Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)
Raspunsuri - Pagina 6
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Miha! 
Alina felicitari!!!

Mergi mai departe, nu te opri aici e minunat sa iti urmezi un vis!
Nati bafta la gasirea unei bone noi, o sa fie bine, sunt convinsa.
Ven profesor ca tine mi-as dori sa aiba copiii mei la toate materiile 
Elle sa nu mai spui ca nu-i frumoasa Anna ca te mananc ![]()
Ceska bafta la vaccin 
Daca vreti sa vedeti poze calde, calde ( dintr-o zi cu soare de octombrie) va invit aici : http://avlaudum.blogspot.com/2009/10/o-zi-de-toamna-cu-soare-in-parul.html
Sunt facute in dimineata asta in parc. Eram singuri, singurei.
Va pup pe toate, ma duc sa hranesc copilul
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
ceska777 spune:
Grati,
NU NU NU NU NU NU NU NU , nu sunt pitici! Daca simti ca iti aduce mai mare satisfactie fa-o! Eu as fi dat orice pentru un prof de mate care sa ma entuziasmese pentru materia asta asa cum au facut-o cel de istorie ,geogra, romana si limbi cu materiile respective. Eu zic ca in clasele 5-8 se pune baza si fara sa fii priceput atunci (eu eram brici la geometrice algebra si apoi analiza nu le-am priceput) si sa nu prinzi drag de mate mai incolo in liceu si la faculta e foarte greu.
Te rog sa o faci daca e posibil! Cine stie cate generatii de acum incolo nu isi vor fi schimbat destinul din cauza unei profe din gimnaziu care i-a facut sa priceapa ce nu toti pricep.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Pssssssssst! ca sa nu se repete faza de ieri, l-am pus mai devreme la nani,a baut lapte, i-am cantat, a cerut apa ,a inceput sa traga de timp si sa se joace, l-am pus in patut si i-am zis sa puna capul jos si sa doarma, am iesit si de 5 min e liniste. Sper sa doarma....da` de unde ii aud acum gurita "mama" dar nu merg! Incepe sa povesteasca: UF!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Am venit de afara, am reusit cu chin cu vai sa-i indop 3/4 din castronul de pranz...mai mancase pe drum mar si branza de burduf pe care am cumparat-o cu el si urla ca vrea cand m-a vazut pe mine ca gust in magazin. Acum si-a regasit cu drag ursuletul si pernuta si face nani.
M-am interesat la Cantacuzino de antigen giardia...se face din scaunul de dimineata, asa ca nu vad vreo sansa sa facem aceasta analiza ca dumnealui nu face mai devreme de 9-10 dimineata, deci nu avem cum sa ajungem acolo cu produsul proaspat.
Am zis ca incerc sa-i dau ulei de peste sa vad daca o avea vreu efect.
Alina felicitari pentru auditie. Daca simti ca ai resurse si iti doresti parerea mea este sa incerci. Desi micutii ne ofera atatea satisfactii cand stam cu ei, totusi avem nevoie si de altele pt. sufletul si psihicul nostru.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Lalad, tare frumusel piticul ciufulit. Si eu m-am bucurat azi de soare si l-am scos pe Andrei cu capul descoperit si diversi parinti care isi plimbau copiii cu caciuli grose si fulare! (daca va vine sa credeti
) se uitau cam chioras la noi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
emabucuresti spune:
multumim frumos pentru ca v a placut de piticii mei pozati! printre picaturi si eu urmaresc noutatile de la albumele voastre 
azi l am dus pe milan la -capra cu trei iesi- si a fost f interesat, a stat cuminte la mine in brate si a urmarit spectacolul, yuppy!
sunt incantata caci abia asteptam sa l duc la un pic de entertainment, la cat l am tinut in casa
uf, sunt singura cu ei s milan s a si trezit
fug
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Lalad, tare frumusel piticul ciufulit. Si eu m-am bucurat azi de soare si l-am scos pe Andrei cu capul descoperit si diversi parinti care isi plimbau copiii cu caciuli grose si fulare! (daca va vine sa credeti ) se uitau cam chioras la noi.Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Pai ai scapat ieftin doar cu uitatul. Pe mine m-au abordat 3 ( trei)
bunicute ca o sa raceasca "fetita" daca nu-i pun caciula 
Copii in combinezon de fas ai vazut? Eu da . Abia mergeau saracii. Dar bunicutele erau lejer imbracate ...

Si astia veneau spre parc la 11.00 cand noi deja ne intorceam acasa. Ca azi am iesit de la 9 si un pic.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
miri_mik spune:
alinush de plush! sar in sus de fericire si chitsai pe canapea pentru succesul tau! mi-e limpede ca buna ziua si ca rasaritul soarleui ca actorie scrie pe fruntea ta! nu renunta! egoistul in relatia voastra e sotul tau! ai doi copii dar nu esti handicapata! esti mama dar esti si femeie cu ambitii si vise! nu le lasa din mana! peste ani, luca isi va aminti probabil cum il duceai in stanga si ind repta, iar tu iti vei plange in suflet ca nu ai facut ce-ti doreai atat! hai sa fim serioase, o secunda, daca domnul sot s-ar ridica macar 5 cm la nivelul asteptarilor tale, nu ti-ar fi ars de actorie. sa zica mersi ca vrei asta si nu un divort, la o adica, si cum zicea lala (parca) trimite-l si pe el la un curs, la schimb. 10 ore nu e deloc un capat de lume si ma gandesc ca pe udneva trebuie echilibrata balanta de responsabilitati. daca mama vrea sa te ajute, stie ea de ce! las-o sa se simta si ea fericita si utila:) si du-te! nu ezita nici o secunda!!!!
darene, pana la un an, un copil fara pb grave de alergii isi ia tot ce ii trebuie din laptele matern. de acolo incolo laptele nu mai are proprietati deprotectie, imunizare sau ce-o mai fi. devine un feld e dependenta de tsitsi a lu' mama. nu atat a copilului cat a mamei. a renunta la alaptat inseamana a pune o distanta, necesara intre un baiat si mama (nu uita ca mama ramane pe vecie prima "amanta" a fiului") si sanatoasa in acelasi timp. tu stii ca eu sunt sustinatorul cel mai fervent al alaptatului, si ma iau de oricine cine contrazice beneficiile lui, insa... totul are o limita... pt mine era un an. desi e drept ca bruno n-a mai fost interesat d ela 6 luni, si nici sacha de la 5.
grati, e minunat ce iti doresti! fa-o! ar fi o reintinerire garantata fara tratamente cosmetice:)
ceska, pupici pentru nazdravanul de la vaccin:) cu somnul... mare belea. pacat ca nua veti emisiunea tanyei byron (casuta nemultumirilor) car eiti arata cum trebuie apucata pb. eu ma uit fascinata. si ma regasesc in multe ipostaze si reusesc sa le corectez.
pusici, azi avem de mers in vizita:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
sasha inca doarme, milan se joaca si astfel am facut revista blogurilor, l am vazut pe andrei in parc- si la noi in parc era cam pustiu azi, nu s a dezmeticit lumea ca e cald,
si pe sacha si bruno la circ i am vazut, miri cat a durat spectacolul? l a captivat pe sacha? abia astept sa mergem si noi la circ dar tb sa aleg cu grija spectacolul, sa nu tina mult
alina felicitaaaari! oarecum part time nu poti sa mergi, pt a impaca ambele tabere? tin pumnii sa reusesti sa te tii de cursuri!
veronicka spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=upload&type=web&albumId=-3
am incercat sa pun ceva poze mai noi cu noi nu stiu daca am si reusit ca eu nu prea stiu engleza![]()
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+