Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*
Raspunsuri - Pagina 17
provista spune:
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/rotarix/063906ro1.pdf
eu asta am gasit pe net
si asta am mai gasit
http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-rotarix-rotavirus-per-os-gsk-I39479.pdf
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
pe prospectul pe care il am eu acum in mana si peste tot scrie pana la varsta de 24 de saptamani se face rotarixul vaccin impotriva rotavirusului viu
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
acum tu procedezi cum crezi tu ca e bine ptr copilul tau si cum zice medicul
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Simona, eu la laptele cumparat, pasteurizat ii zic lapte de punga sau lapte de cutie, pt mine laptele de vaca e ala cumparat de la tarani. Pt care nu bag mana in foc cat de curat e. Nici eu nu as consuma lapte de la tarani nefiert sau nu as prepara din el branza sau iaurt din ala fara sa il fierb. Nu stiu ce zici de Hipp. Eu le iau pe categorii de varsta. |
mi-a adus aminte ca eu am vazut emisiunea pe la romantica parca acum ceva vreme prin primavara, au aratat cum se face cele 3 retete de branzica, la reteta 2 au pus lapte praf nefiert
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
saby spune:
Ayla, eu stiu ca tot medicul ginecolog poate sa-ti spuna in ce fel a fost afectata calitatea spermei in urama consumului unor medicamente, spun asta pt. ca pe noi medicul meu ginecolog ne-a intrebat pe amandoi cand am ramas eu gravi despre ce pastile am luat amnadoi, inclusiv daca fumam amandoi.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
lysbeth spune:
Branzica calcica din lapte de vaca 3,5 % pasteurizat se face asa:
la 100 ml de lapte o pastiluta si un sfert de calciu lactic
La 400 de ml intra 5 pastilute.
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
bebe_shtrumf spune:
Hola muchachas!
hai k e cald sper sa ne mai aerisim puisorii, ca destul i-am infoflit zilele astea.
Am descoperit cerealele de la HUmana , cele cu 7 cereale incluse, se prepara cu apa, au ele lapte, n-a mai deranjat gargaritza noaptea, a dormit frumos.

voi ce combinatii mai faceti seara?
ca de ex la fructe dc nu bag banana tot nu vrea, marul e KK, pardon expresie, o fi semanand cu mama ei, adika JE 
beau ceai si mananc mere numai cand sunt blana la pat, racita cobza si fara vlaga.
in fine.
maine ne vine premergatorul
ca m-a capaita nu mai pot face nimik, si in scaun de masa n-o pot tine la nesfarsit.
deja are locuri preferate, oglinda hol se pupa. minnie dansand, papusa care canta, elefantika ca e cat ea...

Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
Monnvas spune:
ZAIZAK cred ca e cam tarziu pt Rotarix. Noi am facut la 3 si la 5 luni. Si am inteles ca dupa 6 luni e cam ineficient.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
GIA branzica ne-calcica: 500 ml de lapte, cand da in clocot se pune un pahar de iaurt de 150g. Iei de pe foc, amesteci si strecori. Iese buna-buna, ca fac si pentru noi astia marii. Lapte pediatra mi-a zis de 1,5%, dar am facut si din ala de 3,5%.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Decretam incetarea virozei 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!