Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mesaj 1000

se intampla ceva ciudat cu mesajele. Numai la mine? sau si la voi... arata ciudat... parca s-ar suprapune

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

BETTY - FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA MICUTUL BRUNETEL!!!
wOW , pana sa pregatesc eu majoretele deja ai nascut, ce curajoasa esti!

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Vreau si eu o cafea, daca mai are cineva ca n-am mai baut de 2 saptamani.

Betty felicitari pentru bebe. Desi sunt la prima nastere eu tot sper ca o sa scap asa usor ca si tine.

Simina, m-au emotionat pozele cu Maya. Ma bucur ca este bine si tu o mamicuta puternica. Dupa ce am mai vazut si filmuletul cu controlul bebelusilor chiar nu m-am simtit tare bine. Asa-s eu mai .

Eu simt bebele cand sughite in partea dreapta, sub buric. Azi a bagat deja 2 ture.

Azi am sunat si mi-am facut programare la cei de la CBC cluj, pe luni. M-am gandit ca e mai bine daca ma duc acolo, in cazul in care am nelamuriri.

CRIS 31+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela, dienutze - multumesc de raspunsuri. mai astept si altele.
de ce ma intreb asa, pt. ca mie mi-a zis ca e cu capul in sus la ultimul control si atunci simteam tot asa ca sughite, in zona apendicelui, de asta puteam sa bag mana-n foc ca e cu capul in jos... de asta incerc sa fac asocierea cu locul unde simtiti voi, cele care stiti ca e cu capul in jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

MAny, tu parca nasti la Filantropia? Era aasa horror in 2004?
Mie imi pare ok spitalul, mai putin felul in care se perinda lumea in camera de garda cand stai cu vizibilitatea sporita pe masa :D....
SI nu ama vazut rezerve, doar pe net...
Fetelor, saloanele standard in filantropia sunt de 3 paturi? Imi spunea cineva ca nu ar avea rost sa iau rezerva de 2 locuri....
Stiti ceva?

Nu ca era horror, era ceva mai mult, azi la camera de garda dr. mea atras un paravan si a fost ok. Sunt rezerve, eu nu le-am vazut, costa 90 euro/ noapte (un singur pat + patut bebe) si saloane de 2 paturi, am inteles ca diferenta este ca la rezerva ai TV si bebe in camera. Dr. mea m-a sfatuit sa nu iau rezerva, ca daca am cezariana o sa-mi fie greu cu bebe si a mai spus o sumedenie de chestii, insa neuronul era dus si nu am retinut nimic.

37 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ramonika, al meu sughite in stanga jos. este cu capul in jos, spatele si fundul in stanga iar piciorele in dreapta

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ionela, dienutze - multumesc de raspunsuri. mai astept si altele.
de ce ma intreb asa, pt. ca mie mi-a zis ca e cu capul in sus la ultimul control si atunci simteam tot asa ca sughite, in zona apendicelui, de asta puteam sa bag mana-n foc ca e cu capul in jos... de asta incerc sa fac asocierea cu locul unde simtiti voi, cele care stiti ca e cu capul in jos.

Cand mai mergi la eco?

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, grea intrebare ai pus...si a mea sughite jos in chiloti-e cu capul in jos de la 26sapt, dar niciodata nu am dat importanta daca e spre S-E sau N-V..uite ca mi-ai dat tema..sa o urmaresc cand sughite

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela - pe 30 oct. mai merg. insa chestia e ca si inainte de ultimul control (cand mi-a zis ca e cu capul in sus) tot acolo simteam ca sughite. logica mea ar fi spus ca e cu capul in jos, de asta simt zvacniturile de la sughit in dreapta jos, insa la eco m-a bulversat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ionela - pe 30 oct. mai merg. insa chestia e ca si inainte de ultimul control (cand mi-a zis ca e cu capul in sus) tot acolo simteam ca sughite. logica mea ar fi spus ca e cu capul in jos, de asta simt zvacniturile de la sughit in dreapta jos, insa la eco m-a bulversat.

off!! nu cred ca iti poti da seama dupa sughit... ca noi simtim o vibratie a uterului sau asa ceva.... nu mai e mult pana la eco... pai poate s-a intors... si ii simteai piciorusele iar acum capul... pariem pe gravitatie pentru a explica faptul ca in ambele cazuri simti jos. acum chiar mi-am dat cu parerea fara argumente

aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput