Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

fetelor eu v-as pun niste poze noi da nu mai imi amintesc de cata vreme nu am pus. ma ajuta careva? ajutor

http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi

Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara,
se incheie acusa o zi tare data peste cap pentru noi. Atomicul meu a rezistat 12h fara sa puna geana pe geana. M-am chinuit la pranz 1,5h sa il adorm, la final am iesit din camera si l-am lasat in patut nu credeam ca nu cedeaza si nu adoarme. As, urlete, hohote. Intru il iau in pat cu mine sa il linistesc, il apuca tusea, se ineaca si vomita laptele baut la pranz. Schimba-l, spala-l, schimba lenjeria de pat... ne trecuse de somn la amandoi. Ne-am invartit prin casa, pe mine ma pocnise o durere de cap, el a mancat ceva fructe cu biscu si am iesit afara cam 2h a rezistat, ne-am intors, am mai ars gazu si la 20a adormit degraba.
Azi am cautat 2h pantofi prin 5 magazine, am gasit ceva gen botine.
Nu mi-a iesit nimic azi si de ciuda acuma seara in asteptarea sotului am baut o bere (fara alcool!). Hac!

Ieri mi-a stat inima in loc cand plecata la spalatorie in pivnita aud gaza strigandu-ma in casa scarilor. Dl tati pus de paza a bagat de seama abia dupa ce iesise copilul din casa.......uf! De acuma incuiem usa cu cheia.

Dar imi place ca am avut ce citi azi. Am vizionat si poze de cand doarme gaza: Sofia de Stancutza scumpa cum o stim, Khaled blond si inalt si temerar, buburuza Adela, frumoasele Ellenutei.......

Chiar asa, Ellenuta, poti sa ne crezi pe cuvant daca iti spunem ca (si) Anna e o frumoasa, da?! Mi-a placut photo session-ul cu ele in rochite......O sa ai doua cochete!

Ven,
cu asa profi cred ca le e drag copiilor sa mearga la scoala. Macar la cateva materii daca au noroc si ies oameni! Bravo!
O fi greu, nu zic si familie si munca dar macar bifezi chestii peste chestii care iti ridica moralul si iti incarca bateriile (desi aparent le consuma). Tine-o tot asa!!

Ramona,
ce usurare ca ai cu cine lasa pe Razvi si mai ales e o persoana de incredere si de-acuma norocoasa!!!!

Alina023,
eu ieri de harnica ce sunt am reusit sa spal geamul de la dormitor si juma de calorifer!!!! De cand am venit din concediu tot zic ca trec in revista toata casa de la A-Z dar cu atatea sincope nici nu se vede ce-am muncit...
Punct in plus e ca am reusit sa fac saptamanal paine si vreo prajitura....si probabil sa pun kile in loc sa le dau pe usa afara.
Tu lasa ce spune sotul si daca copiii sunt fericiti si tu la fel, e f bine... Dai sfoara in tara ca primesti numai musafiri anuntati, sa ai timp sa pui covorul in sufragerie

Sper sa-mi doarma gaza neintoarsa pana dimineata. Noapte buna!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Sper sa pot dormi si eu: maine dimineasta avem vaccin! La cum se manifesta de turbulent copilul meu cred ca vom chema si asistentele sa il tina la intepat. Tineti-ne pumnii sa trecem cu bine de primele zile dupa vaccin. Eu ma mir si ma minunez ca avand ambele unitati parentale bolnave in ultimele 10 zile de el nu s-a prins nimic! Doamne-ajuta!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ven - felicitari pentru obectivele bifate si bafta pentru ce a mai ramas! Inteleg ca esti in Cluj in WE? Sper ca apucam sa ne vedem macar putin, ca mi-e dor de tine. Ma bucur tare ca te-ai simtit atat de bine la nunta...aveam eu un feeling ca va fi f bine dupa lipsa de chef cu care te-ai dus...stii ca asa se intampla, cand mergi super pregatit iese aiurea, iar cand ti-e lehamite iese super de cele mai multe ori.

Referitor la tanti...bocesc intr-una...si ca mi-e drag de ea cu cat drag mi-a ingrijit fetele, iar azi cand a venit la mine mi s-a parut pentru prima data batrana (desi nu e)...ca era asa de demoralizata, descurajata de ce i s-a intamplat...si ca ma gandesc la mine ca voi sta iar cu inima in gat o bucata de timp pana voi fi sigura ca Stef e in deplina siguranta cu altcineva...cu tanti Mimi eram la fel de linistita ca si cum ar fi fost cu mine, pe bune,nici cu mama nu stau fetele cum stateau cu tanti...dar...asta e viata...maine am o intalnire cu o doamna la ora 11...sa vedem daca ma convinge...

Alinush - mor de curiozitate ce-ai facut la auditie...sper ca povestesti maine la cafea

Ceska - bafta maine la vaccin!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello !

Ma bucur sa aflu vesti mai bune despre bolnavioarele Daria si Adela ...pupam sa treaca repede racelile

Ramo , Sara a dormit cu mine la Campulung pt ca patutul pliant pe care il avem are salteaua foarte jos si mi se parea ca este frig si curent , asa ca am preferat sa ma inghesuie pe mine noaptea decat sa mi se imbolnaveasca.Acum tragem ponoasele rasfatzului .

Miri , merit shlapul tau pentru ca mi-am scos atela dar chiar nu o mai suportam...am inlocuit-o cu un bandaj elastic si dau cu gel de arnica atunci cand imi aduc aminte

Natalia , sorry pentru tanti ...tin pumnii sa gasesti repede alta la fel de buna

Ven , felicitari pentru impresia facuta la inspectie !

Darene , ai grija cu sanii...stiu ca exista niste pastilute care opresc lactatia. Daca nu le iei , ai totusi grija sa te mulgi , sa nu faci mastita . Iti urez succes la intarcat , sa se produca repede si fara suferinte

Eu mi-am luat-o iarasi de la fie-mea ...dupa ce saptamana trecuta mi-a luxat mana , azi mi-a tras un cap in nas de am vazut stele verzi , efectiv am simtit ca mi-a trosnit osul . Am pus repede gheata si am dat cu gel de arnica , dar tot s-a umflat putin ...sper totusi sa nu se invineteasca.

Vroiam sa va mai intreb daca voi dati la pitici oua de prepelita , si , daca da , cum le preparati , cate pot sa manance odata ? Mi-a adus sotul o caserola cu vreo 50 buc. si nu stiu ce sa fac cu ele. Eu nu mananc , stiu ca au o gramada de proprietati , dar nu ma pot atinge de ele ( cap stricat - vorba lu' Miri )

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata!

Aseara a adormit puiul meu singur la el in patut,la 10,cu o ora mai tarziu decat de obicei;cum l-am pus in patut a si adormit.Am plecat din camera,nu am mai stat cu el ca pana acum.S-a trezit la 4,i-am dat apa,l-am pus in patut la loc si a inceput sa urle.Dupa cateva minute l-am luat la noi in pat pentru ca ne-am culcat la 12:30 (dupa meciul cu Unirea Urziceni) si eram rupta de somn.La 7:30 s-a trezit iar,a baut 100 ml lapte si a adormit in patut.Tare greu cu trezirile astea in lipsa de tzatza.

Natalia sper sa-ti gasesti repede o tanti la fel de buna ca cea de pana acum.Nu are cum sa cada peste el,e asa de grea ca abia pot sa o imping eu cand fac curat.Dar a cazut pana acum de pe sertar de 2 ori,bine ca nu s-a lovit la cap.
Ven felicitari pentru succesul inspectiei!Cand citesc despre fimoza ma bucur ca l-am circumcis pe Khalid,n-am nici un stres cu decalotarea.
Miri de ce trebuia sa incep mai devreme intarcatul?Eu stiu ca e bine sa-i dai cat mai mult timp tzatza;pana la 2 ani e super bine.Daca nu vroiam bebe 2 acum i-as fi mai dat,dar mi s-a zis si am si citit ca alaptarea diminueaza sansele de a ramane insarcinata.
Ceska bafta azi la vaccin!Nasol cand nu doarme copilul la pranz,mie mi s-a intamplat numai cand am fost plecati la cumnati de cateva ori.Khalid e nervos si urlacios daca nu doarme sau doarme putin la pranz.
Gatta stiu de pastile,dar nu vreau sa le iau din cauza efectelor secundare.Deocamdata sanii sunt mai bine,inca grei si sensibili la atingere dar nu la fel ca acum 2 zile.Si pe mine ma bate gandul sa-i dau oua de prepelita,trebuie sa ma documentez inainte.
Nemary i-am facut ieri linte.Am spalat bine jum de cana de linte portocalie si am pus-o la fiert.Dupa ce a dat in clocot,i-am schimbat apa.Am pus 2 cani si jum.Cand a inceput sa fiarba iar am mutat cratita la focul cel mai mic,dat pe minim,am pus jum de ceapa si am acoperit-o.Nu a mai dat in foc.Am lasat-o sa fiarba cam 50 min.Cand scade apa binisor trebuie amestecata des altfel se prinde (desi am cratiti de teflon).Dupa 30 min eu i-am pus si 1 lingura de sos de rosii.E gata cand are aspectul de piure care curge.Cand se raceste se mai ingroasa.Oricum sa o gusti,depinde si ce ochi mic la aragz ai.AAA,ceapa sa o scoti dupa vreo jum de ora ca altfel stai sa culegi frunzele ca mine.Au iesit 2 portii cu tot cu 2 linguri de orez fiert.

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!

Darene, da, acum imi doresc si eu sa fi fost si aici obiceiul de a face circumcizie baietilor. UIte de ce belele am si scapat!

Alina, cum fu? Esti actrita? Abia astept vestea ta!

Natalia, stiam ca ai sa ma somezi sa ne vedem, dar progr. meu in we asta la Cluj arata asa:
vineri: 12.30-19 (urmat de nush ce cocktail la chios, la care normal ca nu merg, ca eu tre' sa ma intorc in Bistrita sa-mi culc copiii).
sambata: 9.00-19.00 (seara iar nush ce cina festiva, iar nu stau, ca ma intorc la Bistrita)
duminica: 9.00-14.00

De aia ziceam ca o sa fie horror, ca in fiecare seara ma intorc la Bistrita, si in fiecare dimineata o iau spre Cluj.

Vineri am rezolvat cine sta cu copiii, sambata la fel, iar duminca de dimineata pana la 16 ar trebui sa stea sotul meu iubit. Care, cand i-am zis, a inceput iar cu textul ca "nu stie daca se descurca cu ei". Moooaaaaama, ce m-a enervat, i-am zis vreo doua, am tras un plans, dupa care am hotarat CLAR sa il las duminica cu amandoi, fara nici o posibilitate sa apeleze la cineva sa-l ajute (bona sau vecine). Grrrr, mama lor de barbati!

Gata, plec cu copilul la gradi si apoi la scoala, va doresc o zi buna si senina, nu cu ploaie mocaneasca, ca la Bistrita!

Mergi la inceput

'Neata!

o aburinda de la mine

Ven...horror programul tau la Cluj...hm eu ma gandeam ca ramai in Cluj peste noapte si facem si noi vreo escapada nocturna, doar noi...vise taica, vise

Darene...esti pe drumul cel bun cu intarcatul, felicitari! Eu inca ii mai dau; aseara i-am zis ca s-a terminat tzitzi, s-a uitat mirata la mine, dar n-a mai incercat sa suga...azi dimineata la fel...dupa care s-a trezit , a mers in bucatarie si a cerut lapte, ba chiar l-a si baut (110 ml) - WOWWWWWWWW nu-mi venea sa cred...de i-ar tine Dumnezeu naravul!

Aseara dupa ce am postat am facut o baie cu spuma de 1 ora (n-am mai stat in cada de 1 an, cel putin, ca n-am apucat); oricum n-aveam somn de suparare, iar dupa ce am adormit...somn ca un bustean pana la 7.20 cand s-a trezit ghinda mica.

Gatta - fi atenta la neastamparata ta,tine garda sus, se pare ca te faulteaza de cate ori are ocazia...la frate-meu i-a spart nepoata-mea piramida nazala si i-a facut deviatie de sept

Alinushhhhh - vine o proaspata actrita la cafea in dimineata asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele mele dragi, va servesc cu o cafeluta in loc de sampanie!
Dap, am trecut de auditie! Teoretic sunt inscrisa la scoala de teatru de la Masca!!!

DAR...Nici nu stiu cu ce sa incep sa va povestesc... Cu incantarea si fericirea pe care mi-a adus-o auditia de aseara sau cu dezamagirea si tristetea pe care le am acum din cauza ca sotul meu a fost de acord sa merg acolo convins fiind ca nu voi trece de auditie.
Am o stare f proasta! Sincer... Cred ca de foarte multa vreme nu am mai fost asa de dezamagita. Imi vine sa plang de ciuda!
Sa va spun! Am avut auditia cu Mihai Malaimare! Va dati seama? Sigur, impreuna cu el erau si alti actori ai teatrului (profesori in scoala de teatru) si a fost un deliciu sa ii ascult vorbind.
Am avut probe de canto (incredibil dar tipul parea chiar multumit de sunetele emise de mine ), probe de expresie corporala si gestuala, probe de joc in echipa. Credeti-ma, am vazut zambete de placere si incuviintari din cap din partea comisiei in ceea ce ma priveste! Una peste alta, luni ar trebui sa merg sa semnez contractul cu teatrul.
Problema apare acum! Programul este de 10 ore saptamanale, 5 ore lunea dupa amiaza si 5 sambata dimineata. Eh...aici domnul sot a venit cu argumente (foarte intemeiate in opinia lui...oarecum intemeiate dupa parerea mea). Pe langa astea mi-a servit texte cum ca el a facut sacrificii pentru familie si la fel trebuie sa fac si eu (care-or fi fost alea, nu stiu). Ca nu i se pare normal sa tai si mai mult din timpul pe care-l petrec acasa cu copiii.
Mama mea s-a oferit sa vina din provincie sa stea cu copiii cand eu sunt la curs. Dar mi se pare nedrept fata de ea sa accept asta.

Vin si va cer sfatul. Voi ce ati face in locul meu? Stau si ma gandesc...oare este o copilarie sa vreau sa fac asta? Dar eu imi doresc atat de mult! Simt ca daca nu o fac acum pierd un ultim tren. Poate nu am eu har de actrita...poate n-am sa ajung mare niciodata, dar as face ceva care mi-ar da o satisfactie sufleteasca enorma!
El imi spunea aseara ca eu n-am fost multumita niciodata la locurile de munca si ca am o problema de atitudine, nu ca n-as fi avut joburile potrivite. Am incercat sa evit sa ma cert cu el. Dar pana luni trebuie sa iau o decizie. Ajutor!!
Aaa...Malaimare a spus clar ca isi cauta si actori pentru teatru prin scoala asta.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Ven - acum am vazut ca mi-ai luat-o inainte cu cafeaua, nu-i nimic, foarte buna si de 2 ori

Sunt curioasa daca ai vostri copii rontaie alune si migdale...ale mele parca-s veverite...mananca intr-una:)

Mergi la inceput