Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*
Raspunsuri - Pagina 18
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Decretam incetarea virozei ![]() ![]() ![]() Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Super!!!! Era si timpul, noi inca tragem cu nasucul, adica mai avem ceva mucisori dar slava Domnulul nu am facut decat intr-o dimineata febra si cam asta a fost.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui saby Ayla, eu stiu ca tot medicul ginecolog poate sa-ti spuna in ce fel a fost afectata calitatea spermei in urama consumului unor medicamente, spun asta pt. ca pe noi medicul meu ginecolog ne-a intrebat pe amandoi cand am ramas eu gravi despre ce pastile am luat amnadoi, inclusiv daca fumam amandoi. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Multumesc Sabina.
O sa ma duc la un ginecolog, ca sunt in plop si plopul in aer. Neurologul era suspicios, dar clar nu-i domeniul lui. Incercam eu sa inteleg daca ar afecta de ce ar afecta. Nu ma refer la medicamentele uzuale, ci la cele pt probleme cerebrale, care la mama ar avea clar consecinte grave.
Monica, ma bucur ca sunteti bine si ca a scapat Cri-cri de viroza.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
Uitati ce am citit:

Clorul este folosit peste tot in lume in scopul dezinfectarii apei si ramane activ o perioada lunga de timp. Din pacate insa studii vaste au demosntrat efectele nocive ale acestui ion. Acest produs chimic, in combinatie cu mineralele sau alte materii organice prezente in apa, duce la formarea unor compusi (numiti “bromodiclorometan”), care pot fi cauza unor forme de cancer sau a anumitor probleme de reproducere. In felul acesta este afectata si fertilitatea precum si dezvoltarea intrauterina a copiilor, demonstrandu-se ca femeile gravide care consuma apa de la robinet au un risc mult mai mare de a face avort spontan sau copiii acestora sa prezinte malformatii congenitale ori dezvoltare incompleta.
Altceva cautam si am gasit un articol despre cat de nociva e apa.
Apa?
Pai cand imi zicea dr la prima sarcina sa nu beau apa de la robinet
ca e periculoasa in sarcina...ziceam ca e nebun dr.
Uite si www.healthy.ro/articol/infectioase/5002/Ce-boli-poti-capata-daca-bei-apa.html" target="_blank">explicatia
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
Pentru voi
.
In dimineata aceasta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc sa ne jucam.
In dimineata aceasta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna.
In dupa-amiaza aceasta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis, si voi sta cu tine in gradina sa facem balonase de sapun.
In dupa-amiaza aceasta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cand tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata, dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi.
In dupa-amiaza aceasta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare, si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste.
In dupa-amiaza aceasta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur.
In dupa-amiaza aceasta te voi duce la McDonald's si voi cumpara pentru amandoi Happy Meal, ca tu sa ai doua jucarii.
In seara aceasta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut, si-ti voi spune cat de mult TE IUBESC.
In seara aceasta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva.
In seara aceasta te voi lasa sa stai treaz pana tarziu, cat timp stam pe terasa si numaram stelele.
In seara aceasta ma voi cuibari langa tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferate.
In seara aceasta , cand iti voi mangaia parul cu degetele in timp ce tu te rogi, ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit cel mai pretios dar oferit vreodata.
Ma voi gandi la parintii care-si cauta copiii disparuti, la parintii care viziteaza mormantul in locul dormitorului, la parintii care-si vegheaza copii suferinzi in spitale, indurerati ca nu le pot alinta cu nimic suferinta.
Si cAnd te voi saruta de noapte buna, te voi tine in brate un pic mai strans, un pic mai mult. Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si-I nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi...
Viata merge inainte...
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Pentru voi .In dimineata aceasta am sa renunt sa spal rufe si am sa te iau sa mergem in parc sa ne jucam. In dimineata aceasta am sa las vasele nespalate in chiuveta si am sa te las sa ma inveti cum sa facem puzzle-uri impreuna. In dupa-amiaza aceasta voi scoate telefonul din priza si voi tine computerul inchis, si voi sta cu tine in gradina sa facem balonase de sapun. In dupa-amiaza aceasta nu am sa ridic vocea nici un moment si nu am sa fiu iritata cand tu strigi si miorlai dupa masinuta cu inghetata, dar iti voi cumpara una daca se apropie de noi. In dupa-amiaza aceasta nu ma va preocupa ce vei deveni cand vei fi mare, si nici nu voi re-analiza fiecare decizie a mea in ce te priveste. In dupa-amiaza aceasta te voi lasa sa ma ajuti la prajituri si nu te voi impiedica sa le aranjezi singur. In dupa-amiaza aceasta te voi duce la McDonald's si voi cumpara pentru amandoi Happy Meal, ca tu sa ai doua jucarii. In seara aceasta te voi tine in brate si-ti voi spune o poveste despre cum te-ai nascut, si-ti voi spune cat de mult TE IUBESC. In seara aceasta te voi lasa sa imprastii apa din cada si nu ma voi enerva. In seara aceasta te voi lasa sa stai treaz pana tarziu, cat timp stam pe terasa si numaram stelele. In seara aceasta ma voi cuibari langa tine ore intregi si voi renunta la emisiunile TV preferate. In seara aceasta , cand iti voi mangaia parul cu degetele in timp ce tu te rogi, ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit cel mai pretios dar oferit vreodata. Ma voi gandi la parintii care-si cauta copiii disparuti, la parintii care viziteaza mormantul in locul dormitorului, la parintii care-si vegheaza copii suferinzi in spitale, indurerati ca nu le pot alinta cu nimic suferinta. Si cAnd te voi saruta de noapte buna, te voi tine in brate un pic mai strans, un pic mai mult. Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si-I nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi... Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda... Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Aprinde o lumanare in memoria Almei. Viata merge inainte... |
superb
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
Karina26 spune:
Hop si eu dupa o lunga absenta si fara nici un spor la recuperat capitole.
In primul rand LMA tuturor ghioceilor. 
Felicitari inca o data Marianei si Mayei.Bine ati venit acasa!
Ma bucur ptr progresele lui Alex iara tie Ayla felicitari ptr minunea din burtica.
Se pare ca la limita suntem colege de odisee ptr ca si eu sunt insarcinata dar la mine este doar inceputul 4+.
Bianca are niste zile mai agitate, maraita dar pana acum a papat bine, asa ca mi-am mai luat o piatra de pe suflet.
Pai, bineinteles ca s-a trezit asa ca sper sa mai intru mai tarziu daca pot.
Pupici la fete. 
Karina - mami de buburuza Bia
simina_kin spune:
AAAooollleeeoooo, acum am terminat de citit cap 80 si-am trecut la 81...si ce vad
?????????? Ce s-au incins spiritele din nimic

Mai mamici Gigelica,Provista, Kea,Pisigri ce-ati patit?????? Cum vine asta ca "va luati jucariile si plecati"???? Pe bune , eu n-am inteles de ce???

Sper ca pana ajung la zi cu cititul sa fiti active pe forum toate 4 ca altfel va trimit PM si sa va tineti!!!!!
CE DRAK...NU SUNTEM COPII!!!!! SUNTEM FEMEI CU CAPUL PE UMERI, INTR-O LUME VIRTUALA!!!
fericita de
Maya Andreea
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
millie spune:
Karina, am vazut bine vine barza
? Felicitari!!! sarcina usoara!!!
Monica mami de
Timeea Alexandra , avem 7 luni
Adee spune:
| citat din mesajul lui Karina26 Hop si eu dupa o lunga absenta si fara nici un spor la recuperat capitole. Se pare ca la limita suntem colege de odisee ptr ca si eu sunt insarcinata dar la mine este doar inceputul 4+. Pupici la fete. ![]() Karina - mami de buburuza Bia |
Oauuuuuuuuu!!!! Felicitari
Fetelor, v-ati pus pe treaba
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin AAAooollleeeoooo, acum am terminat de citit cap 80 si-am trecut la 81...si ce vad ?????????? Ce s-au incins spiritele din nimic![]() Mai mamici Gigelica,Provista, Kea,Pisigri ce-ati patit?????? Cum vine asta ca "va luati jucariile si plecati"???? Pe bune , eu n-am inteles de ce???![]() Sper ca pana ajung la zi cu cititul sa fiti active pe forum toate 4 ca altfel va trimit PM si sa va tineti!!!!!CE DRAK...NU SUNTEM COPII!!!!! SUNTEM FEMEI CU CAPUL PE UMERI, INTR-O LUME VIRTUALA!!! fericita de Maya Andreea Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |

cu motoras