Locul fetelor Nou-Venite (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

mi-a inghetzat mana pe mouse..ce nervi imi fac astia cu caldura lor

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Eu tocmai am baut un ceai fierbinte si m-am incalzit. Oricum , la mine e bine acasa , nu ma vait...primesc caldura cand vreau, numai sa nu imi fie lene sa aprind focul...
fierbinte pt Lia ca sa se mai incalzeazsca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

mi-a inghetzat mana pe mouse..ce nervi imi fac astia cu caldura lor

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

lia voi nu aveti la birou un aer conditionat sau calorifer electic ceva ...va lasa asa oamenii aia

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Vreau si eu un pup fierbinte sa ma incalzesc

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor arat ca o varza...am atatea tzoale pe mine, parca sunt omul strazii...pana acu jumate de ora am stat cu haina de strada, dar am dat-o jos ca se uitau lung clientii...acu am un poncho peste sacou

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Vreau si eu un pup fierbinte sa ma incalzesc

fierbinte si pt mvb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantazescu spune:

sa va zic o faza amuzanta... eu sunt rea de frig... in sensul de foarte rea de frig... buuuun... desteptii de la noi din zona au decis ca inca nu este destul de frig afara / in apartamente cat sa dea drumul la caldura... astfel ca, de o saptamana incoace facem un frig in casa de murim... am dat drumul la aerul conditionat pe cald, dar nu prea face fata... astfel ca, ma apuc si-mi terorizez sotul sa-mi cumpere un calorifer electric... il bat la cap pe saracul om incat, pana la urma, cedeaza.... deci ieri ajung acasa si vad frumusete de calorifer electric la noi in dormitor... caldurica, frumos... si cum stateam noi asa, bagati in pat si uitandu-ne la televizor.... ce sa vezi... dau astia drumul la caldura pe coloana de bloc... am crezut ca lesin de ras... sa vedeti fata sotului meu care s-a ridicat din pat, s-a dus la calorifer si a inceput sa-l scuipe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

sa va povestesc o faza: acum o luna de zile un coleg proaspat casatorit s-a dat el mare si tare ca sotia lui ramane din prima luna de incercari ...ca el stie exact ziua cand trebui sa presteze ( cred ca auzise si el de ovulatie) si e dispus sa puna pariu ca o sa fie ca el...si azi surpriza ...a venit cu coada intre picioare ca sotiei ii venise rusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

sa va povestesc o faza: acum o luna de zile un coleg proaspat casatorit s-a dat el mare si tare ca sotia lui ramane din prima luna de incercari ...ca el stie exact ziua cand trebui sa presteze ( cred ca auzise si el de ovulatie) si e dispus sa puna pariu ca o sa fie ca el...si azi surpriza ...a venit cu coada intre picioare ca sotiei ii venise rusi

offfffff... si eu care credeam ca mai aud de o graviduta !!!
sa ne stimuleze

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantazescu spune:

ca stiu ei barbatii astia... isi inchipuie ca dau de doua ori din poponet si noi am si ramas gravide?

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Si eu credeam la fel. Chiar vroiam sa zic ce bun e tipul

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput