Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Hehe, ce zi dragutza... incep sa vina Vestile bune... mai vrem

Andre - tb sa-i spui lu' nea "perfect" ca daca inutila doare de lipsa de antenament, in cazul asta tb sa faci antrenamente inainte sa iti amintesti ce si cum... si abia dupa aia noapte cu tine .

Ai vazut ca numai ganduri aiurea ai avut?

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Andre ma bucur pt vestile bune. ce sa mai fata ta e fotomodel.E f tare dr tau. Asa e el mai sugubat ?
Multumesc frumos, si eu ma declar foarte multumita, mi-a fost foarte frica de data asta. Sugubat e putin spus, chiar ma gandeam ca notez undeva toate perlele lui din sarcina. Nici macar un sfert din cate spune nu scriu ca mi-e jena, dar e pontos si azi era din cale afara de vesel. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Hehe, ce zi dragutza... incep sa vina Vestile bune... mai vrem Andre - tb sa-i spui lu' nea "perfect" ca daca inutila doare de lipsa de antenament, in cazul asta tb sa faci antrenamente inainte sa iti amintesti ce si cum... si abia dupa aia noapte cu tine .Ai vazut ca numai ganduri aiurea ai avut?
Vrei sa-i dau idei? Ca asta nu stie multe. I-am spus doar sa ma coase in asa fel incat sa consumam noaptea aia inainte de a pleca eu la tati, ca tare ma grabesc inapoi acasa la noi. Da, am avut ganduri aiurea si no ... asta e, acum m-am linistit. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Cuscrelu', ce zi frumoasa!
bravo, ai vazut ca ipohondriile nu fac bine la ten?

...zice ipohondreasca sefa

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Andre, bine ca te-ai mai linistit, si ai vazut ca ti-ai facut iar ganduri negre de aiurea??? Data viitoare te batem toate daca mai pui boticu la orice alt doctor Cat despre nenea doctoru, sper ca glumea cand a zis de plata in natura...

Lavinia, macar catelusa ta ii stie pe ai tai? sa nu planga prea tare dupa voi..saracuta..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia
Cuscrelu', ce zi frumoasa!bravo, ai vazut ca ipohondriile nu fac bine la ten?...zice ipohondreasca sefa
Tu cuscro, teoria o cunoastem, dar cum s-o aplicam? Sigur ca nu face bine, da' cand ti se zice una alta, te sperii. Ma consolez cu gandul ca medicul meu sustine ca la al doilea copil nu va mai fi asa. I s-a plans mama de cum ma comport, ca sunt fricoasa, ca nush ce, si el i-a zis "doamna, nu e singura, toate fac asa, le este frica pentru ca nu stiu ce le asteapta". (el care din isterica nu ma scotea pana acum). I-am spus ca nu ma bag la inca un copil, noooo waaaayyyy, si a zis doar "bine, vorbim la 6 luni - un an dupa ce il nasti pe asta". Aaa, la conferinta sta doar de vineri pana marti, deci strangem genunchii impreuna. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Andre, bine ca te-ai mai linistit, si ai vazut ca ti-ai facut iar ganduri negre de aiurea??? Data viitoare te batem toate daca mai pui boticu la orice alt doctor Cat despre nenea doctoru, sper ca glumea cand a zis de plata in natura...
Nu, nu, eu am glumit cand i-am spus ca negociem. Data viitoare primesc bataia de la voi, pe cuvant daca nu, o primesc si o accept, ca o merit. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Andre ma bucur din sufet ca bebelina in grafic.No acum gata cu grijile pe care ti le faceai.ai iesit din gasca.azi merg si eu la doctor si sper sa fim si noi ok.

34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

gata filmul, bebeloi este ff bine si colul si lichidul totul este asa cum trebuie. bebe are aprox 2400 gr, are cordonul de 2 ori in jurul gatului (nu-i bai) se poate desfasura sau nu, doctorul zice sa nu ne facem griji, si este deja intors

col 32 mm inchis, placenta grad 1

mai mergem peste 2-3 sapt, joi mergem pt streptococ

pup u all

34+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

andre, raluci, felicitari pentru vestile bune

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput