Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
NicoletaB spune:
fetelor va rog sa editati mesajele de la pag 8 ca s-a latit tare rau pagina
ma doare capul de crap, ce medicamente avem voie in sarcina pt astfel de dureri?
Reallaura spune:
Madamar daaaa, imi place sa -mi fac treaba si sa zic ceva fiecarei fete de aici, mai ales ca mi s-au lipit din prima de suflet.Unele forumuri ti se lipesc de suflet, pentru ca sunt numai fete dragute.
Ayla sa fie bine! CAt despre greturi, sigur vitaminele le accentueaza pentru ca sunt facute pe baza de vitamina B. Iti spun ca am simtit clar diferenta. Pentru greata poti luya metoclopramid
Softurela vaaai, ce dragut, ce as vrea sa fie si Mircea la fel cu surioara/fratiorul lui! Mi-e teama ca fiind prea mic sa nu fie gelos!
Viviana ma bucur ca bb e bine si creste!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +
mommy_to_be spune:
Bine v-am gasit din nou, burtici fericite!!!
Andrada, mai da si tu un semn de viata sa stim ca esti bine!
Veronicka, din partea mea... chiar te rog sa mai postezi retete, pentru ca eu sunt intr-o vesnica lipsa de insipiratie, asa ca o idee nu strica niciodata
Laurita,ma strange in spate cand pomenesti de doctori de genul asta. Multi dintre ei sunt atat de blazati, incat nasterea nu mai reprezinta un miracol, ci un lucru banal de care s-au cam plictisit... probabil de asta nici nu mai raspund la apel atunci cand sunt chemati. Eu am mai spus o data: daca mi-e frica cu adevarat de ceva in sarcina asta, mi-e frica de sistemul nostru sanitar... Sa dea Dumnezeu sa fie bine...
Aylala capitolul vitamine... eu ioau doar acid folic de la Zentiwa, 1 capsula de 5mg/zi. restul vitaminelor... doctorita m-a sfatuit sa le extrag pe cat se poate din alimentatie, pentru ca asa e cel mai sanatos. Asa ca mananc fructe tooooata ziua!!!! In ceea ce priveste medicamentele, cel mai bine ar fi sa dicuti cu medicul tau, pentru ca el/ea te poate lamuri cel mai bine. Cu toate astea, eu zic sa nu-ti pierzi speranta si sa ramai optimista, pentru ca DD stie cel mai bine de ce a vrut sa fie asa, sa mai ai un copilas in burtica.
Softurela, e foarte emotionant tot ce ai descris... fiecare poveste de acest gen nu ma face decat sa devin din ce in ce mai nerabdatoare sa-mi tin puiul in brate. Cred ca o sa ma topesc de iubire...
Viriniana, felicitari pentru intalnirea cu bb!!!! ma bucur mult ca e sanatos, ca bate inimioara si ca e cuminte si creste Sanatate multa amandurora!
Cristina, stai cumintica in pat si anunta-ne cand esti mai bine.
Si pentru ca tot vorbeam de mancare, sa va zic cu ce ma delectez eu de vreo doua saptamani incoace, o data la 2 zile. Ei bine, in ultimul timp sunt fan "scrijele", pe care le mananc cu putin ulei de porumb si sana. Poate ca unele dintre voi stiu despre ce vorbesc...Iar mi s-a facut pofta. E vorba despre o "reteta" veche care se face pe la tara... Cartofi taiati felii(nici prea groase, nici prea subtiti) care se coc pe o plita. Eu am facut rost de una bucata metal pe care am asezat-o pe unul din ochiurile aragazului. Ideea e ca gatiti in felul acesta, cartofii sunt foarte sanatosi si gustosi in acelasi timp. Potasiu din plin, vitamina e din ulei si calciu din sana.... din nou!
Va pup fetele! Daca va decideti sa incercati, dati-mi si mie de stire daca v-a placut! Va pup, burticute.
Mira 9+
minunea mea
aliemi23 spune:
Salutari burtici
Sunt o viitoare mamica de mai, noua pe acest forum si sper sa invatam una de la alta din problemele noastre
In perioada asta ma confrunt cu staarile insuportabile de greata, sincer nu mia stiu ce sa fac sa scap de ele, ce ma sfaturiti???
Ali 11 saptamani
mommy_to_be spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB fetelor va rog sa editati mesajele de la pag 8 ca s-a latit tare rau pagina ma doare capul de crap, ce medicamente avem voie in sarcina pt astfel de dureri? |
Ia parecetamol. Si eu am probleme cu durerile de cap si am inteles ca paracetamolul e cel mai sigur. Insa daca zici ca te doare atat de tare s-ar putea sa nu-si mai faca efectul. De acum inainte incerca sa-l iei in momentul in care apare durerea. Sper sa treaca!
Mira 9+
minunea mea
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamar Reallaura, vad ca reusesti sa nu scapi pe nimeni din ochi:)... dar scumpa, nu e cam tirzie ora 3 dimineata:)??? Cum reusesti sa rezisti la asa ore sau faptul ca ti-i dor de fetele de pe forum faci asa eforturi?:) Legat de "secs": credeam ca suntem singurii cumintzei nevoie mare... ma si ingrijora, drept sa spun, ca nici chef si ... nici tragere de inima nu am parca sa ne apucam de prostii: teama de a nu-i face rau lui bebe, cred... Lansez o provocare: fetelor, voooi??? Cu chef sau nu? Daca e un fenomen de masa va deveni explicabil;). Mary 9+ |
Noi pauza totala cu interzicere de la medic. Si inca de la inceputul sarcinii.
Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Ioana5255 spune:
Mie dr mi-a recomandat pentru dureri de cap paracetamol, dar nu sinus. Eu mai folosesc o solutie mentolata de la Wick,s e numeste Vapo Rub.
Carla et asteptam cu vesti. Cum a fost la eco? Speram ca totul este in parametrii normali.
Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
adorader spune:
Multumesc, Ayla si Vivela, pt luminare ...
se pare ca a reusit-o.
imi pare rau ca am latit pagina 8... sa vad daca o fac sau o desfac
Adorader, mami de Maria mica
aliemi23 spune:
la ce medic mergeti- eu am doi
dr filipescu- Elias si dr Dragu Teodora
despre ecografii unde ati auzit ca sunt mai bine de facut- Sanadorul mi-a fost cel mai laudat
+11
NicoletaB spune:
multumesc fetelor de raspuns!
faza e ca la mine paracetamolul e apa chioara
singurul care isi facea efectul in durerile de cap si menstruale era algozone forte si solfadeina la greu
imi va fi foarte greu cu aceste dureri de cap...