Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Karina, barza sa aiba un zbor usor si sa aduca un bebe sanantos dupa placul inimii parintilor. 
Da' vad ca nu glumiti cu fratiorii!
Mariana, tu chiar ai citit toate capitolele din urma??? Ei, se vede ca INCA ai bebe mic, care probabil doarme mai tot timpul. Doamne, ce vremuri...parca mi-e dor. Mai ales dupa ce am vazut poza Luanei cu bodyul ei![]()
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
cativ13 spune:
Mai fetelor, unde sunteti? ati profitat de vremea frumoasa si sunteti in parc cu toatele?cand va intoarceti sa-mi spuneti care sunt cerealele care se fac cu lapte de mami si sa nu contina guma caruba sau alte denumiri ciudate.va pupmami de Silvia Ioana
simina_kin spune:
Fata mea suge la san acum

..doamneee ce senzatie minunata
....si-am pus-o la san tot la sfatul Aylei 

, ca altfel eu stateam cu bibe de frica ca-i prea mica si n-are forta
, da uite ca are forta
...doamne ce ma ciupeste
fericita de
Maya Andreea
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Karina26 Ma bucur ptr progresele lui Alex iara tie Ayla felicitari ptr minunea din burtica. ![]() Se pare ca la limita suntem colege de odisee ptr ca si eu sunt insarcinata dar la mine este doar inceputul 4+. |
Wow!
Super! Fac si eu cum au facut fetele cand le-am zis! Ma bucur, yeah, ma bucur ca suntem impreuna. Sarcina usoara si tie!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
simonapro spune:
Buna seara!
Va spuneam acum vreo 2 zile ca am probleme cu Lucian, ca are febra si se simtea rau si am crezut eu ca e de la dinti, cand azi am constatat ca are pe corp bubite rozalii, se pare ca are pojarel(rubeola) si Sebi tot la varsta asta l-a facut si atunci am fost internata in spital cu el ca nu depistau de la ce este febra si normal ca i-au administrat si antibiotic, am avut noroc ca nu s-a intamplat nimic si a trecut repede. Maine mergem la doctor sa vedem ce ne zice concret.
Felicitari fetelor
!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si Sebastian(05.08.2003)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Mariana, tu chiar ai citit toate capitolele din urma??? Ei, se vede ca INCA ai bebe mic, care probabil doarme mai tot timpul. Doamne, ce vremuri...parca mi-e dor. Mai ales dupa ce am vazut poza Luanei cu bodyul ei |
Flori, body de-ala asa mic nu ati avut voi. Il pusesem pt Simina, dupa ce a facut Luana curat in dulap
, ca sa vada/vedeti ce mici am fost si noi. E body pt copilasi de 38 cm.
Il tin amintire, ca nici pt papusa lui Clau nu-i bun, oricum...e prea mare papusa.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Iar apoi ii voi multumi Lui Dumnezeu pentru tine si nu-i voi cere nimic altceva, decat o alta zi
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fata mea suge la san acum ![]() ![]() ![]() ..doamneee ce senzatie minunata![]() ....si-am pus-o la san tot la sfatul Aylei ![]() ![]() ![]() , ca altfel eu stateam cu bibe de frica ca-i prea mica si n-are forta , da uite ca are forta ...doamne ce ma ciupeste![]() fericita de Maya AndreeaMaya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Bravo Maya!
Simina
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/sugarul-prematur-reguli-de-ingrijire.html
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/sugarul-prematuringrijire-speciala.html
Si mai gasesti pe prima pagina de pe blog. Daca ai timp de "studiu".
Viata merge inainte...
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fata mea suge la san acum ![]() ![]() ![]() ..doamneee ce senzatie minunata![]() ....si-am pus-o la san tot la sfatul Aylei ![]() ![]() ![]() , ca altfel eu stateam cu bibe de frica ca-i prea mica si n-are forta , da uite ca are forta ...doamne ce ma ciupeste![]() fericita de Maya Andreea Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |

sa vezi ce bine va fi cand va avea dintisori

mami de Silvia Ioana
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 eu m-am resemnat cu 100 ml lapte dimineata la 7 luata direct din patuc prin somn; daca se trezeste ma rog sa inghita macar 50ml dar tare ma bucur cand citesc de alti bebelusi mancaciosi, am macar la ce sa sper si eu |
Of, Gianina! Si mancand asa cat a reusit sa "agoniseasca" puiul tau? Ca Adela mea mananca mult mai bine si totusi ia tare incet in greutate. Incepusem sa cred ca al nostru cantar nu stie sa arate "6", ca abia acum , la 6luni jumate a binevoit sa arate si el 6,2kg.

E drept ca e si tare agitata, nu doarme ziua aproape deloc... acum se foieste pe langa mine, i-am dat ei mousele ala cu luminitze de-i placea ieri, dar acum se intinde la asta pe care l-am luat eu, kiar daca e mai anost.
Acum trage de zor de cablul de retea si striga: mamamamamamamamama.
Abia astept sa vina sysadmin (adik tati 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )