Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 3
mikka spune:
Lorinn, las' ca dispar semnele, apare bebele . Cu tauroaica, ce sa spun, ne intelegem in general, norocul nostru e ca e destul de cuminte si intelegatoare. Da' cand o apuca incapatzanarea, nu ma inteleg cu ea, tre' sa o las putin si sa schimb abordarea Ce imi place la ea e ca nu prea se lasa pacalita, adica daca vrei sa ' o faci' tre' sa construiesti bine problema, ca altfel te miroase imediat.
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Fetele, ideea e ca au disparut toate simptomele !!! TOATE !!! Nu mai simt nik...(am devenit o nesimtita !!!) LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
eu zic sa nu-ti faci griji...poate e acolo totusi ...asteptam testul
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
citat din mesajul lui aleesicoo neata Lorinn, jesia, trutzi lOrinn sanii mai sunt tari? asa creste bebicu 7+ |
neata ale
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui mikka Lorinn, las' ca dispar semnele, apare bebele . Cu tauroaica, ce sa spun, ne intelegem in general, norocul nostru e ca e destul de cuminte si intelegatoare. Da' cand o apuca incapatzanarea, nu ma inteleg cu ea, tre' sa o las putin si sa schimb abordarea Ce imi place la ea e ca nu prea se lasa pacalita, adica daca vrei sa ' o faci' tre' sa construiesti bine problema, ca altfel te miroase imediat. Mikka |
imi suna foarte cunoscut scenariul asta
Ale, sunt si nu prea sunt....habar nu am....
De fapt, nici nu vreau sa ma mai gandesc. Am luat ambele variante le-am sucit pe toate partile, mult prea repede...
Cum o vrea Dumnezeu.
fete cucuiete si multam' de sustinere
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
Lia73 spune:
loricica ai acolo in burtica
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui Lia73 loricica ai acolo in burtica Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
Daca zici tu ...
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui aleesicoo asa cred si eu Lorin asa creste bebicu 7+ |
Si eu, si eu cred...
Lia73 spune:
mi-a inghetzat mana pe mouse..ce nervi imi fac astia cu caldura lor
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui Lia73 mi-a inghetzat mana pe mouse..ce nervi imi fac astia cu caldura lor Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
la mine e cald...sau am eu calduri...