Gravidutze si mamici de Cluj -139

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

sunt cam zombi in dimineataa asta
ieri pe cand sa adorm surpriza musafiri , toaa casa imi e cu susul in jos,insa sunt tare obosita si nu am chef sa mai fac nimik, dupa ce vin in casa le fac
astept pana la 10 si apoi afara cu pitici sa ne invioam

ioana drum bun si P vine cu voi???????

coabia astept sa vad pozele de la serbare

va sarut si va doresc o zi frumoasa

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

stefan IAR tuseste...:(:( nu mai vreaaaaaaaaaauuuuuuuuu
incerc azi si maine cu siropuri, ceaiuri..da..cunosc deja tusea asta si o urasc, caci pe zi ce trece se va inteti..iar noptile..ufffffffffff

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

stefan IAR tuseste...:(:( nu mai vreaaaaaaaaaauuuuuuuuu
incerc azi si maine cu siropuri, ceaiuri..da..cunosc deja tusea asta si o urasc, caci pe zi ce trece se va inteti..iar noptile..ufffffffffff

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Muci mai are? Sa nu fie vreo bronsita(ca noi am fost experti in de alea). Sanatate multa

P.S : si intreaba doctorul daca pentru tipul de tuse sunt buni aerosolii cu bicarbonat de sodiu, noi de aia am facut pentru tuse.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Oana, multumim de cafea . Daca crezi ca e mai bine pt pitica acasa atunci mai tineti-o cat mai puteti. De papa am avut ieri tocanita de pipote si inimi de pui iar azi ciorba de fasole cu costita afumata.

Victo, nu mai stiu dar pt cresterea imunitatii ii dati ceva? Oricum sa nu recurgeti la antibiotic decat ca solutie extrema.

Co, sa-ti fie de bine cafeluta . Si de parca eu ma pregatesc de serbare numai dupa accesorii de Hallowen ma uit. Uite ce aripioare dragute am gasit de vanzare aici pe forum http://good-times.webshots.com/photo/2369596940105042660YFlhEP

Eu sunt tare incantata de pitica mea. A pus in doua saptamani 600 de gr asa ca am ajuns la 11 kg . Are o pofta de mancare ceva de speriat.

Ma duc sa ii fac niste clatite americane si apoi la cumparaturi. Sa aveti o zi frumoasa si usoara

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

oanaalina noi diminieata luam cate o lingurita de miere de albine pe stomacul gol si ne simtim tare bien , sper sa nu fereasca de boli

paua ai incercat cu siropel din plante plantusim, face minuni
sanatate multa

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Imi puteti spune unde ati vazut cutii de depozitare prin magazine? Ma refer la cutii din acelea, mai mari, cu capac. In afara de Kaufland (unde nu mai sunt), Auchan, Carrefour, JSK(unde ma duc azi).

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ADRIANA cum a fost ieri????

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

A fost bine , Oana, astept raspunsul pozitiv sau negativ.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!!!!

Victo, iar s-a zbaurlit parul pe mine cand am citit, uite asta ma termina pe mine nervos cand e bolnava Sara, cum spunea si Adriana, incercati aerosolii, Doamne ajuta sa nu se transforme iar in ceva urat!

Oana, si noi pomenim zilnic colegii gradinari si cantam ce am invatat acolo, dar la gradi nu vrea sa se intoarca. Si nici eu, deocamdata! Abia ne-am refacut si noi, iar Sara de-abia de vreo 3 zile nu mai tuseste deloc.

Ani, va invidiez pt pofta de mancare. Desi sa nu ma plang, de cand au trecut bolile am recuperat aproape 1 kg, suntem din nou pe 12 kg. Cu vorbitul, asa e, trebuie rabdare, si eu aveam momente cand imi doream sa vorbeasca mai multe. Acum ador sa o ascult, povesteste foarte mult, comenteaza toatae filmele, situatiile, e asa dulce...

Co, sa stii ca Emma se anunta o mare dansatoare, dar e drept ca si eu o stimulezRecunosc sportiv ca de cand am reinceput serviciul, uneori ma scap si la a doua cafeluta, cate o gura de cola ma tenteaza(si eu nu aveam obiceiuri din astea), ca sa nu mai vorbim de cioco. Drept urmare, raportez cu regret un plus de 6 kg. Ea sa fie sanatoasa, ca eu primesc rosiile

Elena, ce frumos s-a dezvoltat Iulia. Bravo voua! Inteleg ca esti acasa cu amandoi piticii?

Alina, vezi? Esti pe drumul cel bun! Rabdare si perseverenta. Sa fii linistita si sa ai incredere in tine si Alexandra! E tot ce conteaza. Stiu ca e greu cu furtunile hormonale dinlauntrul tau!

Andreea, tu nu mai zici nimic de Daria? Ne-ai prezentat-o, am admirat-o si gata...Hai mai povesteste-ne de puiul mic!

Alex, sper ca nu e ceva serios cu mami! Of, sanatate multa!

Ioana, ce curajos e P! Asta da, barbat, pacat ca e dat!

Asa, si in alta ordine de idei, noi avem o noua problema, nu stiam de ce Sara imi tot spune sa o iau mereu in brate, stiu ca e frustrant pt ea ca nu o mai pot duce in brate si de-aia acum isi doreste cu atat mai mult. La masa, cand stau jos, mereu vine sa o iau in brate si spuen ca Emma brate! Am depistat motivul. Acum ca bebe s-a personificat in ...Emma, a aparut si primul acces de gelozie. De ce Emma e mereu la mine in brate? Ba mai mult, de ce pe Emma o duc cu mine la serviciu? Eeee, ce ziceti de asta?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Adriana, eu merg azi in carrefour dar mai da-mi niste indicii dupa ce sa ma uit. Sunt de plastic? De depozitat jucarii? Si ce magazin e JSK?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput