Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*
Raspunsuri - Pagina 4
Gianina34 spune:
andiaroro - pana acum a fost bine - nu a vomitat, nu a facut febra; voi vedea pana maine cum va fi
as vrea eu sa-i dau cereale cat mai simple dar ce sa fac daca nu=i plac decat cele cu banane? (desi bananele nu-i plac deloc)Dupa principiul: nica-i bun? e bun si asa - mergem mai departe DOAR cu astea
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
pisigri spune:
Andiaroro, multumesc, nu am infofolit-o ca nu avea rost, in casa e cald si urma oricum sa transpire de la Panadol. Pina sa-si faca efectul i-am pus compresa cu apa caliie pe frunte si i-am sters picioarele....i-a scazut dar acum trece efectul si incepe sa creasca iar. Abia i-am dat a doua doza de antibiotic, om vedea pe la prinz ce si cum...
Incerc sa o mai culc ca e si ea somnorici si sa prind si eu un ceas de somn linga ea....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simina_kin spune:
sunt terminata, n-am dormit o ora azinoapte....iar acum , cand in sfarsit s-a linistit si doarme, eu nu mai am somn
TOATE MANICILE PENTRU URARI SI APRECIERI
Ma loghez sa-mi completez datele fetei....care apropos ati facut-o un pic mai grasa decat s-a nascut...2300 are azi
fericita de Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
petrean spune:
neazta
fetele care au probleme cu bebeii cu anemia..sa incercati sa le dati(cele care dati sucuri de fructe)cate o bucatica de sfecla rosie..in suc. Face minuni..eu asa l-am pus pe picioare pe Andrei..si el s-a nascut cu hemoglobina 6
Fierul se poate da in aceeasi perioada cu Calciul..insa nu deodata..adik daca dau la 8 dimineata fier..e indicat sa dau seara calciul..sau invers. Deodata nu se asimileaza.
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Sorina Maria, Ana Bianca, Bianca Ioana, Bogdan Andrei!!!
Simina ai o minune de fetita
Nervi de otel si rabdare multa iti doresc!!! Iar la Maiuta muuuulta sanatate si sa fie cumintica si necolicoasa
Olga, mamica lui David iepurasul
simina_kin spune:
Doamneee....mi-a venit laptele
Am facut bibele fetei numai cu laptele meu....nu degeaba am terminat deja o cutie de galactogil...pup Moni pt pont
fericita de Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
rivali spune:
Buna dimineatea!
Felicitari Simina pentru printesa, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!
Poze
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Doamneee....mi-a venit laptele Am facut bibele fetei numai cu laptele meu....nu degeaba am terminat deja o cutie de galactogil...pup Moni pt pont fericita de Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
BRAVO!!!
O sa creasca Maia repede cu laptic buuuun de la mamica ei!
Olga, mamica lui David iepurasul
Adee spune:
citat din mesajul lui simina_kin POZE DIN MATERNITATE fericita de Maya Andreea bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Superba micuta mamarutza Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si necolicoasa
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
citat din mesajul lui novus Am pus si noi vreo cateva poze recente http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/in/photostream/ trebuie sa o filmez si eu cum se distreaza ea si rade pana sughita Mami lui Alexandra (03.03.09) |
si ce ochi are oauuuuuuuuu
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze