Gravidutze si mamici de Cluj -139

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Karin, ce bine ca ai scapat .

Alina, si eu zic sa incerci sa te mulgi si sa ii dai din biberon, macar e laptic de la tine si are anticorpi; si intre timp poate i se face "pofta" si de tzitzi.

Gabi, la mine perioada mai sensibila s-a intins si dupa nastere; plangeam de cele mai multe ori de fericire, dar era plans in toata regula, nu asa cateva lacrimi. Cat despre baietelul acela - acum e un ingeras, doamne doamne l-a iubit mai mult si l-a luat la El. Saracutii parinti insa ...

Andreea, ce dragutz e Eric! de unde i-ai luat decoratiile din camera? Sunt si fosforescente?

Daria ... o printesa in toata regula

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Nico, multumim de !

Andreea, ati fost foarte frumosi iar Daria banuiesc ca a fost senzatia petrecerii!

Elena, bine ai revenit! Ce face Iulia?

Asa-i ca-mi tineti pumnii azi?(asa, pe la 13:30)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adriana, pumnii stransi pt tine!

Oana, te sun sa iti explic cu tortul!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ADRIANA - FACEM GALERIE AICI CA SA FIE TOTUL BINE!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

hai ca am 5 min la dispozitie, tot pe fuga sunt, dimineata am fost la control cu mamaruta si avem 4,500 kg iar cm tot atatia 56 , suntem in grafic cu 200 g in plus
constipata cica nu e , asa e tranzitul ei , in fine

ioana cred ca am sarit peste mesajul tau. imi spui si mie unde calatoriti ????

gaby tare dureros ce ne-ai spus despre colega ta, cuvitele sunt de prisos . Dumnezeu sa ii intareasca

adriana suntem cu gandul la tine

Dragos e tare fascinat de puzzle, toata ziua le face , are cu 6,9,16 piese

sanatate multa si mai e auzim, eu fug la treaba, am terminat de aspirat, impaturat hainitele, il pregatesc pe D de somnik iar apoi papika, sarmalute si ceva garnitura de cartofi si cu pui

pupiki dulci , vai ce repede functioneaza kalku meu , inainte se boka cum il deschideam

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

pozici noi

http://picasaweb.google.com/elenus82/10202009#

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Salut si de la noi!

Meli, tie vroiam sa iti zic ieri (aia uitasem) sa fii sanatoasa si tu si piti si merci pentru complimentari, le-am gasit si pe mess

Gabima bucur ca sunteti bine voi! Nu pune tot la suflet! E normal sa ne afecteze o astefel de veste, mai ales pe noi, mame fiind, dar incerca sa nu te gandesti la lucruri triste Si da...gradinareasa sefa e tare fericita la gradi, dimineata deja e pe duca, nu are rabdare deja nici sa o dezbrcam, vrea la joaca in grupa, striga copiii, educatoare..na, e in elementul ei, se pare!

Oana ceva "foaita" de printesa/zana va fi Cari, nu stim inca ce,ceva cu roz, flori, pene, inca negociem cu designerul:D. Voi in ce ma costumati?

Ani, ce ai gasit tu e foarte potrivit si tentant. Sincera sa fiu am o rochita din liceu in genul ala , asa ca m-as putea imbrac si eu in ceva personaj;) merci de sugestii, poate chiar un coif din ala nu ar strica...

Ioana have fun si drum bun!!!!!!

Adriana, ceva vesti?

Elena, creste Iulia vazand cu ochii...Sa fie sanatoasa, e o dulceata!!!!

Alex, fetelor cum cumteti, ce face puiul?

Nico, eu acum am prins cafeaua;) mai exact laptele din cafea;) mai nou diumineta nu apuc sa beau nici macar o cafea...:(

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

S-au simtit pumnii stransi, zau ca da! Va multumesc din suflet Vesti inca n-am, mai dureaza putin.

Elena, un mare pentru Iulia si Dragos!!!

Co, de-abia astept sa vad poze cu micuta printesa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ciao, fetele!

Elena, ce minune mica ai tu acolo, se vede ca a crescut, e tot mai dulce si expresiva! Iar tu arati excelent, mamico!

Co, tare curioasa sunt sa o vad pe mica printesa.Sigurva fi...ravissanta! Inteleg ca si parintii se costumeaza?

Adriana, acum mai tinem pumnii si pt primirea vestii!

Ani, Stefi ce mai face?

Oana, bine ca v-ati revenit si voi!

Ieri am fost prin mall, avem o noua pasiune balonul!V-am pupat, o zi frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

elenuta ce printesa frumoasa ai. Si fratele ei e tare dragalas.Imi place poza cand ii pupa manuta .

gabriela mai mergem la club luna asta. Sa vedem daca mai mergem si in noiembrie, pt ca e cam departe si se face noapte repede.
Apropo de perioada sensibila, inainte ma dadeam mare si tare si plangeam f rar.Acum cand vad sau citesc subiecte legate de copii mi se pune un nod in gat si de multe ori apar si lacrimile.

dariandra ce frumoasa a fost Daria in rochita.Si parintii au fost eleganti.

Noi stam in casa cand ploua si ma pune Julia sa-i citesc poezii, povesti, sa-i arat litere. Stie deja sa-mi arate vreo 3 litere si repeta dupa mine inca cateva.
Astazi ne-am bucurat ca nu mai ploua si-am iesit pe-afara.Parcurile erau pustii, doar cate-o cioara, cateva vrabiute zgribulite. Unde e vara? Gata cu nostalgia dupa vara ce-a trecut, ca vine cea de anul viitor

O zi frumoasa

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput