Gravidutze si mamici de Cluj -139

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Va trimit fotografiile de la botezul la care am participat sambata.Poftiti la vizionare pentru cine doreste:http://community.webshots.com/album/575184586rENTGT
Imi pare rau ca nu au iesit fotografiile cu micuta botezata, dar pot sa va spun ca este superba si rochita a fost de vis.

Va sarutam pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata
Va poftesc la
Azi am comis-o si am dormit pana la 9
Off, de ar iesi odata soarele...

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Alina – eu te-am mai sfatuit inca o data si mai iti spun inca o data cu speranta ca nu te vei supara pe mine insa cred ca e spre binele tau/al vostru: stresul se transmite de la tine la bebelina, asa ca agita-te mai putin…. Eu zic sa incerci varianta sa te mulgi tu si sa ii pui in bibe! Hai ca iti tin pumnii!

bex - pana la urma pentru ce costum ati optat????

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

nicoleta - multumim de cafea! astazi ma delectez si eu desi nu imi sta in obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Nico, mersi de cafeluta...si noi tot la 9...

Andreea, f dulcica Daria cu rochita ei...se vede ca a fost minunat...

Ioana, cand plecati?? distratie faina!

Alina, sa stii ca si Eric cand sugea lasa sanul de multe ori, plangea si isi intorcea capul in directia opusa...dar cu putin antrenament si insistenta am reusit sa-l fac sa suga...la incpeut i-am dat si cu biberonul, lapticul meu.... nu te lasa, incearca....

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nico, buna, buna cafeaua...Hm...pai cum sa nu dormi pe o vreme ca asta! Eu am visat ca eram pe un vas de croaziera in excursie. Asta de la excursia Ioanei mi se trage

Ioana, deci clar, sunt mai sensibila in perioada asta, oricum sunt de felul meu asa...Acum tocmai am aflat ca a murit nepotelul colegei mele,a stat in coma profunda din luna mai, 4 ani avea si perfect sanatos pana la un moment dat cand s-a simtit rau, l-au investigat si avea o tumora pe creier, l-au operat si nu s-a mai trezitAtat de crunt...

Elena, ce bine ca acum merge calculatorul, bine ai revenit pe metereze, mami!Felicitari lui Dragos gradinarul!

Alina, nu mai plange si nu te mai consuma, ca asa nu poti rezolva problema, doar ai sanse mari sa pierzi si lapticul. Eu as face asa, m-as mulge si i-as da cu bibe si as mai incerca si cu titi, dar nu tot timpul. Succes si nu dispera!

Adriana, ce vesti bune, mare lucru ca mamaruta e in elementul ei, e adevarat compania copiilor tare mult conteaza pt ei! Stiu ca tie ti-e greu, dar gandul ca o stii pe ea bine, cu siguranta e reconfortant!

Co, harnicuto, cum mai sunteti voi. bine? Eu am declarat-o pe Cari gradinareasa-sefa, ea a lipsit 2 zile din 2 luni! Asta da imnunutate! Bravo ei si Doamne ajuta tot asa sa o tineti!

Noi bine, refacuti complet, ne bucuram seara unii de ceilalti, Sara e tot mai vorbareata, delicioasa nu alta!

O zi buna tuturor! Tare m-a amarat vestea colegei mele!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am vazut-o pe eleganta Daria, o mica printesa de portelan, pai cum sa nu o indrageasca toti? Am vazut ca a avut succes si la vedete!Si mami cu tati au fost f eleganti!

Oana, deci va pregatiti de serbare, mult succes! Sara vorbeste cu mare drag de Maria, Julia si Luca, ei sunt preferatii, dar la dedi nu mai vrea

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Gabriela - te rog sa imi spui unde ai facut torutul Sarei de ziua ei??? era cu Winnie daca bine tin eu minte....

Mergi la inceput

Gabi - si Maria ma zapaceste toata dupa-amiaza sa vasa poze cu Sara si vorbeste de colegii ei de la gradi si de Sorina, saluta gradi cand trecem pe acolo insa cam da inapoi cand spunem ca mergem la "gadi"... Speram ca de maine ne intoarcem si noi la gradi, program scurt....

Daria a fost superba la nunta! si parintii la fel! o familie frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Neatza multumim de cafelutza foarte buna
Am admirat o pe printesa Daria e superba mai ales cum danseaza ea cu baloanele
Alina calmeaza te si vei vedea ca vei reusi, fa asa cum zic fetele, mulgete si da i cu sticlutza. Iti tin pumnii ca sa reusesti sa treci peste momentele astea
Ioana distractie frumoasa si multa relaxare
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput