Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu astazi la spital si mi-am vazut mogaldeata , era tare activa si misca acolo, cred ca dadea party , activitate cardiaca normala, mi-a spus ca e cu cateva zile mai mare decat credeam eu dupa masuratori, dar deocamdata nu schimb datele ca vreau sa vad si data viitoare ce vom vedea. Mi-a dat si poze,ufff si eram asa emotionata....dar acum m-am linistit ca mi-a spus ca totul pare normal pt varsta bebelui si sa nu imi fac griji deloc. Acum astept si rezultatele de la analizele de sange sa vedem cum au iesit, inca nu le-am primit, dar suntem optimisti ca totul e in regula. Dne ajuta la toate sa fie asa...
Va pup si trec la citit din urma ca am de recuperat cateva pagini bune!

Cornelia
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Cusa, felicitari pentru bebe petrecaret!!

Viriniana, m-ai facut sa rad cu sotu din dotare...???!!! Al meu mai bate apropur0, dar ma fac ca ploua..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Felicitari si pentru Cornelia!!!

Sarcina usoara in continuare!

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Ce as vrea ca si al meu sa bata apropo-uri!! Macar din cand in cand Cred ca s-ar putea calugari din punctul asta de vedere

http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorader spune:

Nicoleta, poti sa te uiti fara frica.. am reparat gafa

Adorader, mami de Maria mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adorader

Nicoleta, poti sa te uiti fara frica.. am reparat gafa

Dar tu stii deja ca bebe e Maria? Adica stii ca va fi fetita?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

aliemi bine ai venit…pentru greata eu papam crackersi. Stiu ca nu e bines a ajungi la foame, sporeste greata..slava DOmnului ca greata trece cand incepe sa miste bb!
adorader bine ai venit!
veronicach la alaptat nu te mai lubrifiezi asa bine, se schimba mucoasa. Mie nu mi-a venit sa cred. cum am terminat cu alaptatul am terminat si cu problema.
nalineterro success la eco azi. Mai bine faci tansvaginala, poate afli si sexul!
Viriniana Nici al meu sot nu face apropouri. Haha! Bine, noi dormim cu Nici al meu sot nu face apropouri. Haha! Bine, noi dormim cu bb in pat. Asa ca ne conformam, suntem cuminti.
Carla felicitari pentru eco si vestile bune! Ce frumos trebuie sa fie sa veazi 2 bbelasi la eco!!
Eu am o sora geamana, am matusi gemene si nici eu nici soramea nu am facut gemeni…cred ca va fi greeeu, dar f interesant! Cu asteptarea la dr, stai linistita, oriunde se asteapta, din pacate.
Ioana si eu ma simt aici mai bine decat la mar –apr, acolo parca nici nu-mi venea sa scriu
mommy_to-be buna idée cu cartofii astia, eu cred ca o sa-mi fac copti si mie si lui Mirci cu unt, nu am mai facut demult. Din pacate plita nu am, asa ca ii coc
Cusa felicitari pentru eco si bb zglobiu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adorader spune:

zicem noi Maria inca cu mult inainte de a ramane insarci... si s-a intamplat vestea de Sf. Maria mica. nu stiu. chiar ma gandeam ca prea-s sigura si cand oi afla ca-i baiat... sa te tii ce reactie oi avea. de asta mi-e frica, de reactia mea. nu vreau sa simt parere de rau. ar treb sa nu mai gandesc la feminin.
....dar eu asa simt

legat de , io-s nesatula... cu atat mai mult cu cat cred ca am devenit si mai apetisanta pt ubit, de cand cu sarcina... ne tot bucuram ... cat se poate, pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Cornelia, felicitari pentru intalnirea cu bb Imi inchipui ca ai fost foarte emotionata. :) ma bucur mult ca sunteti bine amandoi.

Mira 9+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui adorader

legat de , io-s nesatula... cu atat mai mult cu cat cred ca am devenit si mai apetisanta pt ubit, de cand cu sarcina... ne tot bucuram ... cat se poate, pana vine

Burtici!
Vad ca in mica parte va mai arde de ... ca o concluzie trasa la sfirsit de zi. Faptul ca unele dintre noi mai pot "tine" si la asta este iarasi un lucru bun... ce sa spun?! Park mi-ati dat si mie curaj avind in vedere ca pe perioada alaptarii sunt alte "incapacitati":).

Am primit acum o parte din analizele de la laborator... sunt bune:). Am in urina ACID ASCORBIC (vitamina C) din fructele (lamii mai ales, portocale)... analizele acestea sunt ca o gura de aer proaspat pentru mine - eu care credeam ca din cauza putinului mincat si multului vomat... o sa imi iasa rau analizele insa DD a tinut cu bebe:). E un pic mai multa lumina in viata mea... mai am de ridicat 2 seturi din alte 2 locatii...

Mary 9+

Mergi la inceput