Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!
Raspunsuri - Pagina 11

lavi, ionela, multam ca ati transmis ca este totul ok la Camy
Lili
36 cu
Alexandru
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Fetele, am primit sms de la Camy, care ne anunta ca e bine...ca e cu casa in renovari, dar ca ea sta cumintica in pat...deci no reasons for worrying(sper ca am scris bine-cu engleza mea de balta Lavi, 37+ mami de Rares CristianAu mai ramas 3 saptamani! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihnea
Felicitari Betty, sa iti traiasca baietelul si sa va bucurati de el.

Ce repede ai nascut
... bravo
Dienutze, poate ne vedem maine la spital, la ce ora te duci?
In legatura cu Ecoli, eu zic sa nu iti faci griji ca nu iti afecteaza bebele.
.
Simina ce bebel frumos ai tu, m-am topit de tot

Pup toate fetele si sa aveti o zi cat mai frumoasa

38+
Gabriela
betty - felicitari pt. nasterea rapida si ma bucur ca ai avut posibilitatea sa intri pe forum sa ne povestesti. sa-ti traiasca flacaul si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata. 
intrebare - fetelor, ziceati ca simtiti si voi bebe cum sughite. intrebarea e unde anume in burta il simtiti? eu mereu in acelasi loc, cam pe unde era apendicul (ca e scos acum
). ma intrebam daca voi simtiti tot asa, mereu in acelasi loc, si unde anume, stanga, dreapta, sus, jos... nord-est, sud-vest...
![]()
Buna dimineatza!
Betty felicitari mamico draga ptr BB2 care s-a grabit sa vina pe lume si sa pape asa repede de la mami!!!!

Abia astept detalii despre nastere si mai ales as avea o intrebare ptr tine.la prima nastere ai avut travaliu lung si nastere naturala??? Ca de data asta inteleg ca a fost travaliu scurt....natural??? Sorry ca sar asaa cu intrebari dar fiind si eu la a doua nastere si avand in vedere cat m-am chinuit la prima as vrea sa stiu daca la a doua as avea ceva mai putin de indurat
Sanatate multa atat tie cat si la puiutul tau si refacere rapida!!!!
burticile!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
31+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
Felicitari, Betty, si din partea mea, sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa !!! Ma bucur ca te descurci usor cu bebe-ul, si la mine e al doilea si sper sa imi fie foarte usor si sa imi amintesc cum sa il "manevrez" la schimbat, la san sau pur si simplu in brate. Sa ne scrii neaparat cu lux de amanunte despre reactia fratiorului, si eu sunt ingrijorata si sper sa fie totul ok cand o sa-l vada prima oara surioara lui.
Lalu, sper sa te fac sa te simti mai bine ca nu esti singura in chinurile bormasinii, de 2 zile a inceput o vecina reamenajarea totala a locuintei, sta fix sub mine, si cand nu e bormasina, e zgomot de ciocan in scula aia cu care se cojesc peretii....

Bine macar ca pe la 3 se opresc, ieri cel putin.
Si apropo de prematuri, daca nasteam eu pana acum, cum ar fi sunat: "a nascut un prematur de 3,800 kg" ![]()

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
36+ Daniel Stefan
MAny, tu parca nasti la Filantropia? Era aasa horror in 2004?
Mie imi pare ok spitalul, mai putin felul in care se perinda lumea in camera de garda cand stai cu vizibilitatea sporita pe masa :D....
SI nu ama vazut rezerve, doar pe net...
Fetelor, saloanele standard in filantropia sunt de 3 paturi? Imi spunea cineva ca nu ar avea rost sa iau rezerva de 2 locuri....
Stiti ceva?
Betty, extraordinar cum s-a intamplat totul repede. Ieri m-am uitat la toti fulgusorii, sunt minunati si zdravanei, niste luptatori cu totii:)

| Citat: | ||
| citat din mesajul lui many_bani Dragele mele, Eu acum m-am intors de la spital. Am mers cu inima stransa, cu imaginea spitalului din 2004 cand m-am operat acolo, surpriza, am gasit un spital curat cu peretii frumosi zugraviti si nu scorojiti, cu totul nou, iar sotul, care este carcotas, a zis ca nu se astepta la asa schimbare. Control am facut iar intern, dr. s-a exprima "nu va internez azi, dar sa va ateptati ca se poate intampla in orice momemt". Asa ca acum sunt in pat cumintica, macar o sapt. sa o ma duc. Am citit la gravidute prin FIV ca Betty tine puiutul in brate, ma bucur ptr. ea, noi am facut o data ET-ul deci avem acelasi DPN Citesc din urma si revin. 37 + Vlad
|
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika intrebare - fetelor, ziceati ca simtiti si voi bebe cum sughite. intrebarea e unde anume in burta il simtiti? eu mereu in acelasi loc, cam pe unde era apendicul (ca e scos acum |

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihnea
Neata gagicutzelor!
Betty, felicitari! Sa iti revii repede! Sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos! 

Sunt curioasa cum il va primi Mario

Dankutza, imi pare rau, dar nu m-am uitat la patuturi prin obor, adica erau, dar nu m-am uitat sa vad calitate/pret. Sincer nu cred ca erau calitativ bune, avand in vedere restul marfurilor, carucioare cu fas tare prost, lenjerii naspa etc. Spor la cumparaturi! Pup! 
Ramo, eu simt sughiturile in acelasi loc, dreapta jos (tot zona apendicelui). Stiu ca papusica sta cu capul in jos dar cu fata inspre stanga mea, de fapt i se si vede funduletul, burta mea fiind mai mare in dreapta mea. Sper ca ai priceput ceva, eu sunt inca la cafea...greu cu exprimatul ![]()
Marijan, eu in jur de ora 9.30 sunt in spital :) Poate ne vedem. Pup!
34+ cu
Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani
sa fim sanatosi!