Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
Jocurban spune:
'Neatza, mamici!
Stiu ca a trecut demult dimineata, insa eu mi-am petrecut-o pe culoarele de la CAS Cluj, incercand sa-mi rezolv niste acte (am aflat cu stupoare ca nu mai figurez ca fiind asigurata de mai bine de 1 an!!!)... A fost un calvar! Am stat 4 ore la coada, in picioare, in aglomeratie, intr-un aer de nerespirat, cu oameni nervosi, care se certau unii cu altii, se imbulzeau, se impingeau... Asa mi-as fi dorit sa am burtica mai mare, sa se sesizeze cineva si sa ma lase in fata.... offf, am crezut ca nu mai ajung la rand, e cumplita birocratia din tara asta!
Pe de alta parte, aseara am fost la ecografia de 12 saptamani... a fost minunat!!! Bebelasii sunt corect dezvoltati, amandoi/amandoua au 4,3cm si deja inotau de numa' pe acolo... m-am uitat cu sotul in ecran si ne-am emotionat enorm vazand acele mogaldete cat de energic dadeau din manute si picioruse... Am fost terminata de emotie toata seara! Iar azi noapte numai asta am visat!
Maine in sfarsit voi face si setul de analize pentru bolile infectioase (toxoplasmoza si restul), sper sa trecem cu bine si peste acest hop... eu am pisica de ani si ani de zile, mi-e teama sa nu fie vreo problema din aceasta cauza... Dar am incredere ca nu va fi nimic in neregula si totul va decurge "conform planului"...
Nu stiu cum este la cabinetele unde mergeti voi, d ar eu numai ghinioane am cu alegerea medicului... initial am fost la o doctorita care nu mi-a placut deloc, era foarte grabita si superficiala si mi-a facut impresia ca habar n-are ce face si ce spune... iar ieri, mergand la o noua doctorita ce mi-a fost recomandata, am asteptat 3 ore sa pot intra, desi aveam programare! A fost o situatie foarte aiurea, programarile facute din sfart in sfert de ora, iar consultatiile dureaza minim 30 minute/ persoana... si am inteles de la asistenta ca totdeauna e la fel. Toata lumea era tensionata, satula de asteptare... pacientele comentau, revoltate de situatie... asistenta comenta inapoi... Am ramas cu o impresie foarte neplacuta.
Din pacate, si la alte cabinete am inteles ca e la fel.. programari la 15 minute, consultatiile mai lungi... bataie de joc, ca peste tot in tara asta mizerabila.
Carla 11+ , dublu laureata!
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jocurban 'Neatza, mamici! Stiu ca a trecut demult dimineata, insa eu mi-am petrecut-o pe culoarele de la CAS Cluj, incercand sa-mi rezolv niste acte (am aflat cu stupoare ca nu mai figurez ca fiind asigurata de mai bine de 1 an!!!)... A fost un calvar! Am stat 4 ore la coada, in picioare, in aglomeratie, intr-un aer de nerespirat, cu oameni nervosi, care se certau unii cu altii, se imbulzeau, se impingeau... Asa mi-as fi dorit sa am burtica mai mare, sa se sesizeze cineva si sa ma lase in fata.... offf, am crezut ca nu mai ajung la rand, e cumplita birocratia din tara asta! Pe de alta parte, aseara am fost la ecografia de 12 saptamani... a fost minunat!!! Bebelasii sunt corect dezvoltati, amandoi/amandoua au 4,3cm si deja inotau de numa' pe acolo... m-am uitat cu sotul in ecran si ne-am emotionat enorm vazand acele mogaldete cat de energic dadeau din manute si picioruse... Am fost terminata de emotie toata seara! Iar azi noapte numai asta am visat! Maine in sfarsit voi face si setul de analize pentru bolile infectioase (toxoplasmoza si restul), sper sa trecem cu bine si peste acest hop... eu am pisica de ani si ani de zile, mi-e teama sa nu fie vreo problema din aceasta cauza... Dar am incredere ca nu va fi nimic in neregula si totul va decurge "conform planului"... Nu stiu cum este la cabinetele unde mergeti voi, d ar eu numai ghinioane am cu alegerea medicului... initial am fost la o doctorita care nu mi-a placut deloc, era foarte grabita si superficiala si mi-a facut impresia ca habar n-are ce face si ce spune... iar ieri, mergand la o noua doctorita ce mi-a fost recomandata, am asteptat 3 ore sa pot intra, desi aveam programare! A fost o situatie foarte aiurea, programarile facute din sfart in sfert de ora, iar consultatiile dureaza minim 30 minute/ persoana... si am inteles de la asistenta ca totdeauna e la fel. Toata lumea era tensionata, satula de asteptare... pacientele comentau, revoltate de situatie... asistenta comenta inapoi... Am ramas cu o impresie foarte neplacuta. Din pacate, si la alte cabinete am inteles ca e la fel.. programari la 15 minute, consultatiile mai lungi... bataie de joc, ca peste tot in tara asta mizerabila. Carla 11+ , dublu laureata! Blog de bebe www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Carla ce bine ca bebeii sunt bine. Ambii bebelusi au aceleasi dimensiuni? La mine unul era dezvoltat de 12 saptamani si 6 zile si unul de 11 saptamani si 4 zile si imi fac o mie de ganduri.
Aliemi bine ai venit. Sarcina usoara. Sa fie bebe la termen. Ma bucur, ca ni se alatura din ce in ce mai multe fete.
Si eu ma simt foarte bine la acest forum. De aceea m-am si mutat de la fetele de aprilie, erau foarte reci, poate si pentru ca eu eram cu mult in urma lor. Aici e alta atmosfera, mai calda, mai primitoare, mai cu suflet.
Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Madamar spune:
citat din mesajul lui alinettero Am uitat Madamar eu sunt din Iasi, tu la ce medic mergi? 12+ |
Ca sa nu fim off topic aici propun sa detaliem pe mess, care e aceeasi adresa cu cea de e-mail, o gasesti in profil, nu?!
Astept un semn de la tine!
Mary 9+
mommy_to_be spune:
citat din mesajul lui Jocurban 'Neatza, mamici! Stiu ca a trecut demult dimineata, insa eu mi-am petrecut-o pe culoarele de la CAS Cluj, incercand sa-mi rezolv niste acte (am aflat cu stupoare ca nu mai figurez ca fiind asigurata de mai bine de 1 an!!!)... A fost un calvar! Am stat 4 ore la coada, in picioare, in aglomeratie, intr-un aer de nerespirat, cu oameni nervosi, care se certau unii cu altii, se imbulzeau, se impingeau... Asa mi-as fi dorit sa am burtica mai mare, sa se sesizeze cineva si sa ma lase in fata.... offf, am crezut ca nu mai ajung la rand, e cumplita birocratia din tara asta! Pe de alta parte, aseara am fost la ecografia de 12 saptamani... a fost minunat!!! Bebelasii sunt corect dezvoltati, amandoi/amandoua au 4,3cm si deja inotau de numa' pe acolo... m-am uitat cu sotul in ecran si ne-am emotionat enorm vazand acele mogaldete cat de energic dadeau din manute si picioruse... Am fost terminata de emotie toata seara! Iar azi noapte numai asta am visat! Maine in sfarsit voi face si setul de analize pentru bolile infectioase (toxoplasmoza si restul), sper sa trecem cu bine si peste acest hop... eu am pisica de ani si ani de zile, mi-e teama sa nu fie vreo problema din aceasta cauza... Dar am incredere ca nu va fi nimic in neregula si totul va decurge "conform planului"... Nu stiu cum este la cabinetele unde mergeti voi, d ar eu numai ghinioane am cu alegerea medicului... initial am fost la o doctorita care nu mi-a placut deloc, era foarte grabita si superficiala si mi-a facut impresia ca habar n-are ce face si ce spune... iar ieri, mergand la o noua doctorita ce mi-a fost recomandata, am asteptat 3 ore sa pot intra, desi aveam programare! A fost o situatie foarte aiurea, programarile facute din sfart in sfert de ora, iar consultatiile dureaza minim 30 minute/ persoana... si am inteles de la asistenta ca totdeauna e la fel. Toata lumea era tensionata, satula de asteptare... pacientele comentau, revoltate de situatie... asistenta comenta inapoi... Am ramas cu o impresie foarte neplacuta. Din pacate, si la alte cabinete am inteles ca e la fel.. programari la 15 minute, consultatiile mai lungi... bataie de joc, ca peste tot in tara asta mizerabila. Carla 11+ , dublu laureata! Blog de bebe www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Imi pare rau sa aud prin cate ai trecut... Si eu sunt foarte revoltata pe tot ce inseamna institutii publice la noi... E nasol cand trebuie sa treci prin situatiile de acest gen insarcinata fiind, pentru ca nu e usor... Dar ca sa nu ne mai gandim la rele, Felicitari!!!!!! pentru bebei. Ma bucur mult ca sunteti bine cu totii
. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate de acum inainte.
In ceea ce priveste medicii ginecologi, eu am stat 4 ani in CJ(am facut facultatea acolo) si mai am si eu idee de ceva medici. Unul foarte bun de care stiu, e doctorul Ona Dan. Atat ca e barbat si nu stiu daca asta vrei. Oricum, daca esti interesata, let me know, si-ti trimit PM cu nr de telefon.
Si inca ceva... Trage aer in piept si incearca sa nu te stresezi pentru toate mizeriile din jur. Nu va face bine nici unuia
Mira 9+
minunea mea
ck_29 spune:
Felicitari Carla pt bebei tai in grafic!
Bun venit noilor fete! Am citit in viteza si nu am retinut numele, dar ne-om cunoaste noi pe parcurs
Fetelor, vorbiti de mancare!!!! Eu m-am transformat intr-o pofticioasaaaaaa.....am mancat de pranz ca un purcel, am servit struguri acum...si parca am mai manca ceva!!
Hai sa va zic si eu un fel de mancarica bun-bun: ton in suc propriu, scos din sos, stropit cu zeama de lamaie din belsug + salata de mazare cu morcovi (de la bonduelle) se gaseste in comert, cu putin ulei de masline cu o ceapa taiata fideluta, sare si putin otet balsamic.
Este ideal pt serile in care suntem prea obositi sa mai pregatim altceva!
aliemi23 spune:
ioana 525- multumesc mult de urari, sa de-a Dmnul sa fie la toate mamicile cat ma bine sa sa avem bebelusi sanatosi
din ce vad u s-au inmultit mamicile de gemeni, ce norocoase, scapati dintr-o lovitura
11 spat
Madamar spune:
Carla, felicitari si sa o tineti tot asa in continuare!:)
Dupa echo de acum vreo 2 sapt ma simteam bulversata, emotionata si fericita pentru ca medicul imi facuse o "dedicatie muzicala" inedita (m-a lasat sa aud bataile inimioarei lui bebe... cred ca asta m-a zapacit profund) si sotul meu, ca sa ma scoata din stare m-a intrebat:" te simti asa pentru ca ai doua inimi" ? Oare cum te-oi fi simtit tu, avind 3 ???
ck_29Sunt incintata sa aud ca unora dintre noi le si vine sa manince... mie nu imi arde mai de nimic... foarte rar imi place ceva... e tare aiurea cu greatza asta, ma zapaceste... Dar o iesi soarele si pe strada mea... nuuu:)?
Mary 9+
Jocurban spune:
Gabriela, apropos de torul de mere, daca ai fi mai aproape ti-as trimite o felie... ca inca mai am in frigider, numai eu mananc, sotul e un "fraier", nu agreeaza dulcele deloc!...
Alysh, bine-ai (re)venit! Sarcina usoara si la termen!
Veronica, eu vreau retete!!!! Imi place enorm sa gatesc, de cate ori am vreme... ma relaxeaza sa ma joc cu aromele in bucatarie, iar o mancare reusita ma bucura mai tare decat orice! Dovada, vorba ta, cele 4 kg acumulate deja...
Laurita, mersi! Stais a vezi dupa ce vin bebelasii pe lume, cred ca o sa le fac milioane de poze!!!
Mira, ma duc acasa si fac si eu scrijele, numai sa gasesc o plita sau ceva, pe care sa le coc! :D De cateva zile mi-e pofta de cartofi copti in soba, cu unt... dar de unde soba... Cat despre medic... mie doctorita in sine mi-a placut, ceea ce m-a suparat a fost asteptarea... voi merge inca o data la ea, sa vedem data viitoare cum va fi... daca decid sa o schimb, iti cer negresit detalii! Nu ma deranjeaza cu nimic sa fie doctor, nu sunt deloc pudica si n-am nicio jena in privinta asta...
Nicoleta, atentie totusi cu paracetamolul... eu am auzit din mai mutle parti ca cel sinus e nociv, deci e indicat sa luam paracetamol simplu... Si eu am avut, racita fiind, doua ture de migrene de cand sunt insarcinata. A fost ingrozitor, cele mai urate dureri de cap din viata mea!
Sabina, la masuratori unul avea 4,32 cm si celalat 4,35 cm... deci o diferenta de 2 mm ce putea fi obtinuta din punctele in care fac masuratorile... mie mi-a spus ca-s egali dezvoltati si au varsta corespunzatoare... dar uite ca nu mi-a spus exact cat timp au, conform masuratorii. De fapt, multe lucruri nu mi-a spus!
Ck_29, multumesc! Si tie la fel!
Carla 11+ , dublu laureata!
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
M&M spune:
eu de cand am ramas insarcinata nu am mai mancat cartofi de nicio natura..imi vine sa vomit numai cand aud de ei... ...
Ali, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos...
Alinettero, sa vii cu vesti bune de la eco...
Viriniana, felicitari pentru bebe ok!!
Carla, felicitari!! Nu a reusit sa vada ce sex au bebeii??!!!Cat despre institutiile patriei noastre prefer sa nu mai zic nimic acum , nu de alta, dar imi creste tensiunea numai cand ma gandesc.
Sex, cred ca ultima oara am facut acu 2 sapt..si asta din cauza ca sunt prea obosita si lipsita d chef, in schimb si eu am inceput sa am vise deocheate...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Viriniana spune:
Carla, felicitari pentru eco de 12 saptamani si Ok!
Cristina, multumesc!
...despre secs eu nu ma pot abtine, dr. nu a zis ca nu, asa ca...mai trebuie prins sotzu' care (culmea) nu se lasa prins asa usor
8+