Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia
...de bagat in seama nu pot decat sa-i vorbesc..nu am voie cu manussa pe burtica ...

vin si io' sa intreb , da di ce???di ce nu e voie cu mana pe burtica??ca eu asa stau nonstop, mai ales cand o simt ca misca..si la contractii tot cu mana pe burtica sunt...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

vin si io' sa intreb , da di ce???di ce nu e voie cu mana pe burtica??ca eu asa stau nonstop, mai ales cand o simt ca misca..si la contractii tot cu mana pe burtica sunt...

cica mangaiatul burticii da contractiiEu inca refuz sa cred asta....

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, pt maine scoatem agitatele pt Marijan!
Este programata la control, dar mai mult ca sigur o baga la taiere, caci asa face nea tanase, stie si ea...dar nu are curaj sa zica

Asa ca:
Mult curaj, nastere usoara, bebe sanatoasa si norocoasa si recuperare rapida!

Go Marijan!

34+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Sa ma bag sa fac capitol nou oare? 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Da, laurairina ii stie, si e un fel de printesa a casei acolo...ca am mai lasat-o la "bunici" cand am mai fost plecati in concedii prin locuri pe unde nu o puteam lua cu noi...

Andre ma bucur pentru vestile bune primite de la medic...ai o fata model...daca ai curaj fa capitol nou...ca numai asa inveti...incercand!

Floricik eu nu am fost la medic, numai joi merg la medicul de familie...si martea viitoare la ginecolog...ca abia in 25 mi se intoarce din concediu

Lavi, 37+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 3 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablagaAndre ma bucur pentru vestile bune primite de la medic...ai o fata model...daca ai curaj fa capitol nou...ca numai asa inveti...incercand!
Multumesc frumos Hai ca ma bag la capitol nou, sa vad ce reusesc. Putintica rabdare ca e prima data. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre , spor la capitol nou!!!

Marijan, bafta maine la consult, si sa fie bine, indiferent de ce decizie se ia!!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Fetele care luati,sau ati luat, GYNIPRAL...care e tb cu el? Cum va simtiti de la el? si pt ce v-a fost voua recomandat? la mine bb e cam angajat:) si mi-a dat gynipral la 8 ore. am vb cu dr si cik nu mai e periculos sa nasc acum, oricand s-ar intampla:) astept pareripupici 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

exact...tocmai asta e motivul pt care mi-a spus sa nu.....probabil, o explicatie ar fi ca..la varsta asta....simtind foarte bine mana noastra..reactioneaza la stimul..si..poate foarte usor sadeclanseze alte alea....

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

cica mangaiatul burticii da contractiiEu inca refuz sa cred asta....

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput