Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 7
jesia spune:
draga te pup si eu de 1000 ori 
trutzi si eu as vrea sa donez sange din pacate nu pot ca am inteles ca tre sa ai "kilele" necesare ...adica minim 50 Kg 
pantazescu esti mortala 
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
lorin vroiam sa te intreb daca prietenii vostrii cu tripleti i-au conceput natural? 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia draga te pup si eu de 1000 ori ![]() trutzi si eu as vrea sa donez sange din pacate nu pot ca am inteles ca tre sa ai "kilele" necesare ...adica minim 50 Kg ![]() pantazescu esti mortala ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
Pe mine nu m-au intrebat cate kg am. Intr-adevar am 56 si am inteles ca ar trebui sa ai minim 50 (cred ca la mine se vedea ca nu sunt probleme
) dar asistenta a fost draguta si a zis ca se poate si daca ai mai putin.Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui trutzi lorin vroiam sa te intreb daca prietenii vostrii cu tripleti i-au conceput natural? ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
nu. si tripletele si gemenii (fata si baiat) au fost cu FIV
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

lorin7774 spune:
In schimb stiu o persoana, e preoteasa intr-o localitate de langa Brasov, care a ramas insarcinata si s-a dus la eco : sa va traiasca, aveti un bb sanatos, totul normal. La 5 luni la eco : sa va traiasca, aveti 2 bb sanatosi. A inceput sa rada si l-a intrebat pe dr. daca data viitoare o sa-i zica ca are 3 . Dr fff hotarat, nu doamna sunt 2. Bun. A venit nasterea, a scos o fetita si un baiat si s-a intors dr. pe calcaie sa plece din sala si a fugit moasa dupa el ca mai vine un copil !!!
A fost cazul si la TV. Nastere normala, fara tratamente sau alte chestii. Asa a vrut Dumnezeu.
trutzi spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 nu. si tripletele si gemenii (fata si baiat) au fost cu FIV LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Mi se pare atat de intersant capitolul asta (gemeni tripleti
)Cand eram mai mica am intalnit doua fete gemene diferite. Una era tare frumoasa, slaba, rautacioasa si alta era mai uratica, f grasa si sociabila. Ma uitam la ele ca la masini straine.
In plus mi-ati vazut finutele (Ingerasii) care sunt niste minunatii de copii (concepute natural).
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
lorin7774 spune:
La fel de fascinata sunt si eu cand ma uit la acesti copii. sunt pur si simplu minunati, atat de diferiti si totusi au atatea lucruri in comun. Si cand se joaca si cum vorbesc, cum se cauta din priviri unul pe celalalt, cum intervin in favoarea celuilalt...
Ma uit la mamele lor cum ii trateaza si sa vezi tu 2-3 perechi de ochisori cum iti sorb vorbele de pe buze....

Florentina_C spune:
Si mie mi se pare interesant subiectul; gemeni, tripleti.
Intre mine si sora mea este un an diferenta si semanam bine de tot ca toata lumea ne intreaba daca suntem sau gemene...Plus ca in copilarie mama ne imbraca la fel, primeam cadouri si cand era ziua mea si cand era a ei
si devenisem usor usor de nedespartit ...Atat de mult inacat parintii au hotarat sa ne dea la scoala in clase diferite( desi puteau sa ne dea in aceeasi clasa, ca nu era diferenta mare de varsta) doar ca sa ne mai deaparta putin, sa incepem sa ne descurcam separat..
Eu am in familie si cazuri de gemeni ( un var de-al mamei)...Ar fi ceva sa ma trezesc cu 2 in loc de unul..

cora79 spune:
Buna fetelor,ce vorbarete sunteti dimineata,eu abia acum am ajuns de la scoala, inghetata si somnoroasa
LORIN-cred ca esti gravidoasa![]()
DRAGA-cand incepi FIV?
Pup toate fetele curajoase si optimiste