Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)
Raspunsuri - Pagina 2
Eliza spune:
Stancutza pozele voastre sunt deosebite .
Elle am notat si reteta asta, pare foarte buna, sper sa-mi fac si curaj sa o fac. Pozele sunt delicioase, Eva si-a luat in serios rolul de surioara mai mare capritele frumoase.
Am mai vazut poze si cu Dariuca cocheta si frumusica, cu draguta de Adela , Kalid exploratorul, cretulina de Clara frumusica foc in rochita si pozele cu Sara la Campulung. Am vazut si ca Bruno si Sacha au fost la circ(foarte frumoase pozele Miri, se citeste incantarea in ochisorii lor).
Noi am avut un we cu multa multa ploaie, cu un copil care a bazait sambata aproape in continuu pe diverse motive reale sau nu, de-mi venea sa ma tot duc...asa ca asteptam saptamana asta sa se mai indrepte lucrurile (nu stiu cum si de cine, dar eu astept ).
Sa aveti o saptamana frumoasa.
Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
veronicka spune:
salutare zuzelor mele dragi
recunosc ca nu am intrat de ff multa vreme la voi
am intrat acum sa mai citesc cate ceva si am vazut ca m-ati trecut in listuta voastra ca si gravida din nou .
am intrat in sapt 11, au trecut si greturile nu au fost ff mari da au fost si bine ca s-au dus . pot sa va spun ca sunt mulpt mai putin stresata ca si la prima sarcina , merg mai rar la eco , la prima mergeam la 2 sapt
marc al meu creste iiun scump si un iubit. vorbeste ff multe cuvinte si multe le spune corect si saracu nici nu stie el ca i se pregateste o supriza mareeeeee mareeee . primul lucru cand am aflat ca sunt garvida am plans cu gandul ca mar al meu nu va mai ave atoata atentia mea , dar cu siguranta va avea iubirea mea maxima
va mai cites desi recunsc cape sarite. nu im prea permite timpul anu asta am vut licenta la a 2-a faculta acu m-am inscris la un master, plus marc plus sotu, casa....
as mai pune poze dar sincer am uitat ,da vo rog sa imi reamintiti
imbratisarile mele calde la toti cplopoteii
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 9+
gattasalvaje spune:
Sal'tare zuzici !
Suntem in sfarsit acasa in Bucuresti , dupa 5 luni de vilegiatura . E grea reacomodarea , mai ales noaptea...la Campulung Sara a dormit cu mine in pat noaptea si in patut ziua , asa ca aici nu pot s-o pun in patut daca este treaza , trebuie sa stau cu ea pana adoarme. Azi-noapte s-a trezit pe la 3 urland ingrozitor , foarte greu am linistit-o.
O alta problema este cu bocanitul vecinilor in pereti , cu bormasinile si alte diferite zgomote de genul asta care se aud in mod obisnuit dintr-un apartament de bloc...Sara s-a dezobisnuit de ele si acum este foarte speriata...se cuibareste langa mine si ma intreaba "bau-bau ?" . Greu de explicat ca deasupra noastra stau alti oameni care bocane in pereti
Eu mi-am scos atela dupa 5 zile ( dr. imi recomandase 10 ) . Ma enerva ca nu puteam face nimic cu mana dreapta plus ca se murdarise rau bandajul si-mi era sila de el.
Am vazut o multime de poze , Dariuca cea cocheta , Adela cu ochisorii mari , Sofiuca finuta , Khaled cataratorul , bombonicile lui Elle - doua printese frumoase foc , mami ...ai un shlap mare din partea mea ca ai zis ca Anna e urata , e un bebe dulcic foc si intrevad in chipul ei o viitoare frumusete rapitoare.
Vorbiti de mancare ...Sara mananca numai daca ii dau si ei o lingurita cu care sa mestece in castronel sau daca ii dau un chibrit...scoate betele si apoi este prea ocupata sa le puna la loc ca sa-si mai dea seama ca eu ii indes mancarea in gura. In sfarsit pot sa zic si eu ca nu ma mai chinui atat cu mancarea ...Roli , iti inteleg perfect nervii...eu am facut depresii pe tema mofturilor piticei.
Alina k , sanatate multa Dariutei. Sarei i-am facut aerosoli cu Flixotide 0.5 ml si ser 1.5 ml...dar era o bronsiolita urata , nu doar o simpla tuse. Cel mai bine este sa intrebi doctorul.
Gabi , Doamne prin ce patzanie urata ati trecut . Ma rog ca sotul tau sa se faca bine si sa va puteti ocupa de Ionut sa-l operati. Multa sanatate !
Grati , felicitari pentru aniversare si la mai mare !
Am citit mult in seara asta si mai vroiam sa dau o gramada de raspunsuri , dar m-am intins iar si am cam uitat tot ce vroiam sa zic
Noapte buna !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
darene spune:
Buna dimineata!
Khalid nu e asa de inalt,nu l-am mai masurat de mult,dar cred ca are in jur de 80 cm.O sa-l masor si cantaresc azi ca m-ati facut curioasa.
Ema ma bucur ca Sasha e cuminte,sa dea D-zeu sa ramana asa!
Roli te inteleg ca esti nervoasa,Khalid a avut si el perioade cand abia manca cateva lingurite si ma enervam.Si acum masa dureaza in general jumatate de ora si trebuie sa se joace cu jucariile (adica sa le scoata pe rand,sa le puna sa cante,sa le aseze,etc).La noi a functionat o perioada (cand abia manca) sa-i dau si lui o lingurita;ii spuneam : hai papa tu,tu una,eu una(adica baga tu o lingurita in gurita dupa aceea iti dau si eu o lingurita de papa).Banuiesc ca ai incercat si metoda asta,mamele sunt inventive.Acum cand da semne ca nu mai vrea si nu a mancat de ajuns ii cant,ii povestesc.
Ellenuta ai doua printese frumoase,Eva e mai blonda decat puiul meu,e super dulce.Anna e o frumoasa si o sa se faca si mai frumoasa.Khalid al meu arata ca un broscoi cand era ca Anna de mic si acum ,zic eu e frumos foc.Pozele sunt induiosatoare cu surioara mare tinand-o in brate pe surioara mica.Ce de bunataturi gatesti tu!
MiKy eu as fi innebunit de nervi 7 ore in masina cu Khalid,cand am fost la munte in Ro cu masina faceam popase dese,plus mai statea cumintel la tzatza.Bine ca la voi a fost bine.
Ramona multumesc de incurajare!Cred ca Razvanelul tau e un baietel tare activ,de aceea nu asimileaza cat mananca.Pup sa-i treaca mucisorii repede!
Grati.Ela eu ca sa nu-i dau tzatzi peste zi ma dadeam cu lamaie si-i spuneam ca tzatza e caca acum.Punea gura si facea :"aaaa,caca".Nu a plans niciodata ziua din cauza asta.(Noaptea am incercat si a plans.)Dupa aceea il intrebam,vrei apa?Si vroia.
Alina bafta azi la auditie!Felicitari pentru succesul lui Luca!
Monicaa multumesc pentru incurajare!Super ca puteti sa mergeti la restaurant mereu,la noi merge si nu prea.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
darene spune:
Eliza
Veronika felicitari pentru sarcina!Te admir pentru ca ai terminat si a doua facultate si acum faci si master!
Gata reacomodare rapida!Buna idee cu chibritul,o sa incerc si eu!
Noi raportam a treia noapte fara tzatzi,cu un trezit la 2 fara ceva,leganat cateva minute,baut apa,plans putin la el in patut in timp ce eu il bateam usor pe spate ca pe bebei.La 7:25 trezit iar (aveam laptele pregatit de la 6:30 - avem 20 grade in camera de la AC asa ca nu cred ca e problema ca l-am preparat cu o ora inainte,nu?).A baut 180 ml in picioare in patut si s-a culcat frumos inapoi si acum inca doarme.Abia astept si sper sa vina repede vremea cand nu o sa se mai trezeasca noaptea!Ieri ma incerca o nostalgie,imi venea sa-l pun la tzatza,mi-e dor de privirea lui cand sugea,of.Am si sanii grei si ma dor la atingere.
Azi e zi de curatenie generala si nu prea am chef,dar trebuie!
Ceska ce mai faci?Ce mai face Benji?
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
ginnette spune:
Neata fetelor,
Poftiti la o fierbinte - merge pe vremea asta, mai ales pt cine merge pe jos (e groaznic ).
Multumesc, fetelor, (Roli, Miky si scuze dak am uitat pe cineva) pt raspunsurile referitoare la PROSPAN.
Nu cred ca-i mai dau, pentru ca ieri n-a mai tusit deloc.
I-am admirat pe cavalerul Kaled si printesele Sofia, Eva si Anna (Helene - sa nu mai zici niciodata ca Anna e urata ).
Monica cum ati reusit s-o 'uitati' pe suzi?! La noi, e jale, dak n-o are la culcare; o striga 'gonia' - nu stiu de unde ii zice asa.
Ramo, cum s-a adaptat Razvi la gradi (la tine)? ii place?
Alina23 felicitari sahistului!
Cumva 'alte lucruri' sunt capodopere culinare? (ca, pt mine, sunt capodopere tot ce faci tu).
Bafta la auditie!
Simona si Adela face circ la culcare, indiferent ca e la pranz (unde doarme max 1h ) sau seara.
Cred ca mai are cosmaruri din spital, off .
Alinak, cum mai este Daria? Mai tuseste?
N-am 'vazut-o' zilele astea, pe LauraD.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
fetelor asta noapte am visat ca am trei copii: cea mica, o fetita...si mie nici nu mi-a venit CM!!! gata, eu mi-s batrana asa ca ajung doi. in plus cred ca ar tb sa ma mut la 5 camere ca deja in 3 ma sufoc.
alina023 spune:
'Neata zuzici!!!
Today is the Day!! Sper sa nu ma fac de ras pe-acolo!
Roxanici, multumesc pentru cafea! Merge la fix!
"Alte lucruri" sunt inot, sah, spectacole teatru pt copii, muraturi/conservaraie, cursul asta de teatru pt mine, mers in weekenduri la ai mei si ajutat cu diverse, seara stat cu copiii la citit povesti, joaca, matzaiata...si toate astea in detrimentul menajului (recunosc, am spalat covorul in weekend la ai mei...dar asta a fost acum 2 saptamani, iar eu tot fara covor in sufragerie sunt ) Dar ma consolez cu gandul ca menajul nu satisface pe nimeni asa cum ne satisfac aceste "altele".
Grati eu iti doresc sa fie cum iti doresti tu... Dar sincer, faceti copii asa de reusiti incat n-ar fi rau sa mai aveti unul! Cat despre mutat, intre 3 si 5 camere mai exista si 4.
Darene imi inchipui ca-ti este greu. Eu am alaptat-o pe Ana doar 8 luni si tot am un nod in gat de cate ori imi amintesc...si as mai vrea.. Dar tu ca l-ai alaptat aproape 2 ani!! Curaj!
Gatta, si Ana se sperie de bormasini, desi este obisnuita! "Pelie, mami!", asa spune de cate ori mai aude cate un bazait de-asta! Din pacate asta-i viata la bloc!
Veronicka, felicitari pentru burtica!
Ramo, Multumesc! Luca este genul de copil care se sufera daca pierde, dar este si f comod in acelasi timp. El inca nu intelege ca trebuie sa munceasca pentru a castiga. Ar vrea sa mearga acolo, sa spuna cine este si sa fie declarat cel mai bun. Incerc sa-l fac sa inteleaga, insa este f dificil. Cred ca-i prea mic totusi...imi place mie sa cred...
Monica, Mary
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Elle ti-am vazut printzesele ! Sunt minunate, doua adevarate comori! Anita e ff frumusica si imi aminteste de Evita cand era micuta...mie asa mi se pare, ca seamana cu ea! Tot uitandu-ma la pozele tale si ale Emmei asa imi vine un chef de inca un bb. Sotul deja de vreo 2 luni ma bate la cap la mai facem un bb , dar mi-e cam teama...el inca nu are un servici sigur, si eu nu as putea sta prea mult acasa...cred ca doar vreo 6 luni, cum am stat si cu Daria. Mama nu va mai fi in Bucuresti sa ma ajute, soacra nu are chef...si tot asa. Hai ca am deviat de la subiect
Alina felicitari lui Luca pt partida castigata! Si data viitoare, cu mai multa concentrare, sigur va avansa! Iti tinem pumnii astazi!
Monicaa felicitari Claritei ca a renuntat la suzi! Si eu as vrea sa o dezvat pe Daria dar e asa "indragostita" de ea
Veronicka felicitari pt bb! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si la termen! Un lui Marc!
Darene imi pare rau ca nu a fost bb luna asta. Lasa ca iti tinem pumnii stransi luna viitoare!
Multumim fetelor pt sfaturi referitoare la aerosoli. Pana la urma, ca prin minune, duminica dupa-amiaza a mai cedat tusea. I-am dat Stodal si miere din ridiche neagra. Acum tuseste din ce in ce mai rar, dar se aud cam multe secretii in gat. Mai stam vreo 2 zile si dc nu trec mergem la dr. Si eu ma mai chinui cu nasul infundat si secretii la greu. Doamne ajuta sa ne revenim repede, mai ales ca se apropie si marele eveniment, nunta sorei mele ...cred ca am mai mari emotii decat ea
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
grati.ela spune:
Alinush mie nu mi-a venit CM deloc de cand am ramas gravi cu Tudor. Pt un al treilea nu cred ca as mai avea resurse. E greu...ieri am stat toata ziua si l-am distrat pe Dudu, am strans de 10 ori dupa el, am facut lectii cu Ozi si la 12 noaptea m-am bagat in cada pt ca dupa 10 min sa urle urlatorul dupa tzitzi. Admir sincer pe cele gospodine - eu fac curat zi lumina dar la mancare sunt un dezastru. App, l-am cantarit pe Dudu si are 10,8kg (la 82cm)...e ok. Are deja 2,2kg castigate de la 1 an. Ozi la 1 an avea 9,35kg (la 72cm) iar la 2 ani avea 11,5 (la 82cm).