Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANDRA vei fi o mamica pe cinste, sunt sigura! Si ai dreptate, aici vei gasi numai prietene care te vor incuraja, asa ca intreaba ce vrei si noi o sa incercam sa-ti raspundem! Si profita de somn, ca dupa aia o sa-ti fie tare dor de dormitul 12 ore pe noapte...

Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

dorinuta- tare rau imi pare, putere pt a trece peste pierderea suferita

of fetelor asa si eu am o teama...
pana la cate saptamani e sarcina cu risc de pierdere?

fetelor voi cum treceti la semnatura saptamanile de sarcina ( de ex la inceput de saptamana 10 sau la sfarsit de saptamana 10?)

Mergi la inceput

pe la cate saptamini de sarcina ati anuntat la munca?
ca sa stiu si eu ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

ANDRA vei fi o mamica pe cinste, sunt sigura! Si ai dreptate, aici vei gasi numai prietene care te vor incuraja, asa ca intreaba ce vrei si noi o sa incercam sa-ti raspundem! Si profita de somn, ca dupa aia o sa-ti fie tare dor de dormitul 12 ore pe noapte...

Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Ms abea astept pe 2 noiembrie sa ma duc si eu la doctor sa imi vad comoara !

Andra 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Roxy, sa vad daca ma pricep

NicoletaB, teoretic in primul trimestru este cel mai mare risc de a pierde sarcina!!!

Nikol, intre 20 si 22 de sapt sau 24 ( nu mai stiu exact ) se face eco morfofetala...pana atunci nu se mai face nicio analiza. Eventual controlul lunar la gine.

Ale, pai zi-ne ca esti bine si e sufiecient.

Discordia,unoeri nu imi vine sa credca exsiat astfel de oameni, dar din pacate oameni ca ei sunt majoritatea.

Moni, 142 de lei toxoplasma!! [uau] Sunt nesanatosi!...

Andra, eu nu as fi avut curajul sa fac copil la varsta ta...Bine, eu vroiam sa gust din plin anii de student !..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata fetelor,

eu am zacut pana acum. Ma doare capul cumplit, pana si ochii in cap ma dor. Nu stiu ce mai e si asta. Toata noapta am tremurat de frig, acum m-am mai incalzit. Fetele care sunteti in saptamani mai mari, ii simtiti bine pe bebe sau doar asa ocazional. Eu de aseara nu mai simt nimic si imi trec o mie de ganduri prin cap. Am zis ca daca pana maine nimic, maine ma duc undeva la un eco, gasesc eu.

Alina bine ai venit. Iti admir curajul de a face un copil asa de tanara. Am si eu cunostinte, pe care sincer le invidiez, ca la varsta mea au copii deja mari. Sunt sigura ca sarcina ta va decurge normal pana la capat.

Dorinut imi pare tare rau, ca s-a intamplat asa. Dumnezeu sa iti dea putere sa treci mai departe. Te asteptam cu vesti bune curand.

Monica eu mi-am facut toate analizele pe bani si am platit pentru tot setul 13 milioane. Stiu ca aveam dreptul de a face unele gratuite, dar imi este atat de sila de sistemul asta sanitar de la noi, incat prefer varianta banilor.

Aveti idee, daca utrogestamul administrat intravaginal schimba flora si poate da senzatii neplacute?

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

dorinuta- tare rau imi pare, putere pt a trece peste pierderea suferita

of fetelor asa si eu am o teama...
pana la cate saptamani e sarcina cu risc de pierdere?

fetelor voi cum treceti la semnatura saptamanile de sarcina ( de ex la inceput de saptamana 10 sau la sfarsit de saptamana 10?)

pai scrie gravi in [ ] si pe urma 10+ la inceput de sapt 10+ cand ajungi la 11 sapt scri 11+ :)

o sa iasa ceva in genu 10+

Andra 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu mai fac o eco mofofetala la 16 saptamani si urmatoarea morfofetala la 24 de saptamani. Parca asa a fost si la Alexandra daca imi aduc eu bine aminte. La mine sarcina este incadrata cu risc, asa ca ma cheama cam la 2 saptamani si imi face inclusiv control pe masa.

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Anii de studentie ... pai inca nu ii cunosc ( sunt anul 1 la facultatea Bioterra din bucuresti la CEPA ( Controlul si Expertiza Produselor Alimentare )) dar sunt la FR adica incep prin ianuarie 10 zile de curs apoi 1 saptamana de examene dupa cate am inteles! M-am gandit ca asa e mai usor si ca pot muncii in timpul asta si asta fac numai ca acum pe criza asta cam greu gasesti un lok de muna avantajos ( lucrez momentan la o firma de sondaje de opinie - dar salariu este in functie de cate chestionare faci )

Pup

Andra 4+

Mergi la inceput

test
5 +

Mergi la inceput