Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Felicitari Simina! Sa te bucuri de minunea tamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

uf,aseara nu am mai apucat sa scriu nimic. s-a trezit piticul la 20min dupa ce l-am pus in pat si uite asa am tinut-o pana la 12 noaptea. l-am adormit de 5 ori si de 5 ori s-a trezit. a mancat la 7pm,la 9pm si la 11.20 i-am mai facut un biberon si a adormit de tot...pan al 8pe cuvant daca mai stiu cum sa o dau. nu stiu ce e cu el. astept pediatra acum...sa speram ca are vreo idee.

simina - e frumushica mai....nu imi vine sa cred. bine ca ati ajuns acasa sanatoase amandoua. stiu ca tie ti se pare ca ai stat in spital o veshnicie dar eu zic ca ati scapat repede. Maya a fost puternica si a recuperat f repede. inarmeza-te cu multa rabdare...o sa mai ai multe nopti nedormite....dar trece...sau ma rog,te inveti. are colici?

novus - ce sa mai zic de Alexandra??? ma omoara ochii ei. vai de fundul barbatilor din viata ei(inclusiv taica-su....apropos: si-a luat permis de port arma? eu zic ca poate sa treaca la motivatie:"am de pazit o bijuterie")

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - asa am zis?? he he...ce mult a trecut...uite ca eu uitasem
pai daca stiam eu atunci ca o sa te supere amarata aia de lampa de la oglinda din camera nu te frecam eu zilnic la telefon??

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Simina, felicitari, si nu uita: cand ai vreo intrebare sau o problemutza vino aci, la clubul expertelor! Vorba aia, "unde-s multi puterea creste" si noi inca n-am uitat cum era acum cateva luni. Ca sa pastrezi productzionul de lapte la cote imbucuratoare trebuie sa te mulgi regulat (am inteles ca Maya nu suge inca). Dar incearca din cand in cand sa o tentezi cu tzitzi, vezi poate se apuca...acum e micutza, nu va avea putere sa suga mult, dar in timp vei vedea cum va evolua
Ciresico, vad ca tu esti din acelea de-ti place "sa iei bataie" virtual. Vezi ca nici acum nu te crutz: de ce-ti faci procese de constiintza ca ai inceput prea tarziu?! Ai inceput foarte bine, te felicit, si zau ca-ti tot creezi false probleme! E stabilit de OMS clar: ideal e inceperea pe la 6-7 luni. Bun, acum nu toti copiii au acelasi ritm si unii sunt pregatiti si de la 4-5 luni. Strict de nerecomandat este sa nu incepi SUB 4 luni, in rest e ok! Parca vad cum o sa-ti faci probleme daca pe la 14 ani baiatul nu va manca tot din farfurie:"ooof, dragul mamii, de-ti dadeam de la 4 luni acum mancai!" Lasa copilul sa pape cat vrea si cum vrea, la varsta asta rolul mancarii e de a-l pregati pt. viitor, de a-l obisnui cu diferite gusturi, de a papa cu linguritza...nu de a-i "umfla matzu'" sa poata merge la coasa!
Va rog sa-mi atrageti atentia cand devin prea pisaloaga si didactica, stiu ca am tendintza de a tot explica la nesfarsit, deformatie profesionala

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Doamneee....mi-a venit laptele
Am facut bibele fetei numai cu laptele meu....nu degeaba am terminat deja o cutie de galactogil...pup Moni pt pont

fericita de Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Ma bucur si pt tine, si pt Maiuta, ca o sa pape lapte de la mami. E si faptul ca acasa vei fi mai linistita (chiar daca acum totul cade pe capul tau...in spital se mai ocupau si asistentele). Te-am tot sunat, da tu bip pe nr meu de orange cand ai timp.
Am vazut pozele cu printesa mica, e ea un pic mai slabuta, dar are niste picioare luuuuungi, sa vezi in cateva luni ce gagica se face.
Am pus si eu poze cu Luana. Am gresit albumul, dar acum nu mai am timp sa le mut (adica acolo cred ca nici macar private nu-s...le mut eu deseara).
Alex e la tura 2 de cerebrolysin, dupa pauza, si iar se simte rau. Asta ca efectele negative, pt ca progresele se vad de la zi la zi. Dupa stimularile electrice, chiar daca, off, au fost si atatea alte probleme, deja se ridica singur din pat, poate pasi cu greu, cat de cat a invatat sa se descurce singur. Alte probleme se rezolva mai greu.
Dau send ca parca vad ca iar pierd mesajul.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI!
Ana Bianca, bebe de Pisik06
Sorina Maria, bebe de Cocufan
Bianca Ioana si Bogdan Andrei, bebelusi de Iuca

Mariana si Maiuta, bine ati venit acasa ; mariana cat mai multa odihna, asa pe apucate, si juma' de ora e perfect (eu mai mult de juma' de ora n-am prins niciodata); si mananca bine, e cel mai important pentru laptic sa papi bine si sanatos; baga carnita de pui fiarta, supica muuuuuuulta, cu legume fierte bine bine, sa nu faca bebita colici. sunteti 2 frumoase, mutzu se uita la pozele cu bebita fascinat...cred ca i s-au aprins calcaiele ca tot gangurea si canta la poze.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

LA MULTI ANI Sorina Maria, Ana Bianca, Bianca Ioana, Bogdan Andrei

Novus, Alexandra este superba...amazing e cuvantul potrivit.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Am revenit si noi. Pisicutza e jucausha si usurik (adik nu vrea sa ia deloc in greutate), iar mami se simte tare aiurea... Cred ca ma apuca depresia de toamna... Am rezistat eu postpartum, dar acum frigul asta ma deprima... si incep sa ma deprim si de greutatea pisicutzei, care inca nu a trecut de 6kg, desi mananca relativ bine...

Ma intorc sa citesc din urma si mai raspund.
Gianina, da, am introdus branzik de vreo luna. Mananca in fiecare zi branzik calcica din 250ml lapte integral. I-am dat carne de curcan, dar nu i-a placut. Oushorul ii place. I-am mai dat si un borcanel de 200g de vitel cu orez si l-a ras.
pisigri, am gasit faina integrala in Kaufland we asta, asa ca o sa ma apuc de painik (la masina) si biscuitii dupa reteta prezentata.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ
Bio la mine inseamna din gradina unde au fost stropite doar cu insecticid de vreo doua ori prin vara. si perele si merele. am si 3 meri opriti de tata special pt copil, adica neatinsi de solutie. la ce productie de mere avem...sa manance copilul meu tot timpul si nu le dovedeste pana la primavara.

Yup! Si la noi tot aia e "bio".

Ioana care sta in funduletz.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ana Bianca
Sorina Maria
Bianca Ioana si Bogdan Andrei

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput