Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!
Raspunsuri - Pagina 16
monis5 spune:
Hehe, ce zi dragutza... incep sa vina Vestile bune... mai vrem ![]()
Andre - tb sa-i spui lu' nea "perfect" ca daca inutila doare de lipsa de antenament, in cazul asta tb sa faci antrenamente inainte sa iti amintesti ce si cum... si abia dupa aia noapte cu tine 

.
Ai vazut ca numai ganduri aiurea ai avut? 
monis
cu poze
sapt 37 +
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Andre ma bucur pt vestile bune. ce sa mai fata ta e fotomodel. Asa e el mai sugubat ? |
Multumesc frumos, si eu ma declar foarte multumita, mi-a fost foarte frica de data asta. Sugubat e putin spus, chiar ma gandeam ca notez undeva toate perlele lui din sarcina. Nici macar un sfert din cate spune nu scriu ca mi-e jena, dar e pontos si azi era din cale afara de vesel.
33+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monis5 Hehe, ce zi dragutza... incep sa vina Vestile bune... mai vrem ![]() ![]() .Ai vazut ca numai ganduri aiurea ai avut? ![]() |

33+
Chiara Ada
krelia spune:
Cuscrelu', ce zi frumoasa!
bravo, ai vazut ca ipohondriile nu fac bine la ten?![]()
...zice ipohondreasca sefa 
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
laurairina13 spune:
Andre, bine ca te-ai mai linistit, si ai vazut ca ti-ai facut iar ganduri negre de aiurea??? Data viitoare te batem toate daca mai pui boticu la orice alt doctor
Cat despre nenea doctoru, sper ca glumea cand a zis de plata in natura...
Lavinia, macar catelusa ta ii stie pe ai tai? sa nu planga prea tare dupa voi..saracuta..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui krelia Cuscrelu', ce zi frumoasa! bravo, ai vazut ca ipohondriile nu fac bine la ten?![]() |

33+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Andre, bine ca te-ai mai linistit, si ai vazut ca ti-ai facut iar ganduri negre de aiurea??? Data viitoare te batem toate daca mai pui boticu la orice alt doctor ![]() |

Data viitoare primesc bataia de la voi, pe cuvant daca nu, o primesc si o accept, ca o merit.
33+
Chiara Ada
roxyaly spune:
Andre ma bucur din sufet ca bebelina in grafic.No acum gata cu grijile pe care ti le faceai.ai iesit din gasca.azi merg si eu la doctor si sper sa fim si noi ok.
34+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI
raluci_b spune:
gata filmul, bebeloi este ff bine si colul si lichidul totul este asa cum trebuie. bebe are aprox 2400 gr, are cordonul de 2 ori in jurul gatului (nu-i bai) se poate desfasura sau nu, doctorul zice sa nu ne facem griji, si este deja intors
col 32 mm inchis, placenta grad 1
mai mergem peste 2-3 sapt, joi mergem pt streptococ
pup u all 
34+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI