Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 238)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

buna ziua mamici

n-am apucat sa citesc nimic din urma. am intrat sa va spun ca am fost ieri la spital si pe 10 noiembrie am primit programare la operatie.
recunosc ca aveam o mica speranta ca va zice nenea de la spital ca nu trebuie operata etc etc. dar a fost exact pe dos.
s-a terminat intre timp si scurta perioada de 3 zile fara muci (dupa antibiotic s-a linistit un pic). dimineata abia respira fata mea.
sper sa fie sanatoasa pe 10 sa nu se amane si sper din suflet ca dupa o sa fie mai bine.
va pup..ma duc sa ma bag in butoi ca asa sunt de necajita si deprimata..ufff

Roxana
doar pe pagina asta ce mi-am aruncat ochii. Nici Clara nu mai doarme de amiaza. Cred ca e o faza si va trece. urmeaza oricum un prag de crestere cat de curand. Sa vezi atunci mancat si dormit la greu.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

buna ziua mamici

n-am apucat sa citesc nimic din urma. am intrat sa va spun ca am fost ieri la spital si pe 10 noiembrie am primit programare la operatie.
recunosc ca aveam o mica speranta ca va zice nenea de la spital ca nu trebuie operata etc etc. dar a fost exact pe dos.
s-a terminat intre timp si scurta perioada de 3 zile fara muci (dupa antibiotic s-a linistit un pic). dimineata abia respira fata mea.
sper sa fie sanatoasa pe 10 sa nu se amane si sper din suflet ca dupa o sa fie mai bine.

Roxana
doar pe pagina asta ce mi-am aruncat ochii. Nici Clara nu mai doarme de amiaza. Cred ca e o faza si va trece. urmeaza oricum un prag de crestere cat de curand. Sa vezi atunci mancat si dormit la greu.

Off, Monique ,

Poate o sa fie ultima incercare de acest fel si apoi, printesa se va simti mult mai bine.

Si Clra va uita prin ce va trece; deci suferinta va fi doar de moment, ca sa zic asa.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:

buna ziua mamici

Monicaa,
imi pare rau sa aud asa vesti. Deci nu se poate fara operatie? Of, of, of! Inteleg ca esti necajita, sa speram ca veti fi cat de cat in forma pe 10 noiembrie si gandeste-te doar ca veti trece cu bine peste hop iar Clara nu va mai avea problemele de acum: mereu racita, infundata, cu probleme de respiratie. Si speram sa nici nu mai revina polipi! Sa plece, sa fuga in lume!
Pupici Clarei si tie imbratisari! Fii tare!
Daca vrei putem vorbi si la telefon, deseara, in week end suntem plecati.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Veronicka ce scump ai tu acolo...mie mi se pare ca seamana cu tine. Felicitari si sarcina usoara!

Wow, Mary, ce fain... daca e ceva de care simt dorul din perioda gravidiei (care de altfel nu mi-a priit deloc) e senzatia asta de miscare. Nimic nu mi se pare mai frumos. In somn cateodata mi se pare ca misca ceva, am senzatia ca sunt iar cu bb in burtica si iar simt fericirea aia.

Ramona banui ca la voi in casa e cald... si eu l-as tine in putica goala sa realizeze ca face pisu, dar la noi sunt in jur de 19 grade plus minus un grad, asa ca nu-mi permit, o las pe vara.

Monica treceti voi si peste hop-ul asta. Macar scapa de "curele" de antibiotic. Sanatate maxima!

Am vazut ca discutati de mancat...eu nu stiu sa zic daca sunt multumita sau nu...de mult nu ii mai masor cantitatile...insa mananca "de toate" si asta ma bucura. El are zile mai bune, cand manaca excelent-adica goleste farfuria si mai cere sau zile mai putin bune, cand se lasa rugat... dar nu am folosit alti stimuli in afara mancarii din farfurie sau a mancatului impreuna. Acum ma concentrez mai mult pe independendenta, mi se pare un pic exagerat sa ma gandesc la maniere... dar ii repet de fiecare data sa foloseasca furculita, nu mana... rezultatul insa lasa de dorit caci foloseste mana sa puna mancarea in furculita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna fetele!

Roxi, poate Adela trece printr-o faza doar.O sa isi revina ea cu somnul.
Frumoase carti ai comandat pt bulina mica.

Monicaa, of imi pare rau sa vad ca ajungeti la operatie.dar macar stii ca dupa aceasta Clara va fi bine, decat sa se chinuie tot cu raceli, ami bine asa.Las ca va fi bine, trust me , big hug.

Godzila, da e cald in casa,am cam 22 de grad.Cand l-am tinut in putica goala am dat centrala pe 24, tocmai ca sa nu raceasca, da tot are vreo doi mucisori, dar f putin.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, mi-a cazut cerul in cap vreme de vreo doua secunde...

miercuri a venit bruno d ela scoala cu un ochi putin rosu. am zis ca e inceput de conjunctivita... trece. joi dimineata se formaase un varf alb in partea alba a ochiului, mai rosu in jur. ieri dupa somnul de amiaza statea doar cu mana pe ochi. am incercat sa dau aseara de medici, nu erau disponibili. am vrut la urgenta, dar sacha inca nu era in pat. azi am mers la medic si ins farsit bruno a povesti ca un copil din clasa mai mica i-a dat cu ceva in ochi. am amutit. acu ne-a trimis la urgenta pt ca s-a inrautati treaba. el doarme acum. sa ne tineti pumnii...

monicaa, operatia solutia ce amai buna! curaj, scapati de belele si o sa treceti usor iarna!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

buna ziua mamici

Roxana

Capul sus.
Stiu exact cum te simti.
Dar va fi bine. Parol.
Mult mai bine decat acum.
Te inspaimanta idea de operatie si e absolut normal. Dupa ce vei trece de ea ti se va parea mult mai usor.
Tin pumnii stransi si pup fetele

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Miri tin pumnii si pentru voi sa nu fie nimic grav

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

fetelor, mi-a cazut cerul in cap vreme de vreo doua secunde...

miercuri a venit bruno d ela scoala cu un ochi putin rosu. am zis ca e inceput de conjunctivita... trece. joi dimineata se formaase un varf alb in partea alba a ochiului, mai rosu in jur. ieri dupa somnul de amiaza statea doar cu mana pe ochi. am incercat sa dau aseara de medici, nu erau disponibili. am vrut la urgenta, dar sacha inca nu era in pat. azi am mers la medic si ins farsit bruno a povesti ca un copil din clasa mai mica i-a dat cu ceva in ochi. am amutit. acu ne-a trimis la urgenta pt ca s-a inrautati treaba. el doarme acum. sa ne tineti pumnii...

monicaa, operatia solutia ce amai buna! curaj, scapati de belele si o sa treceti usor iarna!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe noah 14+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

O, Doamne, sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput