Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Si va dati seama ca va mai ramane nefolosita o vreme...

Mda, minim 6 saptamani...

monis cu poze
sapt 37 +

Monisule, am auzit "lumi" care nu au asteptat chiar 6 sapt... acum... eu sigur dau in paranoia si astept.... dar... cel mai probabil tati de Mihnea nu va putea sta 6 sapt in tara dupa nastere... deci la mine va fi timp berechet... asa... cam pana in aprilie

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Deci prin februarie martie voi arata si voi reactiona cam asa:

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura, eu nu ma pronunt ..poa' sa fie cu cine vrea ea acolo...numa' sa vina inapoi la timp....si, evident, noi sa o mau apucam....

acu'..am alta-n creieri....imi povestea o fosta gravidussa, ca inainte sa nasca, bebe al ei devenise agitat.....de unde, mai demult, la ora asta al meu, dormea dus...acum am senzatia ca misculeaza de zor...sper sa fie doar ipohondria....ca nu vreau sa devin plangacioasa non-stop...

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

laura, eu nu ma pronunt ..poa' sa fie cu cine vrea ea acolo...numa' sa vina inapoi la timp....si, evident, noi sa o mau apucam....

acu'..am alta-n creieri....imi povestea o fosta gravidussa, ca inainte sa nasca, bebe al ei devenise agitat.....de unde, mai demult, la ora asta al meu, dormea dus...acum am senzatia ca misculeaza de zor...sper sa fie doar ipohondria....ca nu vreau sa devin plangacioasa non-stop...

Dar Rares are ceas in burtica lu' mami?
Eu cred ca de la contracii devin agitati... dar poate ai papat o bombonica... poate s-a plictisit de cordon si vrea si alta jucarie.... poate a descoperit un joc nou... sau vrea sa te enerveze sa-l bagi in seama.... ei... ce zici... sunt buna la scenarii???

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Betty felicitari! Sa va traiasca bebele, sa fie mancacios si fara colici!

Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si 33+
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui kreliaacu'..am alta-n creieri....imi povestea o fosta gravidussa, ca inainte sa nasca, bebe al ei devenise agitat.....de unde, mai demult, la ora asta al meu, dormea dus...acum am senzatia ca misculeaza de zor...sper sa fie doar ipohondria....ca nu vreau sa devin plangacioasa non-stop...[/font=Comic Sans MS][/purple]
Am intrebat si despre asta azi, pentru ca mi se parea ca loveste mai firav Chiara a mea decat inainte. Si a zis ca nu conteaza intensitatea cu care se misca, ci sa o faca, cu cat mai agitata, cu atat mai bine. E ipohondria sigur. Ionela Deci bati si tu anul la nefolosire. Booonnn, recuperam? Eu una intentionez sa ii duc la tati muuuuuuuuuuuulte vitamine 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Ionela Deci bati si tu anul la nefolosire. Booonnn, recuperam? Eu una intentionez sa ii duc la tati muuuuuuuuuuuulte vitamine

si ce e buuun in asta. Vai de capul lui tati de Mihnea cand scap

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Vai, vai ce tropaiala de hormoni aud

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Vai, vai ce tropaiala de hormoni aud

monis cu poze
sapt 37 +
+

SE VEDE???

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, nu cred ca are vreun ceas in burtica ...spuneam si eu, comparand cu alte zile, cand dansa mai mult dimineata si seara...nu pe la ora asta...dulce n-am mai papat de ceva zile...de bagat in seama nu pot decat sa-i vorbesc..nu am voie cu manussa pe burtica ...
cuscri', sper sa fie doar ipohondria si sa fie doar o dovada ca e un dansator innascut

hai ca incet incet amr 10 ....

Mergi la inceput