Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 6
bex spune:
Andreea, am vazut si eu pozele, nu stiu cum de mi-au scapat mai devreme! Ati fost foarte eleganti si frumosi toti 3, iar Daria o adevarata printesa, nici nu am mir ca a facut asa furori:) fain ca v-ati distrat si v-ati simtit bine!
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ALEX29 spune:
sal,tare prost stau la capitolul timp :(
mami s a imbolnavit f tare asa ca a trebuit sa ma duc dupa piticuta si s o aduc la Cj
in rest ocupata cu salonul
va sarut dragelor si sper sa am mai mult timp de citit sapt asta
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
puisorul spune:
Alex, multa sanatate mamei tale
Co, mama mea i-a facut fratelui meu un coif de pitic cand era mic. Nu e greu de facut. Faci un cornet din carton, sa i se potriveasca pe cap, lipesti pe carton staniol sau hartie glasata, apoi cateva stelute decupate si gata coiful.
Elenuta, foarte frumoase pozele . Dupa parerea mea Iulia nu e constipata daca zici ca nu face tare. Laptele matern e digerat foarte bine si de-ai copii alaptati pot avea scaun si la 4-5 zile.
Lily, si noi am fost azi in parcul mare dar cum zici era pustiu. Si noi vrem la club dar tot nu m-am urnit sa sun. Oare putem merge la o sedinta(pe care o platesc bineinteles) sa vad despre ce ii vorba? Adica nu as plati pe o luna intreaga si sa nu imi placa.
Adriana, multa, multa bafta si speram la o veste buna .Am uitat sa iti mai spun, am cumparat un spray de descalcit de a Yves Roche dar a fost scump si nici nu imi place. In schimb cel de la Avon e ok si chiar ne ajuta mult.
Gabi, multumim de intrebare,suntem bine. Cu tot mai multa personalitate, toata ziua se uita in oglinda, se incalta cu papucii nostri. Inca nu vrea sa vorbeasca dar inca avem rabdare
Andreea, ati fost tare frumosi
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
alinabojuc spune:
servus dragelor. sunt cu sanii in pioneze. de azi noapte a stat numai la san. a incercat ea la un moment dat sa faca scandal dar am tot alintat-o si mangaiat-o si pana la urma s-a calmat. a fost un caz fericit. cand nu accepta sanul urla urat rau de tot si nu o pot calma prea repede.si la un moment dat face ca un porc la taiat si nu mai are aer. faza cu mulsul si dat cu bibe nu prea se aplica la mine pt ca de obicei mulg 20, 30 ml. maxim a fost 50. deci ar muri de foame doar cu laptele meu. pe mine pompa aia nu ma stimuleaza deloc. in schimb cand e ea la san curge bine laptele. normal.
ies ca iar tre sa ii dau imediat laptic. sunt cam franta.
pupici
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra
Ioana13 spune:
Buna seara
Andreea de DAria, ce printesica aveti voi! OAr voua va luceste fata de mindrii si de iubire!
Unde a fost botezul ala, cu atitea vedete?
Elenuta. la Praga mergem, dimineata plecam.
Gabi, off, parintii aia! Cum se intimpla treburi de astea!?!
Zici ca nu mai vrea SAra la gradi? Bine macar ca nu plinge dupa.. ca nu stiu cum ai rezista sa nu o duci.
Co,nu ii e buna Carinei masca de la nunta vieneza? Ca asa rezolvi f usor!
Alex, multa sanatate mamei tale! Ce face mai gimnasta noastra?
Patrick a fost plasat azi la bunici, am plecat dupa ce a adormit, iar dupa 3 ore de somn, a luat situatia f usor, iar nu a intrebat de noi. Ma bucur tare ca e atit de iubitor si cu altii, nu numai cu noi.
Va pup
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
Va multumim din suflet pentru aprecieri.Cate un pentru fiecare dintre voi.
Botezul a fost la Iasi, la nasii Dariei.
OanaAlina spune:
CO - noi nu stim inca daca starea de sanatate ne va permite sa ne intoarcem la gradi si cand… sunt inca nesigura in privinta faptului ca intoarcerea la gradi nu i-ar putea intoarce boala si sincer nu mai vreau sa trec prin asta… si eu m-am imbolnavit destul de rau… ma bucur pentru voi ca va place la gradi si mai ales pentru faptul ca sunteti bine sanatoase, tinere voioase !!!!!!
de unde ati facut rost de costumas???
ELENA – doi copii minunati si o mama super fericita! Asta am vazut eu in poze!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
vreau sa va spun ca de cand sta acasa, Maria pronunta de cel putin 10 ori cuvantul gradi si apoi incepe enumerarea tuturor colegilor gradinari... simt ca mi se rupe sufletul ca o tin acasa insa nu am ce face... mi-e teama sa nu o intoarca iara boala asta si m-as simti oarecum vinovata daca as duce-o bolnavioara acolo pentru ca nu ar fi corect fata de ceilalti copii...
voi cu ce va mai imunizati?????
ce ati mai papat bun in ultima vreme???
OanaAlina spune:
se pare ca eu sunt ultima pe forum si prima pe aici azi! hai ca va invit eu stazi la o cafea! sa o savurati cu maaaaaare placere!
o zi frumoasa la toata lumea!
bex spune:
Neatasi de la noi
Cari a plecat voioasa la gradi cu tati, prima zi pe saptamana asta beau si eu o cafea buna-buna:P
Anicretulinele. Cred ca e f usor de facut coif si e de efect, dar astept sfaturile pritenei mele care e mai priceputa pe din astea sa vedem ce se potriveste la rochita.
Oana], inca nu v-ati dus la gradi? credeam ca ati fost deja, eu nu am ajuns zilele astea, tati a fost de serviciu cu pitica. Sper din suflet sa decideti cum e bine pentru voi...desi mi-ar placea sa ne vedem al carnaval...Noi am cumparat o rochita si vrem sa o accesorizam.
Ioana Drum bun!!!!! masca e mare, iti dai seama ca am probabt-o chiar din prima zi:P
Gabi cum ami e Emma, la fel de zburdalnica?
Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)