Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 8
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna fetelor,ce vorbarete sunteti dimineata,eu abia acum am ajuns de la scoala, inghetata si somnoroasa ![]() LORIN-cred ca esti gravidoasa DRAGA-cand incepi FIV? Pup toate fetele curajoase si optimiste ![]() ![]() |
si noi te pupam pe tine

Ce nu te doboara te face mai puternic
cora79 spune:
Fetelor,a iesit soarele,ma simt deja mai bine cand este soare afara![]()
Sper ca in urmatoarele 6 luni sa fim toate 

Ce frumos ar fii sa ne mutam in formula completa la odisee![]()
mvb spune:
Dragutzo tu unde esti acu? esti in Romanina THE LAND OF CHOICE? ![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
polo spune:
Draga si scumpe gagibele, aici sunt, nu prea am timp sa scriu (sunt la sapa
), dar va citesc in permanenta.

pe toate
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Dragutzo tu unde esti acu? esti in Romanina THE LAND OF CHOICE? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Sambata zicea ca se intoarece in Canada.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui polo Draga si scumpe gagibele, aici sunt, nu prea am timp sa scriu (sunt la sapa ), dar va citesc in permanenta.![]() ![]() pe toatehttp://community.webshots.com/user/diove |
backCu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Fetelor folositi punctele....in partea de sus stanga a paginii este MENIU cu FOLOSESTE PUNCTELE......puteti cumpara un GLOW( sa va colorati nickul) la nume sau sa va luati o titulatura(sub nume sa va apara ce vreti voi)
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Fetelor v-am pus pe mail niste lectii de interpretate a temp si multe alte lucruri interesante.
Sunt in engleza. Cine are timp, le poate citi. Eu le am de sase luni si nu am citit mai nimc. Am zis sa nu devin prea stresata de "semne" 
trutzi spune:
mvb unde apar sondajele referitor la cel mai activ capitol s.a.m.d ?