Buna fetelor. Ia sa vedem daca reusesc si eu sa intru cu mesajul acesta. Am mai incercat acu multa vreme (aveam vreo 6 saptamani pe atunci) si n-am reusit sa postez asa ca am lasat-o balta. Va tot citesc si ma bucur sa vad ce relatii faine ati stabilit, cum va sustineti si va sfatuiti intre voi. Noi avem acum 30 de saptamani si incet-incet ne pregatim ptr. ziua (sau noaptea
) cea mare. Fiind la primul bebelus, citesc de zor, ma documentez si incerc sa-mi fac o idee cam ce inseamna nasterea si tot ce urmeaza dupa. Ma bucur ca v-ma gasit si daca reusesc sa postez de data asta voi incerca sa tin pasul cu voi pe viitor. :)
Felicitari, Betty! Sa-ti traiasca noul membru al familiei! Sa fiti sanatosi cu totii! 
Sunt cu 2 capitole in urma la citit. Nu stiu cand voi reusi sa recuperez, dar am intrat sa va zic ca suntem ok, sa nu credeti ca s-a intamplat ceva. Ieri am avut musafiri iar si am fost ocupati toata ziua, dar de acum (si pana nasc) zic eu ca se mai linistesc lucrurile. Trebuie sa ma si odihnesc...
Va
!
Laura
36+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)