Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!
Raspunsuri - Pagina 13
krelia spune:
'elo burtix!
saru'mana pt incurajari, fetelor...sunteti niste scumpe!
..si eu continui sa-mi spun mereu as..si stau cu amr-ul in minte non-stop ![]()
betty, felicitari, sa-ti traiasca prichindelul mic si sa o tina tot asa
mancacios si sanatos sa fie!
simina, bine ati venit acasa!

Maria, as da eu pe HBO..da' zau cas-au prostit...deocamdata o porcarie, poate ora urmatoare sa am succes
...imi pare rau ca nu ai cablu...dar cum naiba nu au echipament sa-ti monteze digi-ul?..nu au "palaria" aia..nu au receiverul...nu au chef
..ce nu au oare??
Ramonik, si eu il simt cam prin zona apendicelui (cand e cu capul in partea dreapta) si in stanga (corespondent), cand e in partea stanga (ca acum, de ex)....si ma loveste de zor in....tot ce a gasit pe partea asta
...ficat, splina, stomac
...ori se-mpinge cu bucutzele
, ori da vreun ghiont cand cu un calcai cand cu vreun cot
...pun pariu ca in astea 12 zile sigur se va mai intoarce odata ![]()
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
Ramonika spune:
daca mi-ar spune si fetele la care e bebe cu capul in sus ca tot jos il simt cum sughita, chiar ca inseamna ca nu ma pot lua dupa asta. ![]()
s_alinutza spune:
Salutare burtici si mamici! 
Betty felicitari pentru brunetelul tau dragut!!! Sa dea DD sa ajungeti cat mai repede acasa! Am ramas cu agitatele la dulap, ca
-ul tau s-a grabit sa-si vada mamica! 

Simina felicitari ca ati ajuns acasa! 

Eu azi am facut ochi numa pe la 10
, ca sotziorul a plecat la 4 spre Constanta si n-am mai adormit decat pe la 7. Si e o vreme la Cluj
, ca zici ca abia acum se ivesc zorii zilei. Stau cuminte in casa la caldurica si ma gandesc ce sa-mi fac de papa. Is singura pana vineri 
Ascult Dan Spataru, cred ca ii place lu BB 
Maine dimi merg si eu la control, sa vedem ce ne mai zice nenea dr, ca tot maine implinim 36 s si o sa schimb semnatura
, abia astept.
Desi din pdv meteo nu prea se-arata....va doresc o zi frumoasa! 
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika daca mi-ar spune si fetele la care e bebe cu capul in sus ca tot jos il simt cum sughita, chiar ca inseamna ca nu ma pot lua dupa asta. |
Eu nu cred ca ai cum sa-ti dai seama... sau de fapt, eu nu-mi dau seama, ca il simt sughitand in mai multe locuri, depinde de timpul de sughit... si cand era cu capul in sus simteam in mai multe locuri...
In plus eu credeam ca nu e intors la ce impresii aveam eu despre burta mea ("simteam" capul sub ficat etc
monis
cu poze sapt 37 +
monis5 spune:
Neata tuturor ca eu ma bag la un somn
.
Dar nu inainte de a-i ura bebelusului - fulgusor 

, sa fie frumos si norocos si multe felicitari pentru Betty, mamica rapida 

Si Simina zi asa, esti cu bebelusa acasa si ai timp de forum?
Asta ma face sa trag sperante ![]()
monis
cu poze
sapt 37 +
lylyana.ion spune:
Monis, intreba si Coquelicot si ma intereseaza si pe mine...cand ai fost internata la Filantropia ce fel de saloane ai vazut pe acolo? cate paturi? am uitat s aintreb dr. cum e cu "cazarea"
Lili
36 cu
Alexandru
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Monis, intreba si Coquelicot si ma intereseaza si pe mine...cand ai fost internata la Filantropia ce fel de saloane ai vazut pe acolo? cate paturi? am uitat s aintreb dr. cum e cu "cazarea" |
Pai am scris cand m-am externat atunci...
ce sa zic, sunt saloane de 3 paturi, refacute cum e toata maternitatea... cu buda proprie (fara bec unde am stat eu
). Am zarit si rezervele de 2 paturi dar diferenta mi se pare f mica. Treaba riscanta la rezerva este ca daca te nimeresti singura te urci pe pereti de singuratate - acuma depinde de fiecare desigur...Dar eu am stat la gineco, nu la mame... desi banuiesc ca e fix aceeasi frisca.
Nici eu nu l-am intrebat pe dr cum e cu cazarea, ca tot sper sa stau 3 zile max si numai cu asta nu mi-as mai incarca acum mintea... importante sunt altele

monis
cu poze sapt 37 +
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Pai am scris cand m-am externat atunci... ce sa zic, sunt saloane de 3 paturi, refacute cum e toata maternitatea... cu buda proprie (fara bec unde am stat eu ). Am zarit si rezervele de 2 paturi dar diferenta mi se pare f mica. Treaba riscanta la rezerva este ca daca te nimeresti singura te urci pe pereti de singuratate - acuma depinde de fiecare desigur...Dar eu am stat la gineco, nu la mame... desi banuiesc ca e fix aceeasi frisca. Nici eu nu l-am intrebat pe dr cum e cu cazarea, ca tot sper sa stau 3 zile max si numai cu asta nu mi-as mai incarca acum mintea... importante sunt altele ![]() monis cu poze sapt 37 + |
ms, crezi ca mai tine baba minte? am un sg neuron functional acum...ce sa faca si el mai intai...
Lili
36 cu
Alexandru
dana n. spune:
Betty, felicitari! Sa iti traiasca minunea!!!
------------------------
37+
David
Albume foto
strumfy_12 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika daca mi-ar spune si fetele la care e bebe cu capul in sus ca tot jos il simt cum sughita, chiar ca inseamna ca nu ma pot lua dupa asta. |
Iti zic eu altceva..ciudat..dupa parerea mea.
Inainte de controlul de la 28 sapt simteam miscari si deasupra buricului si sub...puteam sa jur ca e intoarsa...La control..surpriza... nu se intorsese. Alarmata... ce ma fac dak nu se intoarce eram ffff atenta unde misca... si simteam peste tot...dar in general nimik diferit de ceea ce simtisem pana atunci...Merg la control la 32 de sapt...convinsa ca va trebui sa cer toate detaliile de cezariana...Surpriza din nou...strumfitza mea s-a intors(am pus dr sa se mai uite o data
Nu cred ca ne putem da seama doar dupa locul unde misca...sau unde simtim ca sughita (eu nu mi-am dat seama care e sughitul pana acu 2 zile)mai ales cele care suntem la prima sarcina.
si stai linistita ca nu depinde de tine dak se intoarce sau nu
32