Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adorader spune:

Ayla, multumesc de urarea sa am ... Curaj! tin la ideea ca DD da celor puternici... or sa treaca toate si or sa se linisteasca apele. asta doresc tuturor!

la calendar imi iese , la treaba cu sangele imi iese ...
hm! acu, ce-o fi, o fi, numa' sanatos sa fie!
din ce stiam, la fetite te patezi pe fatza... eu n-am nik pana acu. sare-n cap nu m-a prins nimeni sa-mi puna... dar ma duc eu sambata la mama pt o sapt si SIGUR ma testeaza ea.

Adorader, mami de Maria mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Buna Andra - bine ai venit

Am vazut UM la tine....e foarte aproape de al meu...eu pe 11 sept, deci la cateva zile

sedere placuta printre gravidute

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Ms ayla! si eu am aceleas intepaturi in partea stanga.. tind sa cred ca este normal ?! in plus am o scurgere de care am postat la clinca virtuala si mi-au spus fetele ca este normal si voi aveti ? ( secretie apoasa de obicei culoarea laptelui dar observ ca pe zi ce trece este mai transparenta )

UM: 7 sept 2009
DPN: inca nu stiu
tre sa va dau si data mea de nastere? ( pentru orice eventualitate sa nu postez de 2 ori : 12.01.1990 )

PS : dr ginecolog mi-a prescris dulphaston 2tb/zi tp de 5 zile iar dupa astea 5 zile 1tb/zi tp de 10 zile apoi sa vin la control... ( daca iau 2tb/zi si in alea 10 zile are vrun efect negativ? )

Andra 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Buna, feteleeeeee !

Am lipsit cateva zile si ati scris romane... f frumos ! Eu am fost sa o mai ajut pe mama la treaba ca tata are un picior in gips si sat la pat 2 saptamani.

Vad ca au venit si fete noi - le urez felicitari, sarcini usoare si activitate pe forum !

Si tre sa ma apuc de citit din urma, ca nu mai sunt la curent cu noile "barfe despre burtici". Ma pun pe treaba !

zmeurica din burtica are 12+
zmeurica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Carla, cred ca statul la rand e sport national....data trecuta am stat o ora si jumatate....astazi sa vedem cat stau.....e gresit ca se programeaza consulturile din 15 in 15 minute, dar un consult trebuie sa dureze minim 20 minute. Bine ca BB-ii sunt bine. Sunt uni sau bivitelini?

Bun venit burticilor noi. Sarcina usoara, fara gretzuri si BB sanatos si mancacios

Felicitari celor cu vesti bune de la echo

Poate mai era ceva de spus....am citit tot ce ati scris, dar acum nu mai pot nominaliza alte burtici....sper ca nu va suparati pe mine

Roxy 12+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!..

EU m-am trezit cu o durere crunta de cap!...

Madamar, si eu am dureri de spate mai mereu, ; in sarcina oricum oasele bazinului incep sa isi modifice unghiurile pregatindu-se pentru nastere.

Ayla, imi pare rau sa aud ca sotul este in spital; refacere rapida si sa revina cat mai curand acasa . Insanatosire grabnica lui Claudiu. Ayla, cred ma majoritatea fetelor de aici stiu prin ce ai trecut tu, de ce sa nu scrii daca asa simti nevoia?? De aceea suntem aici, sa impartasim si bune si rele.. Pentru dureri , asa cum au zis si fetele, e bun NO-spa...te asteptam cu vesti bune.

Andrada, multumim de metoda de aflare a sexului lui bebe ?? si eu presimt ca tot va fi...felicitari!! Dupa mesajul postat de colega de la vechea odisee, reiese ca MIhaita ar fi trebuit sa aiba codite.., iar acum ar trebui sa fie baietel...AM deschis si eu link-ul cu povestea nasterii uliANtonio..

Alinutza, si eu stau rau la capitolul somn...somn , somn si iar somn...

Jassy, ma bucur ca ne mai scrii!! AI grija de tine si sper ca in curand sa ne dai vestea ca DD v-a daruit cel mai frumos cadou.

Roxy, felciitari!!Deci in sfarsit si prima!!.. Asteptam vestile de la eco..

Dorinut@ ,!! Nici nu stiu ce sa zic; mi se pare atat de nedrept ca un bebe sa nu ajunga la termen...Multa putere sa treci peste aceasta incercare.

Ale, chiar ma intrebam ieri pe unde umblii??? Scrie-ne chira daca nu ai nimic de raportat.

Edit:Roxy, mai e ceva de modificat in listuta???

DAca mai are cineva ceva de modificat in listuta sa scrie bolduit sa vada si ochii mei obositi..Iar despre DPN modificat , asa cum zicea si Maitreyi, relevanta nu o are decat prima eco, urmatoarele eco chiar daca modifica DPN-ul nu au niso relevanta. DPN-ul ramane cel de la UM/ prima eco.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Bine ai revenit jassy; ma bucur ca iti pastrezi optimismul si te rog sa mai treci pe la noi sa ne mai zici ce faci!

sunt sigura ca o viitoare odisee te asteapta si te tine

Citat:
citat din mesajul lui jassy_jassy

Buna la toate fetele si va multumesc ca santeti alaturi de mine.
v-am citit in fiecare zi ca si pana acum,dar nu am intrat sa va raspund de teama sa nu va demoralizez sau sa va intristez.oricum santeti prietenele mele si o sa va citesc mereu.
sfaturi eu nu va pot da,doar sa va urez sarcina usoara fara probleme
pupik la foate fetele

jassy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorader spune:

Cristina, o sa te rog sa-mi modifici si mie UM-ul cel corect e pe 11.08.2009

saru'

si mie mi se pare nedrept pt burticile cu ingerasi care nu ajung la termen.. dar poate ca DD le potriveste ca sa nu fie suferinta mai mare mai tarziu. El stie... curaj si incredere in DD si in voi inseva!

Adorader, mami de Maria mica

Mergi la inceput

vaiiii...aseara am papat dar nu am facut poza!! fac data viitoare; da, tonul este din conserva; merge si cel maruntit si cel feliute mai mari; trebuie scurs uleiul ala sau zeama aia si muuulta zeama de lamaie....iar salivez

daca vrei iti arat poze cu cozonacii mei

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Jocurban eu merg la dna doctor Bartok Ildiko si ca profesionist sunt multumita
pe de alta parte programarile la privat cred ca sunt cam peste tot la fel, cel putin in cluj.
azi am programare de la 17.15 deci clar din 15 in 15 minute si cand am fost la alta clinica, pt consult periodic, am asteptat o ora jumate
ma bucur ca micutii sunt bine, in fond doar asta conteaza la finalul zilei
ai noroc cu asa sot, crede-ma...noi impartim milimetric tot ce este dulce si daca mananc mai mult(situatia s-a mai schimbat acum, un pic, in favoarea mea)
ne inviti , te rog, la cina?! macar pana in trimestru 2...eu nu reusesc sa fac nimic....sunt lipsita de energie dupa servici si trebuie neaparat sa dorm ca altfel simt cum imi fuge pamantul de sub piciore....de fapt singura activitate constanta e hranitul guinezilor(ei sunt ca niste bebei....nu pot fi lasati pe locul 2., 3 etc)
ck_29 suna interesant dar ca sa ne convingi ne trebuiau si pozetonul e la conserva, nu?
cristina_26 de cand sunt insarcinata am o pofta teribila de cartofi pai, inainte mancam chiar rar, de fapt si acum tot rar mananc, dar am o pofta....
Viriniana as vrea sa am o particica din dorinta ta...la mine e total absenta iar sotul e disperat...chiar imi propunea aseara sa aflu cum se descurca restul taticilor(eu am sus ca toata lumea e in abstinenta)
azi noapte am visat un moment romantic si dupa el (tot in vis) eram pe toalete cu scurgeri rozaliiam plans in vis m-am trezit speriata....eu pana in trimestru 2 nimic nimic...
cusa felicitari pentru mica minune...ma bucur ca totul este bine si sunt fericita pentru fiecare in parte
Reallaura multumesc frumos pentru raspuns....lasa ca exista lubrifianti, eu in perioada asta sa scap de el
Madamar felicitari pentru analizele bune...tu esti dovada ca nu cantitatea de hrana conteaza ci calitatea acesteia si starea de sanatate
felicitari pt lipsa
AlinaBu bine ai venit...o sa constati ca nu exista mamica lipsita de stres(poate doar cateva exceptii)chiar daca este la a doua, a treia sarcina...asa ca "join the club"...imi pare rau pt sarcinile trecute dar trebuie sa fi optimista...exista un motiv pentru experientele fericite sau triste prin care trecem
Ayla21 nu poate fi vorba de inconstienta ci de putere...cand treci prin momente grele ajungi sa discerni foarte bine ce este real important si ce nu iar Dumnezeu iti da puterea sa treci peste greutati. De multe ori cred ca ajungem sa constientizam prin ce am trecut dupa ce evenimentele s-au incheiat

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cristina_26 esti o scumpa ca de obicei
pai.....daca nu am nimic de raportat nu am vrut sa ma bag in discutii care nu tineau si de mine... eu la mancare nu ma pricepca nu fac....deocamdata in privinta sarcinii nu am ce sa mai zic... zburd si eu pe aici pe la voi...dar va citesc in fiecare zi si ma bucur din suflet ca jassy e mai bine, felicit fetele care deja au venit cu carucioare, si tin pumnii fetelor care merg la eco

asa creste bebicu
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

buna burticilor
se scrie intens pe aici
bun venit noilor burtici
imi pare rau pentru fetele care au pierdut sarcinile,
am terminat cu analizele din primul trimestru,astept rezultatele la inceputul luni noiembrie voi face dublu test,cand voi implini 12+
Ce analize mai urmeaza,aveti idee cand trebuie facuta prima ecografie morfo fetala?
Am trecut printr-o raceala ,cu dureri de cap si frisoane,,a fost urat.
cred ca am scapat de greturi,sanii nu ma mai deranjeaza,nu prea am pofta de mancare,oricum pe mine ma bucura,nu am luat decat 2kg am 68 de la 66,nu pot sa beau apa multa oricat as incerca.

fetita mamei
NIKOL10+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput