Locul fetelor Nou-Venite (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Parca mai ieri ziceau ca interzic FIV si IA in Romania. Si acum sa auzi ca primul FIV o sa fie gratuit. Bine ca le-a venit mintea la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Doar 250 de persoane pe an .

Foarte putin dupa parerea mea.

Fac la fel cum au facut si cu Registrul donatorilor de celule stem. O mare teapa

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

FETELE, SA NU UITAM CA SUNTEM IN CAMPANIE ELECTORALA.

Sunt curioasa cine o sa fie pe lista celor 250 ....

e un inceput, oricum....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Doar 250 de persoane pe an .

Foarte putin dupa parerea mea.

Fac la fel cum au facut si cu Registrul donatorilor de celule stem. O mare teapa

Trutzi, unde pot sa citesc despre acest subiect ?

Ma bate gandul sa-mi recoltez si eu cand va fi cazul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Trutzi, unde pot sa citesc despre acest subiect ?

Ma bate gandul sa-mi recoltez si eu cand va fi cazul....

www.cordcenter.ro/" target="_blank"> aici
Daca vrei sa donezi tu sange, pentru a intra in registru e o alta poveste.

Mergi la inceput

Am inteles ca, daca copilul se imbolnaveste de leucemie, de ex, celulele pe care le-au recoltat parintii din cordonul ombilical nu ii sunt de folos. Adica informatia genetica exista in celule, ele fiind predispuse la leucemie si nu se poate face un tratament cu ajutorul lor.
Pe de alta parte daca se imbolnaveste un membru al familiei acele celule ii pot fi folositoare.
E o poveste lunga. Daca ma apuc sa povestesc terminam un capitol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Am inteles ca, daca copilul se imbolnaveste de leucemie, de ex, celulele pe care le-au recoltat parintii din cordonul ombilical nu ii sunt de folos. Adica informatia genetica exista in celule, ele fiind predispuse la leucemie si nu se poate face un tratament cu ajutorul lor.
Pe de alta parte daca se imbolnaveste un membru al familiei acele celule ii pot fi folositoare.
E o poveste lunga. Daca ma apuc sa povestesc terminam un capitol

Ti-am zis ca avem o prietena care are fetita bolnava de leucemie si se gandea chiar sa mai faca un copil pentru a recolta aceste celule. Dar nu mai poate pentru ca dupa al 2-lea copil si-a legat trompele. ea mi-a zis sa recotam, ca nu se stie niciodata...

O sa citesc, merci

Mergi la inceput

Exact. Si eu sunt pentru recoltare. Multe cupluri mai fac inca un copil pentru a-l salva pe primul. Exact ceea ce iti spuneam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pantazescu

sa va zic o faza amuzanta... eu sunt rea de frig... in sensul de foarte rea de frig... buuuun... desteptii de la noi din zona au decis ca inca nu este destul de frig afara / in apartamente cat sa dea drumul la caldura... astfel ca, de o saptamana incoace facem un frig in casa de murim... am dat drumul la aerul conditionat pe cald, dar nu prea face fata... astfel ca, ma apuc si-mi terorizez sotul sa-mi cumpere un calorifer electric... il bat la cap pe saracul om incat, pana la urma, cedeaza.... deci ieri ajung acasa si vad frumusete de calorifer electric la noi in dormitor... caldurica, frumos... si cum stateam noi asa, bagati in pat si uitandu-ne la televizor.... ce sa vezi... dau astia drumul la caldura pe coloana de bloc... am crezut ca lesin de ras... sa vedeti fata sotului meu care s-a ridicat din pat, s-a dus la calorifer si a inceput sa-l scuipe....

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

Un alt motiv pentru care vreau sa recoltez celule stem, este ca pot ajuta pe cineva necunoscut.
Eu am donat sange pentru a intra in registrul donatorilor, in caz ca exista cineva care are nevoie de ajutor. Am ramas dezamagita putin (pentru ca nu cred ca mi-au facut testele de compatibilitate) dar, inca sper ca totusi le vor face sau le-au facut.

Mergi la inceput