Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!
Raspunsuri - Pagina 10
Lalu_79 spune:
Neata fetelor 
Am intrat special ca sa scot agitatele pt Betty si....surpriza!!! Flacaul ei ne-a luat-o inainte. Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si norocos!
Acum ma bag la o cafea, ca tot m-am trezit in cantec de bormasina, dedicatie speciala de la vecinii mei 

. Si in plus vremea e urata rau...
35+ 
DianaR spune:
Felicitari Betty! Fain ca ai nascut asa repede si fara peripetii! Refacere usoara!
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(35+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
many_bani spune:
Dragele mele,
Eu acum m-am intors de la spital. Am mers cu inima stransa, cu imaginea spitalului din 2004 cand m-am operat acolo, surpriza, am gasit un spital curat cu peretii frumosi zugraviti si nu scorojiti, cu totul nou, iar sotul, care este carcotas, a zis ca nu se astepta la asa schimbare.
Control am facut iar intern, dr. s-a exprima "nu va internez azi, dar sa va ateptati ca se poate intampla in orice momemt". Asa ca acum sunt in pat cumintica, macar o sapt. sa o ma duc.
Am citit la gravidute prin FIV ca Betty tine puiutul in brate, ma bucur ptr. ea, noi am facut o data ET-ul deci avem acelasi DPN
Citesc din urma si revin.
37 +
Vlad
busymummy spune:
Felicitari Betty

.
Sa-ti traiasca, sa fie fericit si norocos!
Incep si eu numaratoarea... prima zi la patutz... deja nu mai am stare
. Si ma gandesc numai la prostii

... azi a venit mama la mine sa-mi aduca un sac de hainute pt. bebe, ca "daca ne grabim, sa nu cumva sa nu apuce sa ni le dea" si cadoul de ziua mea, ca daca nasc inainte... de parca daca e ziua mea dupa ce nasc, nu mai traiesc
.
Voi ce stiti, in sapt 36 mai e considerat prematur, sau nu?
Pupici,
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
laviniablaga spune:
Acum am trimis si eu sms la Camy, sa vedem poate da un semn de viata! Simina
! Raluci
RamoC

Lavi,
37+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 3 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Voi ce stiti, in sapt 36 mai e considerat prematur, sau nu? |
eu stiu ca din sapt 38 de la UM, adica 36 sapt de evolutie, nu mai este prematur. poate alte fete stiu altceva...
Lili
36 cu
Alexandru
ionelamaria spune:
Am vb cu Camy, e bine, dar fiind in curatenie nu mai poate intra pe net.
Busymamy, la 36 tot prematur e considerat. Parca de la 38 sapt e la termen
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Neaatzaaa!!!![]()
Wow, Betty deja are fulgusorul in brate si a si papaaat!!!! 

Bravo , mamico, bine ca e bebelu sanatos si voinic, ca ai nascut repede! Ma intreb si eu pana la urma ai nascut normal?Sau ai facut cezariana la urgenta??
Si uite si o Simina activa pe aici...
Bine ca nu te mai doare operatia si poti sa ai grija de micuta falcoasa! Ca tare ii mai sta bine acasa in patutul ei, parca e alt bebelus!
Acu sa mai auzim si de Miany si Alexa ca vin cu puiutii acasa!!!
vad ca multe dintre noi deja suntem in saptamanile 36-37-38...incepem nasterile

Chiar asa, Camy, ce faci? Da-ne un semn de viata ca esti bine..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
ali762000 spune:
BETTY felicitari sa iti traiasca baietelul, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.

ALI
laviniablaga spune:
Fetele, am primit sms de la Camy, care ne anunta ca e bine...ca e cu casa in renovari, dar ca ea sta cumintica in pat...deci no reasons for worrying(sper ca am scris bine-cu engleza mea de balta
)!
Lavi,
37+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 3 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2