Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
adorader spune:
i did it
Nicoleta, uita-te la pag 8, ca-ti trece. acu lasand gluma, da, paracetamol e acceptat. acu, daca vrei sa eviti, poti incerca sa presezi punctul dintre ochi / sprincene sau punctul dintre degetul mare si degetul aratator de la mana. maseaza tamplele.
Adorader, mami de Maria mica
adorader spune:
legat de ce zice Mira am descoperit si eu cartofii copti cu smantana sau cu branza sarata si rosii..... foarte la indemana si sanatos!
Adorader, mami de Maria mica
veronicach spune:
legat de secs:P eu am adoptat castitatea...nu mi-a recomandat-o doctorita dar decat sa ma stresez mai bine fara
nu sunt horny insa de visat...mama mama ce mai visez
fetelor spuneati ca la alaptat nu se poate:"presta" e o regula?
10+
alinettero spune:
Buna burticilor! bun venit gravidutelor noi, sarcina usoara si dusa pana la termen va doresc.
Azi sunt f mandra, merg la eco de 12 sapt, din pacate e endovaginala, pana acum am facut abdominale, nu e doar problema ca imi sunt urate ecografiile astea, mai este si faptul ca va fi sotul meu de fata (desi el a spus ca nu vede de ce ar trebui sa ma jenez, si asa nu a avut de mult asa priveliste) si s-ar putea sa nu vad nimic pt ca ecograful e la picioare. Sper sa imi spuna ca e sanatos ca asta e cel mai important lucru.
In rest imi e bine, ma balonez, imi mai e putin greata, noduri in gat, dar suportabil. Legat de sex si noi stam rau, am fost racita vreo sapt, cand vin de la serviciu sunt obosita si fara chef, iar mai nou e un frig la noi de nu mi se mai dezgheata nasul deci va imaginati ce imbietor...dar ne revenim noi ca tanjim amandoi, e clar.
Legat de greutate m-am cantarit dimineata si n-am pus decat cateva sute de grame, in schimb mie mi se pare ca burtica se vede. M-a incurajat azi o mamica cu experienta si mi-a spus ca kg vin de prin luna a 5-a, asa ca avem timp fetelor sa ne ingrasam, eu nedorindu-mi sa pun prea multe kg (toata viata am fost obsedata ca sunt grasa).
M-am cam intins, va pup fetelor si va tin la curent cu noutatile de la medic
12+
NicoletaB spune:
adorader- o sa incerc sa fac si masaj
si by the way sa sti ca nu m-am mai uitat la pagina 8
mi-e tare frica
Viriniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adorader legat de ce zice Mira am descoperit si eu cartofii copti cu smantana sau cu branza sarata si rosii..... foarte la indemana si sanatos! Adorader, mami de Maria mica |
Mmmmm
Si eu am devenit fan de cartofi - copti/fierti/prajiti...sub orice forma cu salata de castraveti murati/varza/sfecla
Buuunn!!
Cate un pentru Laurita si Mira pentru incurajari!
8+
Viriniana spune:
Alinettero tinem pumnii sa fie bine bebe si sa se vada numai lucruri bune la eco!
Nu cred ca ti-e jena de sotz, poate de dr.?!
8+
aliemi23 spune:
si mie mi-a fost putin jena de sot dar sotul vedea doar ce este pe monitorul de sus (el statea in spatele meu)- asa este la sanador de pe decebal
spuneti-mi va rog voi va confruntati cu scurgeri albicoase, eu da
11 sapt
Madamar spune:
OOO, alinetero, am sesizat ca esti din Iasi, inaintea mesajului special pentru mine!:)
Eu sunt de putin timp pacienta dr-ului Catalin Mihaila de care sunt f multumita. E mult de povestit legat de deziluziile pe care le genereaza unii medici.
Tu, la cine mergi?:)
Ma bucur ca ne gasim aici si poate vb-im si pe mess!:)
Pupici tuturor fetelor!
Mary 9+