Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multam' alina
mi-a iesit

fetelor e normal ca la 5 saptamani sa simti usoare dureri de parca s-ar intinde ceva prin burta?
of doamne abia astept ecografia de saptamana viitoare
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna burtici!

Sa stiti ca v-am citit cu constiinciozitate astazi, insa nu mai retin foarte multe deoarece imi pica ochii in gura si efectiv doooooorm pe mine. Se pare ca nici cafeluta de dimineata nu ma mai ajuta... Mi-as lua concediu numai sa dorm 2 saptamani cat vreau eu. Of, of...Alina te invidiez pentru somnul de voie. Asa eram si eu in facultate... dormeam pana se rupea patul sub mine... Am zis ca ma duc in prenatal cat de repede pot, sa prind si eu 2 luni de somn si relaxare, ca dupa aceea puiul o sa fie ceasul meu desteptator

Dorinuta, imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Sa iti dea DD putere multa sa mergi mai departe, iar cand o sa ai din nou un bb in burtica sa vii sa ne impartasesti si noua bucuria.

Monica... am citit si eu prin cate ti-a fost dat sa treci pana acum, la doar 23 de ani. Spun si eu JOS PALARIA! pentru puterea de care ai dat dovada pentru a trece peste necazuri. Sanatate multa sotului tau pentru a iesi cat mai repede din spital! Si eu sunt de parere ca aici esti intre prieteni si e de preferat sa spui tot ce ai pe suflet, bune sau rele.

Discordia Sunt si eu foarte revoltatata de tot ce povestesti tu. Intreb si eu: ti-ai anuntat sefii ca esti insarcinata? Oficial. Daca nu, eu zic sa o faci ca sa inteleaga ca nu mai au ce sa-ti faca pentru ca tu sa pleci. Iti doresc nervi de otel pentru a reusi sa le ignori toate rautatile si sa poti mergi la servici pana in luna a 7-a. Sa te ajute Dumnezeu sa fie vine!

Va pup burtici! Sa asveti o zi grozava!!!!

Mira 9+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinuta_08 spune:

Da Nicoleta, este normal Tot pe la 5 saptamani am avut si eu simptome ca si cum ar trebui sa imi vina CM insa eram mirata ca nu se intampla nimic...Sunt normale aceste mici dureri din cauza dilatarii uterului, dar dupa ce am fost la prima echo doctorita mi-a dat sa iau No-Spa si nu mai simt durerile astea mici

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorader spune:

Ioana5255, utrogestanul administrat vaginal te scapa de efectele administrarii bucale (ameteli si , cred , dureri de cap). tocmai de aceea e bine sa-l iei seara. daca e vaginal, se pot lua 4 pe seara... nu stiu sa fie ef adverse... doar daca ai scurgeri vag mai abund il cam iei degeaba vaginal, pt ca se elimina pana sa se absoarba. deci, daca ai scurgeri abund, mai bine il iei oral.
Mira, uite d'aia mi-am luat eu concediu o sapt sa stau la mama acasa ... sa ma alinte si sa fiu iar copil pana vine
Nicoleta, eu am anuntat angajatorul de starea de graviditate la 8 sapt... nu e un termen anume. mai bine sa fii acoperit

Adorader, mami de Maria mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

salutare la toate burticile.
nu am mai avut timp de scris prea mult dar va citesc zilnic. bun venit noilor burtici.
jassy imi pare tare rau de pierderea ta. mult curaj si ai sa vezi ca va fi bine in curand si vei veni cu vestea cea mare.
la mine s-au mai atenuat durerile de burta si au aparut ceva greturi dimenata si seara. in timpul zilei am mult de lucru si nu prea am timp sa le bag in seamna. in rest stam cumintei si asteptam sa treaca timpul pana la urmatoarea echo.
noi nu am anuntat pe nimeni inca de sarcina si nici nu avem de gand pana pe la 9 sapt cand ne asiguram ca totul este in oridine ca sa nu mai dam emotii nimanui si nici sa nu ne streseze nimeni inutil.
va pup.

6+

Mergi la inceput