Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

foarte tare, habar n-aveam ca palaria ti-o cumperi din alta parte....misto si treaba cu receiverele....ce sa mai.....vb ta, Romania...

eu am patit-o si cu digimobil...figuram ca am primit de-acu' vreo 6 luni un tel. din ala de la ei...culmea, ca am si semnat pt el...si mai era si activ ..si cand in sfarsit am ajuns in posesia lui....acum e inactiv

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreai

Nu au receivere. Ca palaria oricum te pun sa ti-o cumperi de altundeva, ca ei nu mai au de mult. Dar receivere si carduri nu poti cumpara decat de la ei. Am mai si avut pretentia sa fie receiver pt 2 televizoare. Ha, ha, ha ... "Oh, din astea n-am mai avut de multa vreme, nu stim cand o sa mai primim"!!! Iar eu naiva intreb, in cazul asta, pana primiti, nu puteti sa ne dati 2 receivere pentru 1 televizor. "acum nu avem nici din alea, dar cand vom primi se poate doar ca va trebui sa platiti 2 abonamente"

Ca doar traim in Romania ... si asta ne ocupa tot timpul, vorba cuiva

scuze pt mesajul off topic, dar m-am mai descarcat si eu putin

Maria 32+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

mesaj 1000

se intampla ceva ciudat cu mesajele. Numai la mine? sau si la voi... arata ciudat... parca s-ar suprapune

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

La mine apar ok mesajele,nu se suprapune nimic,asta pe mozilla.
In schimb se incarca foarte greu paginile

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

mesaj 1000

se intampla ceva ciudat cu mesajele. Numai la mine? sau si la voi... arata ciudat... parca s-ar suprapune

aniversarea nuntii
POZE

La mine apar ok mesajele,nu se suprapune nimic,asta pe mozilla.
In schimb se incarca foarte greu paginile

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

si eu tot mozilla, dar numai unele se suprapun... o fi o grseala a cuiva... sa o eroare de incarcare

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

zooooozeeee.....ce surprais!
ce faci, nu mai stiu nimic de tine....vai...ce mi-ai facut ..cum ai dat de mine?

fetili, scuze..faceti cunostiinta cu o amica mai veche de-a mea...de la miresici ...de care nu mai stiam nimic de-un car de ani...hihihiih

da, zoze, ma pregatesc de marea intalnire..ce sa fac ...si numar amr-urile..pe care ma rog sa le mai apuc...fusai si je la un shu-shu mic..si iar am agitat cupkilu'..de m-a lovit fix pe mijlocu' lu' madam

poatee ne auzim si pe alte cai virtuale

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Duamna!
Ce faci-te pregatesti de marea intalnire?! Am intrat sa te si sa te incurajez-nastere usoara,usoara!! Sa nu carecumva sa stai mult in fundic,da,ca je asa am ajutat la nasterea grabita!?! Multi pupici si..stii ca-mi esti restanta cu-macar o poza-de la nunta(si lui Sun i-am strigat)Nu te uuiit!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:

si eu tot mozilla, dar numai unele se suprapun... o fi o grseala a cuiva... sa o eroare de incarcare

aniversarea nuntii
POZE

Si eu tot mozilla folosesc si am observat de curand niste esaje suprapuse dar n-am fost atenta sa retin detalii de la mesajele surapuse...

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Sthephy aseara am inchis calculatorul cu gandul ca ma ia somnul.Maaare greseala...cred ca pe la 3 jumate am adormit. La 3 stateam pe intuneric si imi ascultam fata cu stetoscopul.
Ramonika si la mine bebe e cu capul in sus. Cel putin asa era in sapt 30...luni o sa aflu ce si cum. De sughitat o simt in zona buricului. Un pic mai jos de buric.
Lavinia ce frumos ca te-ai plimbat. Sa stapaniti sanatosi noile achizitii...toti 3.

33+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Sthephy aseara am inchis calculatorul cu gandul ca ma ia somnul.Maaare greseala...cred ca pe la 3 jumate am adormit. La 3 stateam pe intuneric si imi ascultam fata cu stetoscopul.
Ramonika si la mine bebe e cu capul in sus. Cel putin asa era in sapt 30...luni o sa aflu ce si cum. De sughitat o simt in zona buricului. Un pic mai jos de buric.
Lavinia ce frumos ca te-ai plimbat. Sa stapaniti sanatosi noile achizitii...toti 3.

33+

floricik...multzam fain
shtephy...se pare ca saptamana asta o sa fiu cam plimbareata...ca vineri o sa mergem la Bicaz la parintii mei...sa duc catelusha ca, daca vine bebele si o sa trebuiasca sa stam in spital...nu stiu cine va mai avea timp si de ea....asa ca o sa stea ceva timp in vizita la buni...la munteoricum cred ca o sa sufar de mor dupa ea....soacra-mea a zis ca ea nu tine cainele in casa, numai in curte...si cum Piti a mea e domnisoara crescuta la pension, nu risc sa o fac caine de curte....

kreliutzasi pe tine si pe Rareshu mic....

Lavi, 37+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 3 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

pup si eu pe amandoi, dragutza mea!
ai grija cu plimbarica aia, da?

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

kreliutzasi pe tine si pe Rareshu mic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna ziua din nou la toate fetele. M-am intors de la control cu vesti bune. Piscotzica are 1880, nici vorba sa fie prea mica, este foarte lunga, angajata (cu carte de munca), lichid suficient, placenta tot joasa, dar permite o nastere naturala, medic care era azi in toane bune si mi-a explicat masuratorile, cum si de ce suntem in limita normalului, semne de nastere nu prezentam. I-am spus ca nu pot manca si mi-a dat Elevit, desi pana acum eram impotriva, antitenos no way ("spune-i medicului de familie ca nu nasti in camp"), analizele trebuie facute doar cele uzuale. I-am spus ca ma doare pasa si a ras, a zis ca de la nefolosire doare. I-am mai spus ca nu stiu cum sa-i multumesc, avand in vedere ca bani nu ia de la mine, iar la nastere refuz eu sa dau pentru ca nu pot da mita unui prefect si ca problema asta ma roade, a zis ca vrea doar o noapte cu mine. I-am zis ca in cazul asta sa aiba grija la goblen si negociem. Cam atat. Ma bucur ca doctorita de dinainte a gresit si ca suntem in grafic. Va pup pe toate. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Andre ma bucur pt vestile bune. ce sa mai fata ta e fotomodel.
E f tare dr tau. Asa e el mai sugubat ?

33+

Mergi la inceput