, la 8 si dimineata ar fi poezie.

Si mi-am adus aminte de cea mai tare faza de frichi-frichi la copii. Prietena Anei a descoperit centura dintre piciore din prima zi cand a fost pusa in scoica, probabil la 2-3 zile de viata.
La Rapha oricum ma asteptam sa fie un veritabil macho-men

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

neatza...
chist mamar...dr vele spune ca trebuie scos..m-a indrumat spre medlife..m-am uitat pe site 1400 lei..care nu-i am si nici nu-i voi avea prea curand...
am sunat acum de dim dr cu care am nascut si zice sa nu ma arunc asa repede la o incizie ci sa fac tratament 3 luni cu mastodynon, daca gasesc.
parca sunt mai linistita acum..ca am incredere in dr meu.
una peste alta aseara cand am venit de la dr..codrin era terminat...cu caciula..se plangea de urechi..fugi cu el la urgenta...bineinteles antibiotic...azinoapte m-am chinuitlanga el in patul lui de 150cm..mi-a facut febra peste noapte 39-39.4, da-i otet peste tot vreo ora pana am reusit sa ajungem la un 37.5...sunt rupta.tati a dormit cu diana in camera...ca ea e o cuminte...
cica nu ar fi otita sau oreion..acum cine-mi spune daca "tragi curent" la urechi doare rau?ca eu nu am trecut niciodata prin asta.cand ii puneam termomerul in ureche peste noapte era ok, nu se plangea ca-l doare

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Avem 7 dintisori!!!!!!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lorellay sper sa se retraga chistul prin medicamente. Multa sanatate lui Codrin!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput