Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Ms ayla! si eu am aceleas intepaturi in partea stanga.. tind sa cred ca este normal ?! in plus am o scurgere de care am postat la clinca virtuala si mi-au spus fetele ca este normal si voi aveti ? ( secretie apoasa de obicei culoarea laptelui dar observ ca pe zi ce trece este mai transparenta ) UM: 7 sept 2009 DPN: inca nu stiu tre sa va dau si data mea de nastere? ( pentru orice eventualitate sa nu postez de 2 ori : 12.01.1990 ) PS : dr ginecolog mi-a prescris dulphaston 2tb/zi tp de 5 zile iar dupa astea 5 zile 1tb/zi tp de 10 zile apoi sa vin la control... ( daca iau 2tb/zi si in alea 10 zile are vrun efect negativ? ) Andra 4+ |
Alina, si eu sunt nascuta pe 12 ianuarie.

Uite aici iti poti calcula DPN-ul
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Madamar Ayla[/b]: mie mi-a spus dr. ca daca apar dureri sa iau un no-spa, sa stau cumintica si sa pun 1-2 ovule de utrogestan sau Arefam (e progesteron mai nou si mai bun cik, natural si nu produs de sinteza... ajuta la mentinere, oricum). Sunt medici care indica administrarea de duphaston dar medicul meu a spus ca e mai bine sa pui ovul, se absoarbe imediat si ajuta la mentinerea sarcinii. Poate reusesti sa nu vomiti! ... Azi e o zi speciala si pentru mine... nici eu nu am comis-o! Sanatate! Mary 9+ |
Da, dar eu nu sunt acasa si nu am fost la un medic, sa-mi urmareasca sarcina.

Maine ma duc.Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
Alina, DPN ar fi Luni, 14 Iunie 2010 si acum ai 6 saptamani si 2 zile. Dar poti calcula tu, in functie de durata medie a unui ciclu menstrual si de perioada de ovulatie. Daca o stii.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Viata merge inainte...
AlinaBu spune:
tocmai asta e problema ca nu este regulat CM, a fost regulat 3 luni inainte de a ramane insarcinata adica imi venea la maxim 30 de zile .. dar cine stie ?! La eco abdominala inca nu s-a vazut dar cand m-a "pipait" ,nu stiu daca ma exprim corect, mi-a spus 3-4 saptamani si m-a chemat la control pe 2 noiembrie pentru o alta eco!
Andra
4+
andradap spune:
Buna seara,
Ne cerem scuze pt. absenta...
Mommy_to_be, se pare ca ai fost singura care a observat link-ul postat de mine acum vreo 2 saptamani. Ma bucur ca ti s-a mai ameliorat problema cu ajutorul DUPHALAC-ului. Si iti multumesc ca ai intrebat de noi.
Din pacate, timpul zboara si am asa multa treaba de rezolvat incat foarte greu mai ajung si pe la calculator. Si cand ajung se intampla sa intru direct la scutece si sa ma uite Dzeu pe-acolo, cum de altfel am facut acum cateva saptamani, cand intram mai mult pe-aici.
Promit sa-mi fac un bun obicei in a intra pe ambele subiecte.
Mai nou, m-am chinuit sa "crosetez" POVESTEA SARCINII si a NASTERII lui Antonio. Am postat-o adineauri si am si adaugat-o la semnatura ("Dumnezeu a vrut ca el sa existe")
In momentele acestea, premergatoare ecografiei de 12 saptamani, mi-a prins bine sa-mi reamintesc de optimismul de acum 3 ani!!! Mai e o saptamana si mergem la eco... Doamne ajuta sa fie bine!!!
Nu am apucat sa ma pun la zi cu noutatile odiseei, dar am vazut ca ne-am inmultit vertiginos. Vreau si eu sa urez bun venit NOILOR BURTICUTE!!! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi, papaciosi, cuminti si frumosi la termen.
Am vazut ca Odiseea a mai suferit si pierderi si imi pare foarte rau pt. Jassy 
. Curaj si cu Dzeu inainte, sunt convinsa ca nu va trece mult si ne vei da si noua vestea unei noi sarcini.
Gata... fug ca m-am lungit si tre' sa bagam puiul la nani.
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
M&M spune:
..fetele, daca nu modifica Roxy lista in searaa sta o modific eu, dar maine . Acum ma pregatesc sa il culc pe Mihaita..
va pup...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
10+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Madamar spune:
Fetele, dar durerile de spate... in zona lombara, a acelor puncte care se descriu de o parte si de alta a coloanei vertebrale. Sunt indreptatita sa ma doara de la sarcina? Mai pateste cineva la fel sau e din motive de ...supraponderabilitate??? Am citit ceva articole dar parca totusi nu e drept sa ma doara de pe acum, chiar daca apar in sarcina astfel de dureri.
Ayla, daca ai in casa no-spa si progesteron in orice forma (ovule) e bine sa administrezi, rau nu ti=ar face! Nu uita insa sa mergi la medic si sa intrebi cum tre' sa reactionezi pe viitor.
Andra, noi, mai toate cred avem o secretie galbena... poate e vb de aceeasi si tu... pt ca esti mai tinara o ai albicioasa
??? Glumesc, evident! Solutia sta in mina medicului: ar putea fi din cauza inmultirii excesive a candidei. Vb cu medicul, te sfatuieste el ce este de facut!
Pupici si np buna! (Miine imi schimb semnatura cu 10 sapt:P)
Mary
9+
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui AlinaBu tocmai asta e problema ca nu este regulat CM, a fost regulat 3 luni inainte de a ramane insarcinata adica imi venea la maxim 30 de zile .. dar cine stie ?! La eco abdominala inca nu s-a vazut dar cand m-a "pipait" ,nu stiu daca ma exprim corect, mi-a spus 3-4 saptamani si m-a chemat la control pe 2 noiembrie pentru o alta eco! Andra 4+ |
Mie mi-a venit cilcu pe 30 iulie, apoi pe 26 august, apoi pe 7 septembrie (asta presupun ca era o sangerare pe baza de stress). Asa ca UM-ul meu...
Si dupa ultimul ciclu de care stiam eu, din 26 august, data probabila a conceptie cadea...cand sotul meu era in spital. Cum sa fiu insarcinata?
deci numai dupa penultimul UM puteam fi. Iar la eco dupa masuratori a zis dr 10s6z, apoximativ, si ca dupa ce bebe mai creste si se fac nu stiu ce masuratori se stabileste sigur DPN-ul.Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Madamar Ayla, daca ai in casa no-spa si progesteron in orice forma (ovule) e bine sa administrezi, rau nu ti=ar face! Nu uita insa sa mergi la medic si sa intrebi cum tre' sa reactionezi pe viitor. |
Nu am no-spa, ca eu nu sunt acasa acum.

Dar m-am mai linistit un pic. Sotul meu e la spital, si azi am si stat mult pe acolo (ca in fiecare zi de altel) si m-am si necajit. Si acum mi-a inceput baietelul sa tuseasca. Off

Viata merge inainte...
AlinaBu spune:
greu cu sarcina asta si frica ca se v-a intampla ceva! Sunt stresata din cauza ca am mai pierdut doua sarcini una la 5 sapt respectiv 6-7 sapt ! Dr meu nu este in bucuresti este plecat la nu stiu ce conferinta bla bla se intoarce abea saptamana viitoare pe 27-30 oct 
Cum parintii mei inca nu stiu ca eu sunt insarcinata de aceea va pun voua aceste intrebari care sunt stresante pentru unele burtici ![]()
multumesc ca aveti rabdare cu mine eu una nu as avea 

![]()
Andra
4+