Fulgusori de nov-dec 2009 - Felicitari BETTY!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Buna dimineata,

Betty felicitari! Sa iti creasca puiutzul mare si sanatos. Sunt convinsa ca Mario va fi topit de dragul lui.
Asa imi doresc sa nasc si eu rapid. A fost nastere naturala? ca stiu ca erai programata la ceza, dar avand in vedere viteza ma gandesc ca poate ai nascut natural.

Ramonika promit sa incerc sa scriu macar o data pe zi

Simina ai o dulceata de fata! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa, sa va inveseleasca viata. De ce ai infasat-o asa in paturica? Asa ti s-a spus de la spital?

Alexa ma bucur ca Nabila creste. Sper sa scape cat mai repede de toate problemele si sa o iei acasa, sa nu mai plangi de dorul ei.

Lumi esti intr-adevar o sexy mummy si toti 3 sunteti o sexy family Felicitari si sa fiti la fel de fericiti toata viata!

De Myani mai stiti ceva? Ea cand il duce acasa pe bebe David, cred ca cel mai mare fulgusor grabit, nu?

Krelia stai cumintica in patut si totul va fi bine. Rares o va astepta data de 1 noiembrie, sa iasa un barbatel pe cinste, asa cum s-a sugerat pe aici :) Ne ai pe noi si acum ai si HBO ... nu ca altii. Noi Ne-am mutat la 4 km de Timisoara la inceputul anului si nu ne-am pus cablu ca toata ziua la munca nu prea ne-a trebuit. Dar acum singura acasa, nu prea imi mai ajunge Internetul si TVR , iar desteptii astia de la RDS-RCS imi spun ca nu au echipament sa imi instaleze digi si probabil nici nu vor avea pana la sfarsitul anului

si la restul fetelor

Maria 32+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Citisem ieri ca Betty ar fi trebuit sa plece azi la 11 la spital, si am intrat acum sa-i urez nastere usoara. Cand incolo... baietelul ei grabit a si venit pe lume

FELICITARI, BETTY!!! Ma bucur mult ca ai nascut asa usor si repede! SA AI UN PUIUT SANATOS SI PAPACIOS, CARE SA VA ADUCA BUCURIE TOATA VIATA!!

Lumi, am vazut pozele cu Alexa E superba!!! Felicitari pentru asa comoara scumpa! Un fotomodel! Sunteti o familie extraordinara!

Simina, BINE ATI VENIT ACASA! la Maya frumoasa si luptatoare! Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o!

Eu ma retrag in pat, ca laptopul e beteag, iar pe scaun nu pot sta mult. Maine intram si noi oficial in luna a-9a...am niste emotii...

toate fetele!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

raspund repede, ca da semne de trezire....operatia nu ma mai doare , ma mananca cateodata, firul nu-l mai am si ea s-a cicatrizat deja.
lavinia si Ralumulte si multi ...stiti voi pt ce

fericita de Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Neata Raluci,
asteptam vesti bune de la dr

Lili 36 cu Alexandru

CLAR , kisss u

34+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreai

[font=Tahoma]Buna dimineata,

Simina ai o dulceata de fata! Sa iti traiasca si sa fie sanatoasa, sa va inveseleasca viata. De ce ai infasat-o asa in paturica? Asa ti s-a spus de la spital?

Nu mi-au spus ei nimic, dar sta mult mai bine asa.In primul rand la masa...(ca nu mai loveste bibele) , si la somn noaptea ca nu se mai sperie (se sperie de manutele ei).Ziua nu o tin infasata...doar la masa

fericita de Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Citat:

evy, la semnarea contractului mie mi-au spus ca depinde de laborator unde vor fi pastrate celulele. nu mai retin, laboratorul este numai la cluj? stiu ca in bucuresti au depozit dau nu sunt sigura si de laborator

Lili 36 cu Alexandru

Celulele se depoziteaza in Bucuresti , Cluj si Bratislava .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

trimis mesaj catre Camy. Sper sa raspunda

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neata!!!
Felicitari Betty!!! Sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos...si sa va umple casa de bucurii.
De-am naste toate asa usor...nu cred ne-am mai face griji...si nici n-am fi speriate...
Camy poate intri macar un minut...sa ne zici ca esti bine si ca ai terminat treaba.
Ralu sa vii cu vesti bune
pentru cele care schimba semnatura!

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Betty , felicitari din inima .
refacere usoara .

Evy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

Citat:

evy, la semnarea contractului mie mi-au spus ca depinde de laborator unde vor fi pastrate celulele. nu mai retin, laboratorul este numai la cluj? stiu ca in bucuresti au depozit dau nu sunt sigura si de laborator

Lili 36 cu Alexandru

Celulele se depoziteaza in Bucuresti , Cluj si Bratislava .

da, Evy, dar mie nu mi-au spus in care din aceste locatii se vor depozita, voi stii dupa ce voi primi rezultatul. asa mi s-a spus...

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput