Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!
Raspunsuri - Pagina 17
floricik spune:
Bravo Ralucutzu
Numai vesti bune. Pupam baiatu'.
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Andrecluj spune:
Lili Multumesc frumos Raluci Felicitari Roxyaly Te astept out din club, da-ne de veste ca tare bine e afara aici, da? 
33+
Chiara Ada
roxyaly spune:
Raluci te pup si felicitari pentru vestile bune.
eu azi am experimentat niste contractii nedureroase .of ce m-am saturat de ele.
revin cu vesti
34+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI
krelia spune:
pai atat tine conferinta...a mea mai ramane 2 zile sa vada si ea o particica din Berlin...nah...ce poti sa-i zici omului??
pe 27 ma duc sa fac testul ala....sper sa nu-mi cauzeze in vreun fel efortul asta.....si pana atunci, plus inca 4 zile...purtam morcovu' cu cinste...
nah, ca tot vorbeam de teorii...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Aaa, la conferinta sta doar de vineri pana marti, deci strangem genunchii impreuna. ![]() 33+ Chiara Ada |
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
krelia spune:
raluci, bravo fititz!
numai vesti din astea sa aduci....si din cand in cand, cate o berica ![]()
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Flavours spune:
Betty, felicitari! 
astept cu nerabdare sa iti mai vii in fire si sa dai detalii despre nastere si spital. e bine ca bebe papa deja... sper sa am si eu norocul asta.
in rest, eu credeam ca azi am programare la doctor... dar am joi... m-am naucit de tot. in ultima vreme dorm ca un porcusor
... azi m-am trezit la 1... nu stiu daca e normal, dar ma simt bine.
felicitari si celorlate fete pt vestile bune de la doctor! ![]()
36 sapt 

laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]pai atat tine conferinta...a mea mai ramane 2 zile sa vada si ea o particica din Berlin...nah...ce poti sa-i zici omului?? |
Auzi..Krelia, doctorita ta o fi cuplata cu doctorul meu??ca si a meu tot pe 29 se intoarce, deci sa inteleg ca vor face plimbarea impreuna dupa conferinta???

Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
magdaz_ina spune:
Fetelor, pt. cine trebuie sa scoatem agitatele miercuri? Ca am uitat cine zicea la capitolul trecut si nu cumva sa patim ca la Betty.
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006