Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!
Raspunsuri - Pagina 19
ionelamaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Mda, minim 6 saptamani... ![]() ![]() ![]() monis cu poze sapt 37 + |
Monisule, am auzit "lumi" care nu au asteptat chiar 6 sapt... acum... eu sigur dau in paranoia si astept.... dar... cel mai probabil tati de Mihnea nu va putea sta 6 sapt in tara dupa nastere... deci la mine va fi timp berechet... asa... cam pana in aprilie

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Deci prin februarie martie voi arata si voi reactiona cam asa:

![]()

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
laura, eu nu ma pronunt
..poa' sa fie cu cine vrea ea acolo...numa' sa vina inapoi la timp....si, evident, noi sa o mau apucam....
acu'..am alta-n creieri....imi povestea o fosta gravidussa, ca inainte sa nasca, bebe al ei devenise agitat.....de unde, mai demult, la ora asta al meu, dormea dus...acum am senzatia ca misculeaza de zor...sper sa fie doar ipohondria....ca nu vreau sa devin plangacioasa non-stop...
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia laura, eu nu ma pronunt acu'..am alta-n creieri....imi povestea o fosta gravidussa, ca inainte sa nasca, bebe al ei devenise agitat.....de unde, mai demult, la ora asta al meu, dormea dus...acum am senzatia ca misculeaza de zor...sper sa fie doar ipohondria....ca nu vreau sa devin plangacioasa non-stop... krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Dar Rares are ceas in burtica lu' mami?
Eu cred ca de la contracii devin agitati... dar poate ai papat o bombonica... poate s-a plictisit de cordon si vrea si alta jucarie.... poate a descoperit un joc nou... sau vrea sa te enerveze sa-l bagi in seama.... ei... ce zici... sunt buna la scenarii???
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Monica9 spune:
Betty felicitari! Sa va traiasca bebele, sa fie mancacios si fara colici!
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
33+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui kreliaacu'..am alta-n creieri....imi povestea o fosta gravidussa, ca inainte sa nasca, bebe al ei devenise agitat.....de unde, mai demult, la ora asta al meu, dormea dus...acum am senzatia ca misculeaza de zor...sper sa fie doar ipohondria....ca nu vreau sa devin plangacioasa non-stop...[/font=Comic Sans MS][/purple] |
Ionela Deci bati si tu anul la nefolosire. Booonnn, recuperam? Eu una intentionez sa ii duc la tati muuuuuuuuuuuulte vitamine
33+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Ionela Deci bati si tu anul la nefolosire. Booonnn, recuperam? Eu una intentionez sa ii duc la tati muuuuuuuuuuuulte vitamine |
si ce e buuun in asta
. Vai de capul lui tati de Mihnea cand scap
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui monis5 Vai, vai ce tropaiala de hormoni aud monis cu poze sapt 37 + |
SE VEDE???
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
ionela, nu cred ca are vreun ceas in burtica
...spuneam si eu, comparand cu alte zile, cand dansa mai mult dimineata si seara...nu pe la ora asta...dulce n-am mai papat de ceva zile...de bagat in seama nu pot decat sa-i vorbesc..nu am voie cu manussa pe burtica
...
cuscri', sper sa fie doar ipohondria si sa fie doar o dovada ca e un dansator innascut ![]()
hai ca incet incet amr 10
....
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai