Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina. Krelia.. aveti grija ce speculati voi acolo... poate raman medicii intr-un concediu prelungit
Doamne fereste!!

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Sau ramane pt. joi?

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Rony - cezariana 22 oct

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna ziua din nou la toate fetele. M-am intors de la control cu vesti bune. Piscotzica are 1880, nici vorba sa fie prea mica, este foarte lunga, angajata (cu carte de munca), lichid suficient, placenta tot joasa, dar permite o nastere naturala, medic care era azi in toane bune si mi-a explicat masuratorile, cum si de ce suntem in limita normalului, semne de nastere nu prezentam. I-am spus ca nu pot manca si mi-a dat Elevit, desi pana acum eram impotriva, antitenos no way ("spune-i medicului de familie ca nu nasti in camp"), analizele trebuie facute doar cele uzuale. I-am spus ca ma doare pasa si a ras, a zis ca de la nefolosire doare. I-am mai spus ca nu stiu cum sa-i multumesc, avand in vedere ca bani nu ia de la mine, iar la nastere refuz eu sa dau pentru ca nu pot da mita unui prefect si ca problema asta ma roade, a zis ca vrea doar o noapte cu mine. I-am zis ca in cazul asta sa aiba grija la goblen si negociem. Cam atat. Ma bucur ca doctorita de dinainte a gresit si ca suntem in grafic. Va pup pe toate.

33+ Chiara Ada

Sunt minunate vestile draga Andre!!! Bravo! Ma bucur mult ca te-ai linistit A...daca iese broderia faina ai sa te tii de cuvant in legatura cu negocierile?

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonetteSunt minunate vestile draga Andre!!! Bravo! Ma bucur mult ca te-ai linistit A...daca iese broderia faina ai sa te tii de cuvant in legatura cu negocierile?
Multumesc Simo Evident ca nu ma tin de cuvant 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pai vezi cum esti??

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Felicitari fetelor cu vesti bune de la medic!
Abia astept sa se faca dimineata sa merg si eu.
Andrecluj si pe mine ma doare pasa oare chiar asa o fi? durerea sa vina de la nefolosire? ca e drept ca e cam nefolosita de vreo 2 luni bune..... O sa intreb si eu maine medicul sa vad ce zice, eu mi-o simt iritata, cu orice sapun intim incerc sa ma spal se inroseste si se irita data trecuta mi-a zis medicul sa ma spal numai cu apa cu bicarbonat si sa o mai dau cu Canesten unguent.... Oi vedea maine ce mai zice sa fac cu dansa...
Am intrat in panica azi, ca n-am cu ce sa ma imbrac maine , am rascolit tot dulapul sotului, si am gasit intr-un final o bluza cu fermoar, din polar, care se inchide confortabil peste burtica, o sa iau o bluza mai groasa pe dedesubt ca sa pot iesi in lume cu burtica protejata...
Azi n-am prea avut pofta de mancare, am lenevit mai mult, ma duc sa si revin.....

35+ cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutzaAndrecluj si pe mine ma doare pasa oare chiar asa o fi? durerea sa vina de la nefolosire? ca e drept ca e cam nefolosita de vreo 2 luni bune..... O sa intreb si eu maine medicul sa vad ce zice, eu mi-o simt iritata, cu orice sapun intim incerc sa ma spal se inroseste si se irita data trecuta mi-a zis medicul sa ma spal numai cu apa cu bicarbonat si sa o mai dau cu Canesten unguent.... Oi vedea maine ce mai zice sa fac cu dansa...
Nu cred ca de la nefolosire doare, era doar o gluma aiurea. Am citit la mai multe fete ca doare, se irita, se "rupe", dar nu as putea sa spun de ce. Oricum, atata vreme cat medicul nu se agita, cred ca putem doar strange din dinti pana cand le refolosim. Simo Asa e femeia, nu? Mai dam cate o speranta acolo, si apoi pentru o broderie buna cum sa nu promitem o negociere? 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Nu cred ca de la nefolosire doare, era doar o gluma aiurea. Am citit la mai multe fete ca doare, se irita, se "rupe", dar nu as putea sa spun de ce. Oricum, atata vreme cat medicul nu se agita, cred ca putem doar strange din dinti pana cand le refolosim.

Ba sa stii ca mie dr mi-a spus ca (cel putin despre controlul pe masa) ca doare fix din cauza de nefolosire . Asta cand nu exista si alte cauze asociate...
Ma gandesc ca mai stau max o saptamana - daca mai prind desigur - si incerc s-o folosesc din nou. Sa vedem la ce e buna, ca am cam uitat

Am primit mesaj de la Avalon - cica tot 3 in 1 si fac bine cu totii

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui s_alinutza

Felicitari fetelor cu vesti bune de la medic!
Abia astept sa se faca dimineata sa merg si eu.
Andrecluj si pe mine ma doare pasa oare chiar asa o fi? durerea sa vina de la nefolosire? ca e drept ca e cam nefolosita de vreo 2 luni bune..... O sa intreb si eu maine medicul sa vad ce zice, eu mi-o simt iritata, cu orice sapun intim incerc sa ma spal se inroseste si se irita data trecuta mi-a zis medicul sa ma spal numai cu apa cu bicarbonat si sa o mai dau cu Canesten unguent.... Oi vedea maine ce mai zice sa fac cu dansa...
Am intrat in panica azi, ca n-am cu ce sa ma imbrac maine , am rascolit tot dulapul sotului, si am gasit intr-un final o bluza cu fermoar, din polar, care se inchide confortabil peste burtica, o sa iau o bluza mai groasa pe dedesubt ca sa pot iesi in lume cu burtica protejata...
Azi n-am prea avut pofta de mancare, am lenevit mai mult, ma duc sa si revin.....

35+ cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Si va dati seama ca va mai ramane nefolosita o vreme...

Cat despre iritatie... sper ca ai urmat sfatul medicului si nu ai mai folosit sapun... indiferent cat e de bland.

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Si va dati seama ca va mai ramane nefolosita o vreme...

Mda, minim 6 saptamani...

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput