Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alinushhh - pardon Actrita noastra Felicitariiii!!!! in primul rand, iar in al doilea...daca mama ta se ofera sa te ajute cu asta si daca tie iti place atat de mult - Fa-o!- sotul se va obisnui intr-o luna...eu asa zic.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Multu de Ven
Jos palaria pt proiecte - mi-aduci aminte de profa mea de franceza (datorita careia am invatat franceza din pasiune).

Nati, alune n-am incercat dar dupa nuci e disperata; dar nu-i dau cat ar vrea ea, ca sunt cam grele.
Off, imi pare rau pt tanti tau; sper sa gasesti pe cineva care sa-ti convina

[b[Simona, ai grija; piticii astia sunt ceva de speriat; Adela i-a dat un inel de lemn lu' Dan in frunte de i-a julit pielea.
Dar park mai bine asa, decat s-o stiu momaie.

Ceska, sunt alaturi de tine; buburuza mea s-a culcat (in racnete si plansete) la ora 10:30 si s-a trezit (in aceeasi maniera) la 6:30. Acum doarme, ca de, e obosita.
Si-a dat programul peste cap, complet, de cand cu spitalul

Alina[/b] felicitari.
Un sfat: fa-o fara sa te uiti in urma, dak sufletul o cere; altfel, o sa ramai cu un regret ascuns - iti spune asta, tot o racoaica, care, desi toti profesorii i-au spus sa mearga pe canto (liceu de muzica + conservator) a facut ASE ca 'nu se castiga din muzica clasica' .

Insa, pune in balanta ce-i mai 'de pret': timpul petrecut cu copiii sau nevoile sufletului tau.
(eu as avea grija si de suflet -a sa suntem noi racii )

Iar Dl sot, se va obisnui.

Azi, doar un corn, ca suna telefoanele.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!

Ramo ce ma bucur ca se intelege bine Razvi cu matusa ta! Hai ca te-ai linistit acum . Sora mea are nunta pe 31 octombrie. Sa ne tineti pumnii sa avem si noi vreme mai frumosa, cum e astazi

Natalia off ce situatie nasoala cu tanti ! Multa bafta in gasirea alteia la fel de buna si a unei casute asa cum visati voi!

Ven felicitari pt rezultatele la inspectie! Nici nu ne asteptam sa fie altfel ! Ma bucur si ca te-ai distrat la nunta

Ceska ce vaccin ii faci lui Benji? Tinem pumnii sa fie cumintel si sa nu aiba nici o reactie adversa de la el.

Wow Alinush felicitari!!! Si eu ca si celelalte fete, zic sa mergi mai departe. Cu timpul se va obisnui si sotul...

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alinush esti tinerica inca si ai elan pt multe. 10 ore/sapt inseamna destul mai ales ca mergi si la servici dar poti sa-i propui sotului sa faca si el un curs care sa-i tb (lb straine de exp) si atunci stai tu cu copiii (asta ca oricum stateai). Daca-ti doresti fa-l acum cat mai ai timp...cand va fi Luca in clasa a IV a nu mai ramai cu nimic din timpul liber.

acum sa va arat ce vreau sa fac impreuna cu Ozi: http://www.lotussport.ro/kangoo-jumps
au program si pt copii si vreau sa ne distram si sa facem si un pic de gym...ne-am tzicnit, nu?!

Ven, felicitari pt reusita! Te apreciez mai ales ca eu am avut o impotenta in ceea ce priveste engleza datorita profesorului...acum, la batranete ma tratez tot cu o profa speciala care m-a facut sa-mi inving temerile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nati, daca accept sa vina mama imi va reprosa (sotul) ca mai adaug o cheltuiala in plus (transportul mamei, ca nu am cum sa o las sa-si plateasca ea din pensie) si bine tot nu e!
Imi pare tare rau ca tanti a voastra pleaca. Si eu am bocit cand n-am mai putut sa o tin pe bona Anei. Dar...vei gasi o alta solutie la fel de buna! Ai sa vezi!

Roxanici, ce bine m-ai nimerit! Racul asta din noi...uite ce greutati ne face! Cred ca racii ar trebuii sa se casatoreasca numai cu raci! Este o zodie asa de ciudata si sensibila incat numai cei de acelasi fel ii inteleg pe deplin!

Alinuta se va obisnui el...dar eu voi avea ochi scosi si boturi lungi in fiecare zi inainte si dupa curs. Si mi-e greu sa raman insensibila la ele. Dar poate reusesc sa invat!

Ven ce fain te-ai distrat la nunta! Bravo!@
Felicitari pentru reusita inspectiei si mult succes in weekend la Cluj!

Gatta, Darene ouale de prepelita sunt mult mai sanatoase decat cele de gaina. Eu i-am dat Anei inca de cand i-am introdus oul in alimentatie. De ceva vreme nu am mai cumparat pt ca mi-a tot trimis mama oua proaspete de tara, dar voi cumpara din nou in curand. Eu le dau fierte sau oua romanesti (sparte in apa clocotita).

Ceskule tinem pumnii sa aveti cat mai putine efecte secundare dupa vaccin!

Mirikule, esti moftangioaica? Pai nu e normal? Doar esti gravida, nu?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

multumesc de cafea!

ma apucasem de mesaj si s-a trezit anna .. am mufat-o si acum se pare ca doarme ..

alinus FELICITARI! ma bucur tare ca ai luat auditia si cu marele Malaiele .. super!! eu zic sa mergi inainte, sa nu te lasi influentata de ce zice sotul tau .. sincer, nu-mi place atitudinea lui. ar trebui sa te incurajeze, sa te sustina .. eu iti tin pumnii sa reusesti in toate!

ven ma bucur ca ai trecut cu bine de inspectie. te cred ca ai avut emotii mari dar uite ce bine a iesit!

darene incet incet il vei dezobisnui pe kaled de tzitzi .. totul e sa ai rabdare. tin pumnii sa reuseasca cat mai repede operatiunea!

veronika vad ca ai cont pe webshots. intri acolo in album, ii dai upload more si la incarci.

gatta off .. ce ti=a facut=o sara .. sper sa nu se invineteasca nasul ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani, MIHA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele trei minuni ale tale, de sotior si de cei dragi!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Grati, ma sperii! Adica pe masura ce cresc copiii vom avea si mai putin timp pentru noi???
Nu stiu...ori mi-a crescut mie doza de egoism ori...nu stiu! Simt ca vreau si eu timp numai pt mine, dar copiii ce vina au? Daca fac ceva pt mine, le rapesc ceva lor! Cum sa impac pe toata lumea? Vreau eu prea mult oare?

Elle din pacate ai dreptate. Sotul meu aproape niciodata nu m-a sustinut in ceva ce mi-am dorit eu. Intotdeauna a scos in evidenta dezavantajele si a minimizat partile bune, intotdeauna a incercat sa ma faca sa cred ca eu nu pot (noroc ca sunt capoasa! ) ex. cu auditia ("fa-ti damblaua, incearca, dar nu esti tu pt asa ceva!"), de fiecare data aproape ca mi-e teama sa mai vorbesc cu el ca nu cumva sa ma faca iar sa ma simt ridicola!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

uite eu am avut sansa sa fac un master in managementul proiectelor si cercetare in lb engleza la buget...superserios, program zilnic de la 16.30-21 dar am renuntat pt ca nu avea cine sa se ocupe de copii (si asta timp de 1 an si jumatate!)...desigur, daca vroiam doar diploma mergeam doar la examene numai ca interesul meu era sa invat bine engleza, sa interactionez cu profesorii si colegii...poate anul viitor sau peste doi ani (sunt dispusa sa si platesc masterul numai sa am timp sa ma ocup de el)...sotul nu mi-a zis sa nu merg numai ca el e cel care aduce grosul in punga familiei si nu poate veni inainte de 18 acasa...

haideti sa va spun ce revelatie am avut: m-am saturat de mate superioara, vreau sa predau mate la scoala generala...sunt atat de entuziasmata de ceea ce fac cu Ozi, de modul in care reactioneaza, de provocarile carora tb sa le fac fata...in facultate nu ai satisfactii din pct asta de vedere...studentii vin de frica, invata care cum, majoritatea nefiind convinsi ca le-ar folosi...sunt bantuita de pitici, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Imi termin cafeaua inceputa la 7 iar B se uita la DVD Cartea Junglei...inca.
La vaccin a fost cu crize eu si dr l-am tinut iar asistenta cu mana usoara l-a impuns in pulpita...S-a linistit insa repede dupa, inainte sa intre dr in camera de consultatie a vrut de mai multe ori sa o tuleasca, dar de fiecare data nu spre iesire ci in sala de asteptare la jucarii. Asta e un progres, ultimele dati fugea glont spre iesirea din cabinet.
Mai avem in 19 noiembrie controlul de 2ani+vaccin. Ca o zuza ce sunt am observat abia acuma ca avem urmatorul vaccin pe 23.12 chiar de ziua lui. Poate il mut cu vreo 2 zile inainte....
Mersi ca v-ati gandit la noi azi... Eu transpir deja de cum intram la dr caci mereu ma gandesc ca-mi urla copilul si eu il tin cu forta la intepat...

Alina023,
WOW! Felicitari! E grea decizia dar poate te induri sa spui DA! Nimeni nu ajunge departe daca nu se increde putin in el insusi, indiferent ce spun altii. Eu daca as avea un cat de mic talent (al tau a fost confirmat de auditie!) n-as crede pe nimeni care ar incerca sa ma convinga de contrariul....pacat ca e dl sot, partenerul care asteptam sa vrea numai bine pentru noi. Daca mama ta e dispusa sa faca efortul de a veni sa stea cu copii inseamna ca si ea te incurajeaza, nu? Si poate vine sambata si sta peste week end si pleaca iar abia martea? Eu zic go for it!!!!!

Gatta,
saracii astia mici nici nu realizeaza ca ne-o ard asa grav. Ai grija de mana insa; si eu am scos o atela ghipsata prea devreme, am facut apoi efort-tenis, chiar cu bandaj elastic la incheietura tot a fost un efort.
Eu primesc niste capete in gura de nu-mi revin prea usor. Gaza simte si el durerea isi intinde capu la pupat sa treaca dar nu se gandeste ca si eu am un aua si trebuie pupat de el, tot dumnealui intinde teasta pt bis!
Azi dimineata am avut surpriza sa constat ca un pulover superb, de fleece portocaliu nu i se potriveste gazei din cauza de caposenie, are un fermoar scurt pe gat si nicicum nu s-a largit sa ii treaca teasta prin.... caposu lu mama!

Ven,
ce week-end stresant dar precis merita.

Natalia,
succes azi la interviul pentru tanti, poate descoperi o Mary Poppins.
Mie mi-a fost frica de alune si migdale, am incercat de curand cu miez de nuca (jumatatile numite de mine aripi de inger) si il mesteca la nesfarsit dar nu-l inghite. Dl socru cand a auzit de fixul meu cu aripile de inger din miez de nuca, imi tot aduce si se straduieste cand sparge nuci sa le scoata intacte....

Gaza mea e calare pe calutul de lemn in fata Tv-ului si da din maini pe muzica din cartea junglei la King Louie.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput