Gravidutze si mamici de Cluj -139

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabi, delicata problema aveti voi acolo. Am observat si la nepotelul meu astfel de reactii doar ca la el acum, mult mai violente. O indrageste pe cea mica, in sensul ca ii poarta de grija (sa nu puna nimeni strain mana pe ea). In schimb, desi el a stat cu bunicii de la 3 luni(si parintii in preajma, dar cu serviciu) ii refuza categoric pentru activitatile zilnice. Mama sa ii dea sa manance (in conditiile in care ea o alapteaza pe asta mica si e mai tot timpul cu sanul in gurita ei), mami sa faca, mami si doar mami.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ani, da sunt din plastic, nu neaparat de depozitat jucarii, eu vreau sa le dau alta functionalitate. Si sa fie cu capac. Acum nu te stresa pentru mine, doar daca iti sar in ochi.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

data trecuta am facut aerosoli cu flixotide, ser si bicarbonat.
muci nu mai are, in sensul ca nu curg.

ma tampeste. e exact aceeasi tuse ca si in august (cd nu mergea la gradi), ca si in sept (cd mergea)si pt care a luat in ambele dati antibiotic si nu mai vreau sa aud de asa ceva!

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ani, merci:) chiar ieri am ochio o pereche de aripoare in Iulius. JYSK e un magazin dragut din Real, langa DM, cu din astea de casa, tot felul.

GAbi, las-o mai incept cu cafeluta, reprofileaza-te pe ceaiuri, stiu ca le adori

Paula, nu am cuvinte sa zic ce rau imi pare de voi...sper totusi sa nu degenereze foarte rau tusea aceea pacatoasa..:(

Adrina cred ca la JYSK gasesti sigur, noi de acolo am luat 2 pentru jucarii, am luat dreptunghiulare si intra perfect sub pat. Asteptam un raspuns pozitiv!!!

Alex, imi pare rau ca mami a ta e bolnavioara, stiu ca ea e sprijinul vostru nr 1!!!

Apropos de imunizare si noi ca si Dragos luam miere, vreo 6 lingurite pe zi, ca altfel nu scap de gura mancacioasei si 2 lingurite de Septilin/zi.

Sa va spun noua pasiune culinara a Carinei, poate va inspira...salata e tofu cu rosii, ceapa si ulei de masline, nu ziuce nu nicodata, cand vede tofu zici ca vede cioco..eu nu servesc asa ceva, ea si tati sunt innebuniti

Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
multumesc fetelor,mami e mult mai bine,asa de groaznic ma simnt ca nu s langa ea

CO da chiar ca i ceva sa pape salata cu tofu ,bravo ei si bravo si lui tati
o sa i dau si eu lui Tiadris miere
ANI exact setul acela de aripioare cu cordeluta si bagheta i l am cumparat si eu lui Tiadris de la o florarie cu pana n 20 lei ,
ADRIANA la Cora gasesti cutii mari pt depozitare
ANDREEA ne vedem sambata
GABI chiar ca te confrunti cu o problema "serioasa"dar sigur gasesti solutia perfecta pt Sara sa nu fie gelozica
VICTO,OANA sanatate multa la puisori

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

;http://scope.ro/detalii/infinity-studio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ciao fetelor
de mult nu am mai intrat
noi am ajuns cu bine,am calatorit super,piti a fost f cuminte
a fost rece si la noi,apoi s-a incalzit si de azi a ajuns ploaia si pe aici
am mai avut de refacut actele pt asigurarile medicale si de acum gata nu mai trebuie sa le reinnoiesc in fiecare an
am aranjat si hainitele ca erau toate de vara si am schimbat garderoba de toamna-iarna
Gabriela-ma bucur ca e mai bine sara si tu te simti bine
au perioade de sint asa atasati,noi de cind am venit nu-l scapa pe papi din ochi,e tare bucuroasa
Dariandra-am vazut si eu pozele cu papusa ta,foarte dulcica si eleganta
Co-spor la activitati,ce bine ca s-a acomodat asa bine la gradi Carina
succes cu petrecerea si asteptam pozici
Elenuta-ce dulci puiuti ai
Iulia a crescut mult si dragos e un iubaret,se vede ca esti implinita
Antoni-sanatate sa te faci bine repede
Alex-sanatate mamei tale
Puisorul-pina la urma ati luat tricicleta?
Alina-sper sa nu mai aveti probleme cu alaptatul
sincer si eu din prima zi de cind am ajuns acasa am trecut pe lapte praf,abia adunam si eu 60-80 ml intr-o zi
daca poti da-i lapticul tau din bibe si nu te invinovati,stiu ca iti pare rau si parca te simti vinovata dar gindeste-te ca f multi cresc cu lapte praf f bine
OanaAlina-sanatate micutei,sa se intoarca repede la gradi
Ioana-vacanta placuta! sa va simtiti minunat
Ioana(sara)-ma bucur ca toate sint bune cu sarcina,ce putin mai ai
Victo-imi pare rau ca e iar bolnav Stefan,ati tras deja destul cu bolile
din pacate tusea trece f greu,sanatate multa!
Eladea-pe cind vacanta in it?
Lily-si noi cu activitati prin casa cind ploua
pe mine ma pune sa imbrac si sa schimb hainitele la papusi,desenam,cautam activitati si noi
Gabriela-ce figura e Sara cum si-a format ea ideea ca esti mereu cu Emma in brate,o sa inteleaga mai bine dupa ce se va naste
Kitzy- Dianei sa nu mai sufere cu dintisorii
Karin- ai grija de tine

va pup pe toate si ne mai auzim

Mami de Giulia-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Katia, bine ca ai dat un semn! Ma bucur ca ati ajuns cu bine si totul e in regula cu voi!

Co, multumesc de sfat, dar cum bine ai zis si stii deja, ador ceaiurile. Oricum, excesele sunt rare, sa stii!

Alex, bine ca e mami mai bine, asta iti lipsea o grija in plus!

Victo, numai dupa ce mergeti la dr o sa va linistiti! Of, of!

Oana, chiar asta am si eu in cap, sa dau de un imunolog bun sa ma sfatuiasca sau poate chiar voi face o vizita si la un homeopat bun!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Adriana, oricat o pregatesc pe Sara, si oricat de mult o va iubi pe Emma, cu siguranta vor aparea si probleme din astea. Cu atat mai mult cu cat ea e foarte atasata si dependenta de mine! Toate bune la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Gabriela - cu siguranta ca daca ii explici ce se intampla, Sara va intelege (intr-o masura mai mare sau mai mica) faptul ca ea nu este/va fi pe locul II si ca o iubiti la fel de mult! am incredere ca o vei convinge mai ales ca posezi atata calm si rabdare! tinem pumii!

paula - floxitide exista un singur fel? in ce rapoarte le folosesti? ser/bicarbonar?floxitide? pentru raceala sau tuse???? multumesc!

nu mai zice nimic de intalnire?????????????

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Oana, eu ii dadeam Flixotide nebule, simplu, nedilaut cu ser, dar numai atunci cand era serioasa treaba! Altfel, foloseam doar ser sau bicarbonat! Iti dai seama ca purtam N discutii pe tema bb 2 si Sara mereu e asigurata ca ea e bebele meu si va fi mereu alaturi de Emma, observ insa cu surprindere ca apar manifestari noi. De cateva zile, de ex, vrea sa bea laptele doar daca o tin in brate ca pe bebe. Draga mamii draga!

Despre intalnire, daca ne-am hotarat ca e o idee buna, hai sa decidem o data si o locatie. Musai sa aiba spatiu generos ca sa aiba unde misuna copiii.Propuneri, propuneri?

Mergi la inceput