Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
rosanne spune:
Cristina, in afara de UM a lui Adorader si DPN a Aylei care e 05.05.2010 nu mai e de trecut nimic.....doar daca poti tu sa modifici ultima burtica de la luna iunie (nu vrea fontul sa ramana ca la celelalte burtici)
Inca nu putem
la mine pana nu sunt sigura ![]()
Roxy
12+
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
roxanik09 spune:
Buna, Nikol !
Eu am facut prima morfo-fetala in saptamana 11 deoarece trebuia urmarita o hernie a bebelusului, care pare ca nu e motiv de ingrijorare. Doctorii o recomanda la 12 saptamani... La bebe s-a vazut tot : stomac, diafragma, vezica urinara, creierasul, coloana vertebrala, urechile, maini si picioare cu degete plus un bonus : o posibila putzulica.
La cateva zile dupa eco, la care s-a masurat si pliul nucal, am facut dublu test ( eco am facut-o vineri iar pt dublu-test mi-a recoltat marti ) si maine iau rezultatul.
Te pup si multa sanatate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolett2445 buna burticilor ![]() se scrie intens pe aici ![]() bun venit noilor burtici ![]() imi pare rau pentru fetele care au pierdut sarcinile, ![]() am terminat cu analizele din primul trimestru,astept rezultatele la inceputul luni noiembrie voi face dublu test,cand voi implini 12+ Ce analize mai urmeaza,aveti idee cand trebuie facuta prima ecografie morfo fetala? Am trecut printr-o raceala ,cu dureri de cap si frisoane, ,a fost urat.cred ca am scapat de greturi,sanii nu ma mai deranjeaza,nu prea am pofta de mancare,oricum pe mine ma bucura,nu am luat decat 2kg am 68 de la 66,nu pot sa beau apa multa oricat as incerca. fetita mamei NIKOL 10+ si DAVID (15 MAI 2006) |
zmeurica din burtica are 12+zmeurica din burtica
aliemi23 spune:
Neata burticilor
Cum reusiti voi sa scapati de greata, eu m aghinui cu tot felul de lucruri dar degeaba, dimineata vomit numia amar- groaznic
In ceea ce priveste calendarul chinezesc e incercat de mai multe fete si se pare ca ar fi adevarat cam 70%, mie imi da ca o sa fac baietel, la testul cu sangele tot baietel- acum ce o vrea D-zeu- importante este sa avem bebei sanatosi
ia careva dintre voi Utrogestan??/ mie nu imi face bine de loc
11 saptam
discordia spune:
Salutare la toate burticutele!
Imi pare rau sa aud ca a mai pierdut cineva o sarcina... e atat de trist.
M-ati ingrijorat un pic cand ati spus ca v-a crescut burtika, imi aduc aminte ca la prima sarcina, desi nu aveam burta, simteam acolo ceva ca un cocolos, de ex, ma deranja daca ma aplecam in jos. Dar acum nimic. Simptome de sarcina am, dar de ce nu simt nimic, caci de azi intru oficial in 10 sapt.
La serv am probleme, fetelor. Sa vedeti si voi de a facut directorul unde lucrez eu: s-a dus la BUC la seful cel mare sa se planga ca eu nu prea vin la serv, ca stau mai mult pe acasa. Anul asta am avut concediu medical 6 sapt dupa operatia de extrauterina si inca 2 sapt acum in luna oct, in rest am avut concediu de odihna.Mi-e scarba sa mai vin aici, as pleca cu mare drag, dar unde? Problema este ca nu as mai gasi la noi in oras un servici cu un salariu cat de cat. De- abia astept sa treaca lunile sa intru in prental si apoi in cel de crestere a copilului 2 ani si voi vedea pe urma.
Edit: am uitat sa actualizez semnatura.
mamica de fetita si
10s+
moni_or spune:
Salut! Eu va citesc insa nu totdeauna am timp sau energia necesara de a scrie.
Bun venit noilor gravidute si sedere pana la termen va doresc!
VIVELA, ti-am urmat sfatul si ma reorientez mai mult spre iaurt, chefir, sana si de astea, ca intr-adevar de la "acrituri" nu mi-e rau.
AYLA, ai o mandrete de fetita, cred ca-ti lumineaza ziua, printre toate necazurile, parca zambeste cu toata fiinta ei, si cu ochisorii...
Multa sanatate sotului si lui Clau si jos palaria in fata ta!
CK, eu stiu ca in sarcina e bine de evitat tonul, contine cam mult mercur si din cauza asta...
ALINABU, ce mamica tanara!
Eu admir tare mult fetele care sunt atat de responsabile pe la 19-20 de ani, eu n-am fost niciodata vreo nebunatica de felul meu, insa la varsta aia aveam gargauni in cap, ca eu nu ma marit si nu vreau copii si prostii din astea, nu stiu cum m-am fi descurcat cu un copil...
MADAMAR, nu cred ca de la sarcina sunt durerile de spate, inca e prea mica, nu are cum sa fie grea...
ROSANNE, hehe, sa fie al tau primul carurior roz de la odiseea asta? Felicitari pentru rezultatele bune!
DORINUTA,
imi pare tare rau pentru pierderea ta, sa dea DD sa vina bebe cat mai curand!
Eu mi-am facut o parte din analize, cele gratuite, care au iesit neasteptat de bune. Maine ma duc sa-mi fac restul, cu plata, dar sunt revoltata cat de scumpe sunt, m-am mai uitat pe site-uri de laboratoare din Buc. si acolo sunt mai ieftine...
Eu inteleg ca unele (precum listeria) nu se fac in oradea si atunci e normal sa fie mai scumpe, daca se trimit in Buc., dar frate, si toxoplasmoza care se face aici costa 142 ron! (igg+igm) Eh, asta este, la sarcina trecuta le-am facut pe toate de primul trim. pe bani si am platit vreo 10 milioane...
Monica, mami de
Luca si
8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
discordia spune:
A, mi-am facut si eu testul acela in functie de vechimea sangelui si mi-a iesit baiat, la fel si la calendarul chinezesc. Acum nu conteaza ce e, sanatos sa fie.
Va pup!
mamica de fetita si
10s+
aliemi23 spune:
am inteles ca exista o listuta in care ar trebui sa trec diferite date despre data nasterii, etc.... unde o pot gasi- sorry sunt noua pe forum si nu prea ma pricep
multumesc
Graviduta 11 sapt
AlinaBu spune:
multumesc fetelor de urari si incurajari ![]()
moni_or poate ca din cauza lipsei de afectiune am ajuns la 19 ani sa fac un copil ( eu nu locuiesc cu mama - mama s-a recasatorit cand eu aveam 6 ani , bunica mea nu prea comunica cu mine pleaca dimineata vine seara, doar prietenul meu comunica cu mine zilnic si ne vedem zilnic ) Eu mai am prietene care au nascut la 18 ani ?!?! atunci mi se parea prea devreme ( adica a ramas insarcinata la 17 ani si acum are o fetita superba de 2 ani in noiembrie pe 5:D )
Am o singura prietena buna cu care nu pot impartasi sarcina deoarece ea a fost insarcinata dar la 4 luni din cauza varstei familiei a facut un avort. ea este si mai mica ca mine deci nu cred ca are ce sfaturi sa imi dea .
Acum am o gramada de prietene pe acest forum si asta imi da curaj si forta ! Va multumesc mult fetelor ca imi suntenti alaturi! 

PS: am uitat sa va spun BUNA DIMINEATAAAAAAAAAA !!!
( la mine abea acum e dimineata - dorm cam 12 ore pe noapte :)) )
Andra
4+
aliemi23 spune:
alinabu- important este sa fi optimista si sa ai grija de tine, celelelate grutati cu putin efort trec
la medic ai fost, analize ti-ai facut?
Ali 11 sapt
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Salutare la toate burticutele! Imi pare rau sa aud ca a mai pierdut cineva o sarcina... e atat de trist. M-ati ingrijorat un pic cand ati spus ca v-a crescut burtika, imi aduc aminte ca la prima sarcina, desi nu aveam burta, simteam acolo ceva ca un cocolos, de ex, ma deranja daca ma aplecam in jos. Dar acum nimic. Simptome de sarcina am, dar de ce nu simt nimic, caci de azi intru oficial in 10 sapt. La serv am probleme, fetelor. Sa vedeti si voi de a facut directorul unde lucrez eu: s-a dus la BUC la seful cel mare sa se planga ca eu nu prea vin la serv, ca stau mai mult pe acasa. Anul asta am avut concediu medical 6 sapt dupa operatia de extrauterina si inca 2 sapt acum in luna oct, in rest am avut concediu de odihna.Mi-e scarba sa mai vin aici, as pleca cu mare drag, dar unde? Problema este ca nu as mai gasi la noi in oras un servici cu un salariu cat de cat. De- abia astept sa treaca lunile sa intru in prental si apoi in cel de crestere a copilului 2 ani si voi vedea pe urma. Edit: am uitat sa actualizez semnatura. mamica de fetita si 10s+ |
Ai anuntat oficial la HR ca esti insarcinata ? In felul asta te asiguri ca nu te pot da afara.
Ce vreau sa te intreb. Cum s-a manifestat extrauterina in faza de debut, pana la faza critica (durere, sangerare) ?
Eu sunt in 6+ inca nu am ajuns la medic. De fapt am ajuns la cineva dar s-a dovedit cam neserios si abia maine am gasit loc liber la medicul meu. Iar ecografia o fac miercuri.
Multa sanatate !
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

(15 MAI 2006)