Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)
Raspunsuri - Pagina 12
ceska777 spune:
Miri,
chiar ca-ti pica cerul in cap sa auzi asa ceva...
Ce a zis cine l-a vazut? Nu e corp strain in ochi? Daca arata asa cum ai descris tu... Va tin pumnii la urgenta sa fie ceva ce se rezolva usor.
Sora-mea a avut arsura corneo-conjunctivala grava cauzata de var nestins pe care i l-a aruncat un copil in joaca in ochi... a fost greu dar a trecut.
Sa ne spui cum e Bruno cand reveniti...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
nemary spune:
Miri, cum mai e Bruno? ati ajuns la urgenta? sper sa nu fie nimic grav cu ochisorul lui.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
16+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
roli25 spune:
Monica, Miri, sa dea bunul Dumnezeu sa scapati cu bine. Ne gandim la voi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
M-am intors de la mama unde am depus una bucata copil, care evident, cand a dat de patul fara gratii a zis pas la somnul de amiaza si ma duc sa iau a 2-a bucata copil de la gradi.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Laura Ioana spune:
Buna, fetelor
Vai de mine, Miri, sper sa nu fie nimic grav, iti tin pumnii!
Am o intrebare: am voie sa-i fac baie Theei, in conditiile in care-i mucoasa (racita ) de duminica? E plina de muci si as face o baie cu ea.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
miri_mik spune:
fetelor, multumim de gandurile bune...
din pacate n-am vesti.
l-am trezit, l-am dus la urgenta la un spital de mai de doamne-ajuta. nu v aimaginati... lumea si tara. copii mici cu adulti, cu febra, entorse, arsuri... toti la gramada la triaj cica. am asteptat o ora. m-am chinuit pe bruno sa-l fac sa-si poarte masca pe nas. n-a vrut. mi-am pus-o eu si dupa o ora, cand a revenit sotul cu sacha in carucior de la tanti (trebuia scos si miku) am hotarat c anu mai stam. ma expuneam inutil la microbi si virusi... ne-am intors acasa, am mancat si acum s-au dus spre bruxel la un spital de urgenta. le-am pus biscuiti si suc sic articele de citit sid e colorat. va fi o noapte lunga dar alta solutie nu avem. nu pot sa va spun decat ca toata treaba e localizata in ochisor. e rosu intens in jurul unei chestii ca un fel de pustula. nus tim nici daca e mizerie inauntru, nik. la urgenta trebuie sa verifice cu substante de contrast. si cum e drumul obligatoriu ca sa vedem un oftalmolog, altfel asteptam luni de zile pt o programare... sper doar sa treaca totul repede:(
mary, felicitari pt miscari:) m-am entuziasmat rau mai ales c ama gandeam ca ar trebui sa-mi zica si mie colocatarul ceva:)) si mi-a zis azi. inca nu sunt convinsa, desi am trait senzatia de doua ori. daca se repeta si maine inseamna ca intram in rand cu lumea:))
am citit tot... poze n-am apucat. si nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu.
a, ba da, laura ioana, linistit poti sa faci baie cu ea! o sa se simta si ea mai bine! nu mai suntem pe vremea bunicilor cand la raceala nu era voie sa iesi in lume sa faci baie sau mais tiu eu ce. o sa vezi ce fericita os a fie. si os a ajute sa iasa mucii mai usor pe cand te apuci sa-i cureti:)
o sun pe mama. am panicat-o si pe ea:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
continuare....
m-au sunat acum de pe drum. nu era multa lume la urgente...dar, i-a vazut doar o asistenta, care le-a zis ca timpul de asteptare e 3h ca sa-l vada un pediatru - care oricum il vazuse- si ca nu au oftalmolog de garda. ca il pot suna doar pt plagi perforate. si ca... vor trebui sa se intoarca maine intre 10-12. intre timp am rezolvat sa-l putem lasa pe sacha la o prietena pana mama denaturata marge la servici...si tati cel bun si bland cu bruno la spital:(
doamne, ce parere proasta am despre mine:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ceska777 spune:
Of, Miri!
parerea proasta (totusi) nu trebuie sa o ai pentru tine ci pentru sistemul asta foarte bine pus la punct unde nu gasesti dr nici la urgente!!!
Bruno ce zice? Vede clar cu ochisorul, in ceata, deloc?
Bine ca merge maine tati cu el iar la doctor si va lamuriti. Sper ca nu e grav si nu are urmari. Iar Sacha o fi chiar bucuros de schimbarea de peisaj, saracu!
Noapte buna!
Intri maine sa ne spui cum sunteti? Incerc sa vad de la hotel daca pot intra pe net.
Eu sunt rupta, bagajele trebuie finalizate maine. Plecam cu catel si purcel adica chiar vine si cutu cu noi ca socrul vine si el....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Laura Ioana spune:
Mary
felicitari pentru miscarile bebelinei! Ce senzatii extraordinare
Monica
am citit si de necazul vostru cu operatia
Off, poate e mai bine pentru micuta, adica va scapa de racelile astea care s-au tinut lantz la voi! Multa sanatate!
Miri
si eu cred ca l-ai simtit pe bebe, ca la a 3-a sarcina se simte muuult mai devreme ca la prima! Eu la prima sarcina am simtit-o pe fetita la 17 sapt si 2 zile, iar pe Thea am simtit-o la 12 sapt si 3 zile, de nu-mi venea sa cred
Off, mare necaz cu puiul tau si cu sistemul ala sanitar care-i defect si la voi
Sper din suflet sa nu fie nimic grav si sa se retraga umflatura fara alte urmari!
Am facut baita cu Thea (nu i-am facut pe cap, totusi) si s-a balacit de numa! Tare-i mai place la baie, chiar si cand o spal/clatesc pe cap (o las chiar si pe ea sa-si puna dushul pe cap si-i super incantata
). Afara, va zic drept, n-am mai scos-o de sambata (exceptie facand 1 iesire pana la un SPA care prezenta niste oferte), e drept ca a fst si foarte frig. Maine imi voi face curaj sa o scot un pic, ca azi tare a mai fost frumos si eu am tinut-o in casa...dar cand o vad ca-i stralucesc mucii la intrarea in nas imi vine sa mor si mi-e frica sa o scot!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
miri_mik spune:
ceska, in fuga inaine de servici: un weekend placut sa aveti! si ce c aimpachetezi, partea misto e ca tot tu si despachetezi si pui la loc:))) hai, curaj, o sa fie bine:)
laura_ioana, ma bucur ca ati facut baiata. puteai s-o speli si pe cap. o uscai cu foenul si era ok. cu iesitul afara, sa stii ca sunt mult mai pacatosi mucii netratati, nespalati decat o gurita de aer proaspat revigorant. incearca sa nu o sensibilizezi prea mult cu spaimele tale. e un copil normal care treubie sa treaca prin toate. ia raceala ca pe un fapt divers, mai ales ca e sezon. daca e febra 40, evident ca n-o scoti, da rpt muci...las-o sa se simta bine:)
baietii mei dorm. eu incep de dimineata, si efectiv ma trezesc din 15 in 15 min noaptea:( fetele mele au fost la karaoke azi-noapte si mi-e nitel ciuda ca am ratat:( dar nah... data viitoare:) azi vine si soacra in vizita (ca sa confirme chestia cu o belea nu vine niciodata singura).
pusizauri si sper sa am vesti bune pe cand ma intorc la amiaz:) bine ca se schimba ora maine. o sa dormim o ora in plus ca e deprimant sa mergi sis a vii pe intuneric de la servici:)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii